Dün Silinen Dünya Engeli Konusu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün bir dünya engeli geçme yöntemi paylaşılmış ve silinmiş elinde olan pmden atabilirmi?Engel geçme konusunda denemeler yapıyorumda.

Arkadaşlar dün bir dünya engeli geçme yöntemi paylaşılmış ve silinmiş elinde olan pmden atabilirmi?Engel geçme konusunda denemeler yapıyorumda.

Arkasına trafik kazası veya intro video koyuyorsun cam tasiadan sonra engeli geçmek istediğin videoyu ortalıyorsun hatırladığım bunlar :D tabi dediğin buysa

Arkasına trafik kazası veya intro video koyuyorsun cam tasiadan sonra engeli geçmek istediğin videoyu ortalıyorsun hatırladığım bunlar :D tabi dediğin buysa

Yok hocam forumda paylaşılanı demiyorum.Dün bir arkadaş paylaşmış ama nedense silinmiş o konuyu diyorum :)

Silindi derken bu konudan mı bahsediyorsunuz?

Yok hocam bu değil işte bunu demiyorum.Dün bir konuda yorumda gördüm biri paylaşmış sonra modlar silmiş sanırım o konuyu arıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

Konuyu buldum arkadaşlar [MENTION=12717]ekrek[/MENTION] yazmış hocam sen konuyu gördünmü?

http://www.ytpara.com/1410908-post29.html

Son düzenleme:
bir kaç etiket vardı bende kaydetmedim silineceğini düşünmedim neden silindi onu da anlamadım :)

Yine kimin işine gelmediyse silmişler yazık taktiği paylaşan kişi paylaşmış sen ne diye etki yapıp siliyorsun.Neyse arakdaşlar sıkmayın canınızı.

evet bilen arkadaşlar özelden msaj atarsa bu mubarek günler de duacısı oluruz
smile.png

Dünden Beri Alenen Ulu Orta Taktik Paylaşan Arkadaşlara Neden Hala Müsaade Ediliyor Anlamıyorum. Paylaşımın Kaldırılmasına Karşı çıkan veya Tepki Gösteren, Sadece Menfi Duygularla Hareket Edip, Üstüne Birde Kendisi Çok Paylaşımcıymış Gibi, Her Gün Forumda Taktik, Teknik Paylaşıyormuş Gibi Ukalalık Yapmalarına da Anlam Veremiyorum.

Mutlaka Bu Anlam Veremediğim insanlar Arasında 15-16 Yaşında Çocuk Sayabileceğimiz İnsanlar Var ama Geneli +20 Yaş Üzeri Olgunca Düşünebilir Diyebileceğimiz İnsanların, Bu işe Yıllardır Gönül Vermiş, Sadece Youtube Üzerinden Evini Geçindiren, Çoluğunu Çocuğunu Okutan Ev Reislerinin Ayaklarına Kurşun Sıktıklarını Farkına Varamamalarını Garipsiyorum.

Youtubenin Son Zamanda Yaşattığı Sıkıntıları Bilmeyeniniz Var mı? Güncellemeleri ile İşleri Daha da Zorlaştırdığının Bilincinde Olmayan Var mı? Elde Kalan Son Bir Kaç Taktiği de Bir Kaç Alacağı Beğeni için Hoyratça Kullanan, Ulu Orta Paylaşan Arkadaşların Uyarılması Gerektiğini Düşünüyorum.

Uyarılması Gerekenler: [MENTION=9073]thrayler[/MENTION] [MENTION=28616]FatihYT[/MENTION]

İlgileler: [MENTION=11620]era[/MENTION] @Incubus

Dünden Beri Alenen Ulu Orta Taktik Paylaşan Arkadaşlara Neden Hala Müsaade Ediliyor Anlamıyorum. Paylaşımın Kaldırılmasına Karşı çıkan veya Tepki Gösteren, Sadece Menfi Duygularla Hareket Edip, Üstüne Birde Kendisi Çok Paylaşımcıymış Gibi, Her Gün Forumda Taktik, Teknik Paylaşıyormuş Gibi Ukalalık Yapmalarına da Anlam Veremiyorum.

Mutlaka Bu Anlam Veremediğim insanlar Arasında 15-16 Yaşında Çocuk Sayabileceğimiz İnsanlar Var ama Geneli +20 Yaş Üzeri Olgunca Düşünebilir Diyebileceğimiz İnsanların, Bu işe Yıllardır Gönül Vermiş, Sadece Youtube Üzerinden Evini Geçindiren, Çoluğunu Çocuğunu Okutan Ev Reislerinin Ayaklarına Kurşun Sıktıklarını Farkına Varamamalarını Garipsiyorum.

Youtubenin Son Zamanda Yaşattığı Sıkıntıları Bilmeyeniniz Var mı? Güncellemeleri ile İşleri Daha da Zorlaştırdığının Bilincinde Olmayan Var mı? Elde Kalan Son Bir Kaç Taktiği de Bir Kaç Alacağı Beğeni için Hoyratça Kullanan, Ulu Orta Paylaşan Arkadaşların Uyarılması Gerektiğini Düşünüyorum.

Uyarılması Gerekenler: [MENTION=9073]thrayler[/MENTION] [MENTION=28616]FatihYT[/MENTION]

ne diyosun arkadaşım sen? 15 16 yaşında? 22 yaşındayım ben abilerine saygılı olmayı öğren önce. Burası ytpara.com Youtube destek ve paylaşım platformu beğenmiyosan çekip gidebilirsin forumun amacı ne kardeşim forum neden açıldı? Kafaya bak ya youtube destek ve paylaşım platformunda paylaşım yaptık diye bizi adminlere şikayet ediyor kafanmı güzel senin oruç falan mı çarptı ??

o konu konu sahibinin isteği üzerine silinmiştir..

Yine başladı. Bu foruma katıldığınız ilk günü düşünün o zaman böyle demiyordunuz.

hocam kusura bakmayın ama bu forumda taktik aradığınız günleri çabuk unutmuşsunuz :)

Vurun ölmedi daha vurun :)
Son 5 posta herkes haklı olduğu kadar herkes suçluda :)
Öz eleştiri yapın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri