dtube (Steemit)

• Kullanıcı kiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

kiko

Kayıtlı Üye
Steemit'i kurcalarken böyle bir şey ile karşılaştım.

https://d.tube/

Tam olarak kurcalamadım bakıp değerlendirebilirsiniz.

bu güzel haber işte :) video ile yürünür her türlü..

steemit uyeligi ile giris yapınca sifre hatalı diyor

gerçekten videonun altındaki paraları veriyor ise ilerde baya büyeyebilir

steemit uyeligi ile giris yapınca sifre hatalı diyor

Steemit hesabınıza girip Wallet bölümünden Permissions giriyoruz ve oradaki şifrelerden
POSTING'in altındaki şifre Dtube hesabınızın şifresidir. Kullanıcı adı ise aynıdır.

DTube kısa bir inceleme yaptım aynı youtube gibi etiketler, küçük resim, açıklama, trend videolar, abone, kapak fotoğrafı vs herşey mevcut sitede. Yüksek miktarda paralar kazanmak istiyorsanız aklınızdan para kavramını çıkarın. Sadece özgün ve kaliteli içerik paylaşmaya bakın. Günde 5 adet upvote yapmanız yeterlidir. Etiket olarak en az içerik olan ama en çok kazandıranlarla ilgili içerik paylaşın özgün video yayıncısı ve içerik üreticileri için güzel bir fırsat kapısı.

Son düzenleme:
dikkatinizi çekerim, steemitin para birimi dolar değil sbd, yani dolardan 12 kat daha değerli ve hem dolar hemde TL ye çevirildiğinde deli para yapıyor

Son düzenleme:
Yanında bulundan Show / Hide Private key tıklayıp tekrar kopyalayıp giriş yapmayı dener misiniz Hide Private key yazması gerek yanda yani Özel Anahtarı Gizle.

tamamdır hocam karıstırırken buldum. sizin soylediginiz gibi olması gerekiyor. sagol

Steemit yine güzel bir proje yapmayı başarmış. Bence güzel yurur :)

ben yeni üye oldum steem sitesine. şifre filan gelmedi. 1-2 güne mi gelicek?

16.12.2017 Tarihinde başvurdum
18.12.2017 Tarihinde onaylandı. Mail'e şifre geliyor.

Bu arada SBD $13,14 USD (15.07%)
STEEM ise $2,72 USD (15.97%)

oldu arkadaşlar. Bir an önce kayıtlarımızı tamamlayıp steemitte tr alanını önlere çıkarmamız gerekmekte. Çok fazla para kazandıracağına inanıyorum.

Siteye girdiğim gibi bilgisayarım dondu hiçbir şekilde müdahale edemedim reset atmak zorunda kaldım. Arkaplanda mining mi yaptırıyorlar acaba ? performans kullanımı %85e çıktı hemen

JO1pWQ.png

16.12.2017 Tarihinde başvurdum
18.12.2017 Tarihinde onaylandı. Mail'e şifre geliyor.

Bu arada SBD $13,14 USD (15.07%)
STEEM ise $2,72 USD (15.97%)

oldu arkadaşlar. Bir an önce kayıtlarımızı tamamlayıp steemitte tr alanını önlere çıkarmamız gerekmekte. Çok fazla para kazandıracağına inanıyorum.

sbd ile steem tam olarak nedir ?

birde ben para kazanacak birsey bulamıyorum acıkcası. gokyuzunun fotografını cek filan diyorlar ama kim bakacak o resme yada kim para verecek.

fikir ve yetenek sart sanırım

Video yükledim yayınlayamıyorum, snap fpotosu yüklememe rağmen sürekli snap fotoğrafı yükleyiniz uyarısı veriyor :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri