Düğün Dernek Efekt Denemesi

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum ne kadar özgün sayılır ama birazda can sıkıntısından Düğün Dernek Filmi içerisinden bazı sahneleri aldım Efektle süslemeye çalıştım...Tamamen amatörce yapılmış bir çalışma olup sizlerden yorum almak isterim...Şimdiden teşekkürler...
Düğün Dernek Filmi Efektli Sahneler - YouTube

Hocam böyle yaparak kendi kanalını ifşa etmiş olmadın mı ? Bence boş bir kanala atıp öyle sunsaydın foruma. Sorun olabilir senin için. [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] Ha bu arada güzel olmuş bence de.

güzel olmuş hoşuma gitti
Beğendiğinize sevindim...
galiba bu hiç özgün olmuyo :D
Hiiiiiiç Mİİİİİ :D Sağlık olsun varsın özgün olmasın :)
güzel olmuş devamını bekliyoruz
Beğeni için teşekkürler...İnşaallah diyelim... yorumlara göre devam edip etmemeye karar vereceğim bakalım...
Elina sağlık hocam güzel olmuş ... BEĞENDİM :)
Beğeni ve yorum için teşekkürler...
Hocam böyle yaparak kendi kanalını ifşa etmiş olmadın mı ? Bence boş bir kanala atıp öyle sunsaydın foruma. Sorun olabilir senin için. [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] Ha bu arada güzel olmuş bence de.
Radko arkadaşım öncelikle yorum ve beğeni için teşekkürler...Ayrıca beni düşünerek yaptığın uyrarı için de minnetarım...Ben bu ve bazı özgün kanallarımı burada yaklaşık 1 yıl kadar önce ifşa ettim zaten...Bu gün kanalım belirli bir seviyeye geldiyse buradaki arkadaşlarımın yapıcı yorumları ve bana verdikleri desteklerle oldu...Tekrar teşekkür ederim...

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:29 ----------

bu adamın kanalını bilmeyeni dövüyolar dostum :D
Nasıl desem bilmem ki... gururum okşandı sanki :D

Son düzenleme:
hocam kendini geliştirirsen dahada iyi sonuc alabilirsin başlangıc icin bence gayet başarılı

deneme için bile başarılı hocam, devam et.

daha yaratıcı şeyler ortaya çıkarsa tutar bu filmlere efekt olayı.

Fenaaaaaa ;) Başarılar.

hocam kendini geliştirirsen dahada iyi sonuc alabilirsin başlangıc icin bence gayet başarılı

deneme için bile başarılı hocam, devam et.

daha yaratıcı şeyler ortaya çıkarsa tutar bu filmlere efekt olayı.

son sahne hariç hoşuma gitti... Başarılar.

güzel,beğenelim arkadaşlar ytden

Yorumlar ve beğeniler için teşekkürler arkadaşlar...

bu da güzel ama bundan ziyade diğer talking tom videoların muhteşem olmuş onları izledim girmişken eline sağlık.

bu da güzel ama bundan ziyade diğer talking tom videoların muhteşem olmuş onları izledim girmişken eline sağlık.
Teşekkür ederim yorum için...Aslında Düğün Dernek Filmi ilk çıktığında Talking Tom ile onun fragmanını yapmıştım...Video facebook ortamında Türkiye genelinde patlamıştı...Youtubede de 657.000 izlenime ulaştığında BKM yapımcılığın temsilcisinden telif yemiştim...O olaydan sonra biraz moralim bozulup Talking videolarına ara verdim...Bilmiyorum belki dönüş yapabilirim geri...

fikir olarak güzel, sahneler amatörce ama fikir güzell. After efect ile çalış ve videolar kaliteli yerlerden indir öylece üstünde çalış

kanal güzel olmuş eğlenceli izlenimlerinde güzel devam etmelisin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri