Dün Silinen Dünya Engeli Konusu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünden Beri Alenen Ulu Orta Taktik Paylaşan Arkadaşlara Neden Hala Müsaade Ediliyor Anlamıyorum. Paylaşımın Kaldırılmasına Karşı çıkan veya Tepki Gösteren, Sadece Menfi Duygularla Hareket Edip, Üstüne Birde Kendisi Çok Paylaşımcıymış Gibi, Her Gün Forumda Taktik, Teknik Paylaşıyormuş Gibi Ukalalık Yapmalarına da Anlam Veremiyorum.

Mutlaka Bu Anlam Veremediğim insanlar Arasında 15-16 Yaşında Çocuk Sayabileceğimiz İnsanlar Var ama Geneli +20 Yaş Üzeri Olgunca Düşünebilir Diyebileceğimiz İnsanların, Bu işe Yıllardır Gönül Vermiş, Sadece Youtube Üzerinden Evini Geçindiren, Çoluğunu Çocuğunu Okutan Ev Reislerinin Ayaklarına Kurşun Sıktıklarını Farkına Varamamalarını Garipsiyorum.

Youtubenin Son Zamanda Yaşattığı Sıkıntıları Bilmeyeniniz Var mı? Güncellemeleri ile İşleri Daha da Zorlaştırdığının Bilincinde Olmayan Var mı? Elde Kalan Son Bir Kaç Taktiği de Bir Kaç Alacağı Beğeni için Hoyratça Kullanan, Ulu Orta Paylaşan Arkadaşların Uyarılması Gerektiğini Düşünüyorum.

Uyarılması Gerekenler: [MENTION=9073]thrayler[/MENTION] [MENTION=28616]FatihYT[/MENTION]

İlgileler: [MENTION=11620]era[/MENTION] @Incubus

abicim forumda yardımlaşmayı istemiyorsan çekip gidebilirsin buradan . Senin gibi bencil insanlar yüzünden şuan bu noktadayız. Konu açtım birkaç insana yardımımız dokunsun dedim küfür etmedikleri kaldı hala bile özel mesajda taktiği isteyenler oluyor . Madem çok akıllısın yardıma falan ihtiyacın yok bu yöntem fixlenince de sen başının çaresine bakarsın niye takıyorsun ki ? . Şu son postum bunu da alıntı yaparsan şikayet konusu açacağım . Kimin forumda ne yaptığı yöneticilerden başka kimseyi ilgilendirmez ister taktik konusu açarım ister satış konusu açarım bu germez seni hadi eyvallah

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION];

Sen sıkma canını hocam, ergenler veya acemi ve normal seviyedeki spamcılar bizleri anlayamazlar

Su akar yatağını bulur, en fazla bu yöntemde fixlenir, bizde yöntem taktikten bol ne var

Dün ben konu açtığımda "Fatih hocam herkes zaten konuyu gördü yönetimle görüşüp konuyu sildirseniz iyi olmaz mı" gibi cümleler kurmayı biliyordun :)

Birkaç arkadaş şey korkusu yaşamış yöntem fixlenir diye :) Unuttum adını şey işte anlayın siz..

Birde anlamadığım ne bekliyorsunuz buradan ? Muzlu pasta tarifi mi ?

Yemek sitesi mi burası youtube forumu mu ?

paylasım ve yardımlasma forumunda, insanların paylasım yaptıgı konuları gorup sonra taktikleri alıp sonrada konuyu kapattırmaya zorlayan ve sonrada taktigi aldıktan sonra gelene gecene sallayan, buyukluk taslıyan sahısları banlayın bence. gitsinler r10 da alım satım yapsınlar.

paylaşabilecek biri var mı ? hayrına pm atarsa sevinirim

Dün ben konu açtığımda "Fatih hocam herkes zaten konuyu gördü yönetimle görüşüp konuyu sildirseniz iyi olmaz mı" gibi cümleler kurmayı biliyordun :)

benim bundan önce yazdığım postları neden hatırlamadın he hocam,
işine gelen şeyi almayı çok iyi biliyorsun maşaAllah, ????

ben zaten normal hareketsiz çerçeve yöntemleri fixlendiğinde 3 ay önce ben hareketli çerçeveyi bulmuştum, senin kıçı kırık yöntemlerine de kalmadım zaten
ben 360 derece ile render alıyorum

Son düzenleme:

ben zaten normal hareketsiz çerçeve yöntemleri fixlendiğinde 3 ay önce ben hareketli çerçeveyi bulmuştum, senin kıçı kırık yöntemlerine de kalmadım zaten

konunun silinmesini neden istedin peki ? :D

forumda herkesin bir seviyesi var örn: admin,mod,üye gibi herkes haddini bilerek yorum yazarsa daha iyi olur kanaatindeyim. kimse kimsenin konusuna gelip neden paylaşım yapıp yöntemi paylaşıyorsun gibi konuşmaya hakkı yok. burayı babasının malı gibi görüp üyelerin konularına salça olanlara lafım.

konunun silinmesini neden istedin peki ? :D

ben mevcut anlattığın yöntemle render almıyorum, bu şekilde daha önce bu yöntemi kullanıpta render alanların ekmeğine mani olunmasın diye yazdım

aynı tavrımı dropun konularındada göstermiştim, dropun bahsettiği yöntemleri kullanmama rağmen, kullanan arkadaşlarım olduğundan silinmelerini söylemiştim

neyse daha beni alıntılama bana cevapta yazma, zamanımı boşa harcama

360 fixlenmedimi hocam bende geçmiyor?

Taktiği özel mesaj olarak isteyen arkadaşlar dünkü konuda yazdım burada da yazıyorum

youtube da dunya engeli gecmeyi gösteren onlarca taktik ve yüzlerce video var eğer bulabilecek kapasiteye sahip değilseniz bırakın spam yapmayı gidin sokakta gülle oynayın

Gelistirin arkadaşlar biraz kendinizi biraz emek biraz çaba lütfen...

Son düzenleme:
ben mevcut anlattığın yöntemle render almıyorum, bu şekilde daha önce bu yöntemi kullanıpta render alanların ekmeğine mani olunmasın diye yazdım

aynı tavrımı dropun konularındada göstermiştim, dropun bahsettiği yöntemleri kullanmama rağmen, kullanan arkadaşlarım olduğundan silinmelerini söylemiştim

neyse daha beni alıntılama bana cevapta yazma, zamanımı boşa harcama

Herkesin bir görüşü vardır hocam . Benim de bir görüşüm vardır sizin de bir görüşünüz vardır . Ben ya hepimiz kazanalım ya hiçbirimiz kazanmayalım görüşündeyim. Hadi iyi günler bol kazançlar .
Boş işlerle uğraşmak istemiyorsanız boş yorum yapmazsınız olur biter.

foruma gelip yöntemleri görüp öğrendikten sonra buraya yok fixlenir yok şöyle yok böyle olur diyerek milletin kafasına girmeyin paylaşım yapacak olanı da bu konuşmalarınızla paylaşımından vazgeçirmeyin. sizin boş yorumlarınızı görmek için girmiyoruz bu foruma.

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] Belki Farkında Değilsin ama Bu Olay Babanın Başkasına Kefil Olup Kredi Çekmesi ve O Kefil Olan Kişinin Borcu Ödemeyip, Bankanın Evinizi Satışa Çıkarması ile Aynı Değerde... Ticari Zekanız Genetik Sanırım...

böyle boş konuşan üyelere bir yaptırım olsa ne iyi olurdu yönetime bir tavsiye olarak yazıyorum. lütfen dikkate alın bu yorumumu. gereksiz üyelerin temizlenmesi çoğu üye için iyi olur düşüncesindeyim.

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] Belki Farkında Değilsin ama Bu Olay Babanın Başkasına Kefil Olup Kredi Çekmesi ve O Kefil Olan Kişinin Borcu Ödemeyip, Bankanın Evinizi Satışa Çıkarması ile Aynı Değerde... Ticari Zekanız Genetik Sanırım...

Bu nasıl bir hakarettir! Bu kadar alçalmayın!

hocam yeter artık...sizin millete hakaretlerinizi okumak zorunda mıyız?
ayıp valla,hiç yakışmıyor
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] konu incelensin ,arkadaşın en az 5 hakeret ,kışkırtma,tartışma çıkarıcı mesajı var.işlem yapılsın lütfen...report vaktinde işleme konulduğunda bir önem taşıyor

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] Sana edecek laf bulamıyorum .
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] , [MENTION=11620]era[/MENTION] Yönetimin derhal bu şahısı ettiği hakaretlerden banlanmasını talep ediyorum . Forumda paylaşım yapan her insana bunun gibileri bulaşıyor paylaşım yapmaktan soğuyoruz . Madem paylaşım yapılmasından rahatsız olan bir insan ise forumda durması boş kalabalık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri