Dünya Engeli geçme sistemi alınacak

cagatayak

Kayıtlı Üye
Engel geçme sistemi alınacak arkadaşlar. Sorunsuz her içerikte geçen engel sistemi olanlar pm atarsa sevinirim

böyle bir sistemin oldugundan emin misin? Bana hayal ürünü gibi geliyor.

Evet tam ekran engel geçenler var. fakat show programlarında şuanda çerçeveli arka plan hareketli vs geçiyorlar. adamların ellerinde kanal olduğu için sıkıntı değil nede olsa bu aralara sadece para kazanmayı kapatıyor olsun ödeme aldıktan sonra oda sıkıntı değil :D

Meşhur diziler çizgi filmler hepsi tam ekran 720p yayında yolunu bulmuşlar.sadece adı farklı.

Görüntüyü tam ekran fullhd geçiyolar, seside hiç bozmadan geçiyolar. Ama nedense içerikte 10 saniyeden uzun telifli müzik varsa oradan eşleşen yiyolar. Biz o videoları indirip atarsak görsel işitsel dünya engeli geliyo.

Görüntüyü tam ekran fullhd geçiyolar, seside hiç bozmadan geçiyolar. Ama nedense içerikte 10 saniyeden uzun telifli müzik varsa oradan eşleşen yiyolar. Biz o videoları indirip atarsak görsel işitsel dünya engeli geliyo.
Partnerlerin verdiği bazı yetkiler var açık yada bir yöntemi yok yani tam ekran engel geçmenin hocam. Sadece çok özellikli partner kanalları var onlara yükleme yapıyorlar

çağatay bütçeni söyle ona göre bir teklifte bulunayım

yeni spamdan kazanma yontemi :D engel gecme yontemi satisi, arkadasim , hangisini alsan 1 2 ay sonra pert olacak , kendin dene parana yazik etme , zaten spamdan kazanc zorlasti , uzerine bu vergi olaylari geldi bi de.

yeni spamdan kazanma yontemi :D engel gecme yontemi satisi, arkadasim , hangisini alsan 1 2 ay sonra pert olacak , kendin dene parana yazik etme , zaten spamdan kazanc zorlasti , uzerine bu vergi olaylari geldi bi de.

görüntüyü çerçeve falan bi şekilde geçiliyor hocamda ses şuan büyük sıkıntı ses geçilmiyor. Vietnamlılardan bile aradım bulamıyorum

görüntüyü çerçeve falan bi şekilde geçiliyor hocamda ses şuan büyük sıkıntı ses geçilmiyor. Vietnamlılardan bile aradım bulamıyorum

para kazanmayi acmada sorun gerisi hepsi hikaye , hadi onu actin , bu ay odedi , gelecek ay odemeyecek belki para kazanmasi kapatilan kanallarin , zor isler.

para kazanmayi acmada sorun gerisi hepsi hikaye , hadi onu actin , bu ay odedi , gelecek ay odemeyecek belki para kazanmasi kapatilan kanallarin , zor isler.
1 ay kazansan yine kardır biyere girip asgari ücretle çalışmaktansa o ay asgari ücret çıkartabilirsin ama.

1 ay kazansan yine kardır biyere girip asgari ücretle çalışmaktansa o ay asgari ücret çıkartabilirsin ama.

o 1 ayi alacaginin garantisi yok ki )) diger bi konuda arkadasin yazdigin gibi ya ozgune yonelin , 6-8 ay sabredin , ya da benim gibi kanallar acip trafik yonlendirin baska projelerinize )))

o 1 ayi alacaginin garantisi yok ki )) diger bi konuda arkadasin yazdigin gibi ya ozgune yonelin , 6-8 ay sabredin , ya da benim gibi kanallar acip trafik yonlendirin baska projelerinize )))
para kazanması kapanan kanallar ödeniyor hocam önemli olan kanalın kapanmaması işte kapanan ödeniyor mu onu test edemedim

para kazanması kapanan kanallar ödeniyor hocam önemli olan kanalın kapanmaması işte kapanan ödeniyor mu onu test edemedim

para kazanmasi kapanan kanallar eskiden odenmiyordu , son iki aydir odeniyor ,ama yarini belli olmaz , hayirlisi be hocam , insallah kimse sikintida kalmaz.

Merhaba hocam. Görüntü geçmek için ne yapıyorsunuz. Denemediğim yöntem kalmadı. Lütfen bana yardımcı olun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri