Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar , dün bir numara olayı olmuştu hani toplam 4 kişi aramıştı bende hemen facebooku kapattım panele mesaj attım hesabımı silin yasal olmadığını öğrendim bana destekteki adam dedi ki eğer numarayı ücretli yollarla dağıttıysanız herhangi bir sorun bulunmamaktadır dedi ama herkes facebookta paylaşıyor şuanda acaip korkuyorum sizce neler gelir başıma hesabımın silinmesi için mesaj attım adama , silecek hesabı.
Edit : hala binlerce kişi devam ediyor
r10da böyle bir tarz olay vardı 2-3 kişiye dava açılmıştı abazalar tarafında cok fazla yansımış faturaya dakiakası 5-6 lira zaten öyle hatların cok kişi aradayısa dava açabilirler geçmiş olsun
Birde dün konu actin milleti davet ettin bu işe
Böyle işlere bulaşma
Sen öğrenci adamsın derslerine konsantre ol
hocam bidaha bulaşmamda acaba başıma ne gelecek yav düşünmekten uyuyamaz oldum ben tam bir malım ya
Yokmu şu siteyi atacak yav alan kaçmış
hocam ne adamsın yav bıkmadan yazmıssın konuya![]()
Yok hocam merak ettim neymiş böyle sır gibi saklıyorlarİçime dert oldu gece rahat yatamam boşta face vardı yapacağımdan da değil bilirsin merak
![]()
Hocam siteyi bana pm gonderebilirmisin sanki bana sorun yokmus gibi geldi yani kismen emlakcilik gibi dusun senin olmayani musterilere ulastirip pay aliyorsun gibi geldi anladiysam eger... Dunki konudan haberim yok.Merhaba arkadaşlar , dün bir numara olayı olmuştu hani toplam 4 kişi aramıştı bende hemen facebooku kapattım panele mesaj attım hesabımı silin yasal olmadığını öğrendim bana destekteki adam dedi ki eğer numarayı ücretli yollarla dağıttıysanız herhangi bir sorun bulunmamaktadır dedi ama herkes facebookta paylaşıyor şuanda acaip korkuyorum sizce neler gelir başıma hesabımın silinmesi için mesaj attım adama , silecek hesabı.
Edit : hala binlerce kişi devam ediyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.