Dünya Engeli Aşma sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek butona basarak olmaz o iş.her video aynı yöntemle geçmiyor.
bir şekilde farklı kombinasyonlarda edit yaparak geçmesi lazım.
öyle bir pro nun da satışı var..siz de yapın rekabet olsun :D
tabi program bilgisi de lazım.biz de biliyoruz tek tek dünya engelini geçmeyi ama gidip programa para veriyoruz.yoksa kimse size videosunu vermez.

Olur olur her video tek dokunuşla aynı yöntemde toplu olarak geçer hocam ;)

bot sahipleri ile görüşüp,bota eklenebilirse iyi olur yoksa site üzerinden siz gönderin biz engeli geçip size gönderelim mantıgı olmaz hocam.ayrıca kalitesini göstermek için bi link eklersenizde iyi olur bence.

örnek bir video koyun sağlam bi videoyu ama sonra da sana zahmet [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ile görüş :D

Sen dediğin sistemi yap 1 haftaya kalmaz YT yeni önlem getirir.Ne kadar çok kullanıcı aşarsa o kadar çabuk fix gelir.Madem geçebiliyorsun tam ekran yükle çoğu içeriği dünya kadar para kaldırırısın.Ayrıca daha öncede konusu açıldı 50 bin lira veren de oldu bu yönteme...

yanlıs anlama ama ,bence bu konu aksam konusulcak seyler cıksın dıye acılmıs,
gozumle gormeden ınanmam

Örnek video koymadan kimse gerçekten geçtiğine inanmaz helede HD olarak buna ben bile inanmadım.

Kimse yüklemez videosunu. Youtube'la uğraşmayan biriysen nasıl dünya engeli geçmeyi bulabildin ki ayrıca?

Talipli çok ve bu zaten bilinen bir şey ama arkadaş zaten şu an satış ya da inandırmayı gerektirecek bir şey derdinde değil. Sadece fikir sormuş nedir bu örnek koy da inanalım derdi anlamıyorum.

Site olayı bir işe yaramaz bence, yukarıda arkadaşların dedikleri gibi bununla ilgili bir program yapmak daha mantıklı gibi.

3Da8A4.jpg

An itibari ile konudakiler :)

Youtube üzerinden kazanç sağlayan biri değilim

Youtube den kazanç sağlayan insanlar farklı denemeler yapıyor üst seviye geçmeyi bulamıyor, senin youtube üzerinden kazanç sağlamadan bulman garip.. :confused:

Bu konu sanırım şöyle kapanıcak; tamam arkadaşlar ben yöntemimi kendim kullanmak istiyorum teşekkürler. :mad:

sazan.avi ?

Yok hani youtubeden para kazanmıyorum diyorsun derdin ne dünya engelini neden geçmeye çalışıyorsun derler ortak.Ha bulmuşsun yöntemini hayrını gör para kazanmaya başla o zaman.Sadece ben akıllıyım flag atmayı buldum telif atmayı becerdim yok şunu yaptım vs. diyen ferikler normal videolarımıza ellemesin yeter dünya engelini geçmesekte olur.Bilmem anlatabildim mi..

Youtube den kazanç sağlayan insanlar farklı denemeler yapıyor üst seviye geçmeyi bulamıyor, senin youtube üzerinden kazanç sağlamadan bulman garip.. :confused:

Bu konu sanırım şöyle kapanıcak; tamam arkadaşlar ben yöntemimi kendim kullanmak istiyorum teşekkürler. :mad:

sazan.avi ?

Yöntemi bulmam için kazanç mı sağlamam gerekiyor. Yüksek meblağların döndüğünü duydum işe koyuldum hallettim benim için basit. Size burda birşey kanıtlamaya çalışmıyorum bir fikir sordum sadece.

peki diyelim videoda gerekli düzenlemeleri yapmanıza rağmen engeli geçmedi
ya da engeli geçti ama çok kısa sürede yine sorun çıktı (dünya engeli-telif gibi)

o zaman işte olaylar olaylar...

eğer cidden böyle bir yönteminiz varsa, kısa vadede güzel kazanç getirecek içeriklere yönelip vurkaç taktiği ile paraya para demezsiniz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri