Dünya Engeli Geçme Yöntemim

• Kullanıcı muhaberat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Zaten bu tür yöntemleri satan kişiler ihtiyaç'tan satıyorlar.

1 yıl önce bu zamanlar dünya engelini full geçmek tek başına bir anlam ifade ederdi ama şuan sisteme telifciler çökmüş durumda yapımcıyı tanımazsan en sağlam engel geçme teknikleri bilsende başına bela olmaktan başka bir şey olmaz. geçersin kurum telifi basar adsensen banlanır, mcn de paran kalır.

engel geçme tekniği film ve dizi kültürü olanda bir mana ifade ederse eder ama o kadar elzem bir konu değil ben 2007 den beri film çalışırım ta filehost döneminden kimin nasıl döneceğini bilirim ama uzun zamandır film çalışmıyorum özgün bir şeyler yapıyorum. @Captain Price yukarda bir şey yazdı doğru söyledi.

Bence önemli olan içeriği nasıl geçtiğiniz değildir arkadaşlar, önemli olan sağlam içerikler kaynaklar bulmanızdır,
4 yıllık spamcı olarak bunu bilir bunu söylerim,

sağlam iyi izlenim alabilen ve kimsenin bilmediği bir içeriği bulun berbat bir şekilde render alıp atsanız bile yine çok kişinin çalıştığı içerikleri düzgünce render alıp atmanızdan çok daha iyidir

[MENTION=25533]patates[/MENTION] şimdi forumun ve buradaki insanların amacını soruyonda [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] bir kaç gün önce ayrıntılı olarak yazdı birazdan gelir anlatır sana.. yüzde 90 elendi yüzde 5 zorlamayla tutunuyor kalan yüzde 5 ise son güncellemeleri aylarca kafa yorarak çözdü... şimdi işi bilen adam bu kadar zorluğun emeğin içinde konuşmaması normal değil mi ?

Hocam tabiki normak değil benim görüşüm bu tabiki kimse yüzde yüz taktiğini vermez. Ama biraz olsun bence forumda yardımlaşmak gerek.Yksa forumda sadece paralar yattımı yatmadımı ? Başka konu dönmez oluyor. Ama bu benim düşüncem sadece. Zaten bende kendi yöntemimle geçiyorum dünya engeli ses falan birtek seo, index sıkıntım var onuda çözerim illaki.

Hocam tabiki normak değil benim görüşüm bu tabiki kimse yüzde yüz taktiğini vermez. Ama biraz olsun bence forumda yardımlaşmak gerek.Yksa forumda sadece paralar yattımı yatmadımı ? Başka konu dönmez oluyor. Ama bu benim düşüncem sadece. Zaten bende kendi yöntemimle geçiyorum dünya engeli ses falan birtek seo, index sıkıntım var onuda çözerim illaki.

forumda paylaşılan yöntemlerin ömrü çok uzun olmuyor. bunu ben 2 yılda test edip yaşayan biriyim +15 onayı geçmeyi forumda biri paylaştı unuttum şimdi paylaşılmadan 7-8 ay önce ben kullanıyordum sorun yoktu burada paylaşıldı 5 ay sonra sistem fixlendi google kabul etmemeye başladı o sistemin numaralarını hadi buna neyse de ses eşleşeni geçme yöntemi paylaşıldı yöntem burada paylaşılmadan önce 2 ay sorunsuz ben kullanıyordum benden öncesi yöntem burada paylaşılmadan 5-6 ay önce kullananlar varmış burada paylaşıldı yöntem 4 ay sonra fixed. ytpara takip ediliyor ben bunu bilir bunu söylerim yada içimizde hainler var bildiğin takılıyorlar böyle spammer gibi sonrada gidip google amcaya bildiriyorlar böyle bir ortamda paylaşım çok sağlıklı değildir.

Son düzenleme:
Bana göre tam ekran geçmek bildiğin bile bile zorluğa girmek. Izlenecek video izlenir.Survivor 3 adam i çevreveli izledim mesela. Çünkü başka yok.Yani insan videoya girecek tam ekran değil kapat yapacak hali yok. Basin çevceveyi.

forumda paylaşılan yöntemlerin ömrü çok uzun olmuyor. bunu ben 2 yılda test edip yaşayan biriyim +15 onayı geçmeyi forumda biri paylaştı unuttum şimdi paylaşılmadan 7-8 ay önce ben kullanıyordum sorun yoktu burada paylaşıldı 5 ay sonra sistem fixlendi google kabul etmemeye başladı o sistemin numaralarını hadi buna neyse de ses eşleşeni geçme yöntemi paylaşıldı yöntem burada paylaşılmadan önce 2 ay sorunsuz ben kullanıyordum benden öncesi yöntem burada paylaşılmadan 5-6 ay önce kullananlar varmış burada paylaşıldı yöntem 4 ay sonra fixed. ytpara takip ediliyor ben bunu bilir bunu söylerim yada içimizde hainler var bildiğin takılıyorlar böyle spammer gibi sonrada gidip google amcaya bildiriyorlar böyle bir ortamda paylaşım çok sağlıklı değildir.

Size katılıyorum hocam aynen dediğiniz gibi oluyor arada bizim gibi birkaç şey öğrenmek istenlerde kaynıyor. Olsun araştırmaya devam arkadaşlar herkesin ekmeği kendine nede olsa.

hocam seo, index sıkıntını aştıktan sonra zaten problemli kısmın neredeyse benim kanımca %70 % 80 lik kısmını aşmış oluyorsun.

@patates olay seo da zaten seo ve backlink olayına hakim olursan hangi kategoriye girersen gir başarılı olursun zaten istersen render bilme :D

forum hala eskisi gibi boş konuşanlar nasihat verenler ve onları dinleyenler bla bla bla....

Youtube 2 link olarak ekledim, dileyen videolardaki gibi bir ön panel hazırlayıp içeriğine göre dünya geneli geçmeyi deneyebilir.

1. Video link : https://youtu.be/p_omLvapKeI

2. Video link : https://youtu.be/9QUYMRbPIVk

Hocam öncelikle böyle birşeyi paylaştığın için teşekkürler. Burdaki olay çerçevenin harektli olması mı? Yoksa hepimiz çerçeve yapmaya çalışıyoruz bir şekilde ama bazen oluyor bazen olmuyor. Yani çerçevede hareket olunca daha mı kolay geçeriz?

[MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

aynen hocam çerçeve hareketli olduğu için dünya engeline takılan videoları geçebiliyordum.

videonun boyutlarını daha küçültebilirsiniz. böylelikle sonradan engel gelme ihtimalini azaltmış olursunuz. kpop çalışıyordum zamanında bir sürü çerçeve yaptıysam da bir zaman sonra uyarı geliyordu.

Hocam öncelikle böyle birşeyi paylaştığın için teşekkürler. Burdaki olay çerçevenin harektli olması mı? Yoksa hepimiz çerçeve yapmaya çalışıyoruz bir şekilde ama bazen oluyor bazen olmuyor. Yani çerçevede hareket olunca daha mı kolay geçeriz?
Arkaya slither videosu koydum yine geçmedi.içerik koruması kuvvetliyse olmaz

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben her türlü ses ve görüntüden gelen dünya genelinde engellenmeyi tam ekran 1080p olarak geçebiliyorum (klip denemedim) fakat ben yinede özgün kanalım ile uğraşıyorum sadece bende sistem şu şekilde, en az 50k veya 60k kendi sisteminden izlenim çekerim videomu aramalarda ilk sayfaya çıkartırım o video bana 300-400k hit verir buda kategoriye bağlı olarak baya kazandırır, ben kazanıyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri