Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her türlü denemelerine karşı dünya engeline takılıyorsa ciddi bi içerik oldugunu düşünüyorum, biraz daha zorla geçmiyorsa salla
başaramıyosan bırak kardeşim zorla mı yaptırıyoruz Allah Allah ya.
Yardım İstedim arkadaşım .. Bir kaç fikir Konuşma şeklini Yakıştıramadım .. Forum neden var bilmediklerimizi Ustalarımızdan öğrenmek için ..
gökhan yakışmadı sana
adam fikir sormak için açmış
çok gerginsin herhal
gece ya kafası güzel dolanıyor millet sen aldırma denemelere devam et.
görüntü ile bu kadar uğraşma özel çerceve yap kendine bu kadar uğraşıcagına.
seside hızlandır değiştir geçersin.
kafası güzel? nerden biliyosun arkadaşım? Ağzına içki bile almayan birine iftira atmak yakıştı mı sana?
evet gerginim olabilir!
Fixleniyo kardeşim fixleniyo burda kimse gelip sana kullandığı yöntemi vermez en son açılan yöntem 1 haftada fixlendi. zaten ekmek aslanın ağzında gelip birde burda milletten laf almaya çalışıyosun. Uğraş kendin bul. Daha düne kadar youtube konusunda uzman olan milyarlar kazanan hatta partner açacak olan hatta yt ofisi açan sen değil miydin. bunu da bulursun üstad sendin LAFTA.
Burası youtube paylaşım forumu isteyen istediği soruyu sorar paylaşımını da yapar taktiğini anlatır eeeeee bura öyle değilse YOUTUBE DESTEK FORUMU ibaresi kalksın YOUTUBE TİCARET FORUMU olsun ? 2013 de buralar böyle değildi insanlar 1.5 yıl gibi bir sürede çok değişti... Sizin bu konu hakkında düşünceniz var ise eğer yönetime söyleyin forumu kapatsın.Arkadaş bir soru sormuş isteyen cevap verir isteyen vermez.Madem öyle foruma girmeyin bile hocamGidin vietnamlıların amerikalıların forumlarına ddos atıp kapatın orada bunların çoğu günlük paylaşılıyor ücretsiz.Fakat biz birbirimizi yiyoruz
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.