Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=25533]patates[/MENTION] şimdi forumun ve buradaki insanların amacını soruyonda [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] bir kaç gün önce ayrıntılı olarak yazdı birazdan gelir anlatır sana.. yüzde 90 elendi yüzde 5 zorlamayla tutunuyor kalan yüzde 5 ise son güncellemeleri aylarca kafa yorarak çözdü... şimdi işi bilen adam bu kadar zorluğun emeğin içinde konuşmaması normal değil mi ?
Hocam tabiki normak değil benim görüşüm bu tabiki kimse yüzde yüz taktiğini vermez. Ama biraz olsun bence forumda yardımlaşmak gerek.Yksa forumda sadece paralar yattımı yatmadımı ? Başka konu dönmez oluyor. Ama bu benim düşüncem sadece. Zaten bende kendi yöntemimle geçiyorum dünya engeli ses falan birtek seo, index sıkıntım var onuda çözerim illaki.
forumda paylaşılan yöntemlerin ömrü çok uzun olmuyor. bunu ben 2 yılda test edip yaşayan biriyim +15 onayı geçmeyi forumda biri paylaştı unuttum şimdi paylaşılmadan 7-8 ay önce ben kullanıyordum sorun yoktu burada paylaşıldı 5 ay sonra sistem fixlendi google kabul etmemeye başladı o sistemin numaralarını hadi buna neyse de ses eşleşeni geçme yöntemi paylaşıldı yöntem burada paylaşılmadan önce 2 ay sorunsuz ben kullanıyordum benden öncesi yöntem burada paylaşılmadan 5-6 ay önce kullananlar varmış burada paylaşıldı yöntem 4 ay sonra fixed. ytpara takip ediliyor ben bunu bilir bunu söylerim yada içimizde hainler var bildiğin takılıyorlar böyle spammer gibi sonrada gidip google amcaya bildiriyorlar böyle bir ortamda paylaşım çok sağlıklı değildir.
Hocam tabiki normak değil benim görüşüm bu tabiki kimse yüzde yüz taktiğini vermez. Ama biraz olsun bence forumda yardımlaşmak gerek.Yksa forumda sadece paralar yattımı yatmadımı ? Başka konu dönmez oluyor. Ama bu benim düşüncem sadece. Zaten bende kendi yöntemimle geçiyorum dünya engeli ses falan birtek seo, index sıkıntım var onuda çözerim illaki.
@patates olay seo da zaten seo ve backlink olayına hakim olursan hangi kategoriye girersen gir başarılı olursun zaten istersen render bilme![]()
forum hala eskisi gibi boş konuşanlar nasihat verenler ve onları dinleyenler bla bla bla....
Youtube 2 link olarak ekledim, dileyen videolardaki gibi bir ön panel hazırlayıp içeriğine göre dünya geneli geçmeyi deneyebilir.
1. Video link : https://youtu.be/p_omLvapKeI
2. Video link : https://youtu.be/9QUYMRbPIVk
Arkaya slither videosu koydum yine geçmedi.içerik koruması kuvvetliyse olmazHocam öncelikle böyle birşeyi paylaştığın için teşekkürler. Burdaki olay çerçevenin harektli olması mı? Yoksa hepimiz çerçeve yapmaya çalışıyoruz bir şekilde ama bazen oluyor bazen olmuyor. Yani çerçevede hareket olunca daha mı kolay geçeriz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.