Dünya Engeli Gözükmemesi

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Aynısı başıma geldi bugün sabah bi baktım mail gelmiş telif diye
kanala girdim kanalda hiçbir uyarı falan yok ama videoların para kazanması gitmiş.
zaten iki video vardı. Tamda tutmuştu videolar çok canımı sıktı çok..

Aynısı başıma geldi bugün sabah bi baktım mail gelmiş telif diye
kanala girdim kanalda hiçbir uyarı falan yok ama videoların para kazanması gitmiş.
zaten iki video vardı. Tamda tutmuştu videolar çok canımı sıktı çok..

hmm yeni bir gelişme sanırım bu o zaman, değişik şeyler oluyor bu sıralar hadi hayırlısı.

hmm yeni bir gelişme sanırım bu o zaman, değişik şeyler oluyor bu sıralar hadi hayırlısı.

Valla aynı dediğin gibi videonun sağında solunda hiç bi uyarı yok sürede yok
videonun şurasında engel diye para kazanmayı açtığımız yerde uyarı var sadece video dünya genelinde engellendiği için para kazanamassınız diyor.
bende kanalı partnere taşıdım tekrar render alıp atacam ama bi daha zor tutar o videolar. Hayırlısı diyelim..

Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah farklı bir olay geldi başımıza, arkadaşlar ile tartıştık bu konuyu ama sonuca ulaşamadık.
Sizlerin başına gelen vardır diye sormak istedim.
Şimdi aşağıda resimde görüldüğü gibi (video isim ve resimlerini kaldırdım)
herhangi bir uyarı yok video yöneticisinde, ancak 3 video da para kazanılmıyor. Edit sekmesine girip para kazanma açma sekmesine geldiğimizde video dünya genelinde engellendiği için para kazanamssınız yazıyor. Ancak ne vido yöneticinde uyarı var, nede eşleşenin geldiği dakikayı gösteren bölüm var. Sadece para kazanma, reklam aralarını girdiğimiz yerde video dünya genelinde engellendi uyarı var. kanalın durumu da iyi durumda olarak gözüküyor.
Bu saçma sapan karmaşadan başına gelen yada çözebilen oldu mu acep diye sorayım dedim.
Resim Aşağıda ki gibidir.
İyi forumlar

A0LXPB.jpg

Buda para kazanma bölümü : Screenshot by Lightshot

Bu durum normalde para kazanması giden kanallarda olur hocam. İnşallah para kazanmanız gitmez ama yakın zamanda para kazanma özelliği giderse bug gibi bir şey olmuş olabilir. Youtube bu akıl sır ermiyor bazen :) Bol kazançlar.

Evet benimde başıma geliyor arada ama sadece eşleşenlerde. Partnere girene kadar para kazanma açmadığım için hiç anlaşılmıyor. Sonrası hüsran olabiliyor.

Hocam para kazanmayı açmadığım halde, dünya geneli engellendi (blocklu video) olarak kanalın uyarılar kısmına geçmiş. 5-6 kanala yükleme geldi, dünya engellileri siliyorum. Kimisinin kanal uyarılar kısmına işlemiş, kimisininkine işlememiş. Partnere bu şekilde sokulmaz değil mi? (Partner çalışmaya yeni yeni başlıyorum) Ayrıca neden bütün kanallara geldiği halde, bazılarının uyarılar kısmına işlerden bazılarınınkine işlemedi ?

onemli bisey degil, bazen oluyor bu. Bir nevi bug diyebiliriz.

onemli bisey degil, bazen oluyor bu. Bir nevi bug diyebiliriz.

Bi tane daha gelmesi halinde para kazanma özelliği kapanacak ama. Bu da bana zarar verir.. Ayrıca adsense için riskli bir durum değil mi kanalda bu şekilde bi uyarı olması? +Olarak bu kanalı partnere sokarken bu bi engel teşkil eder mi?

Bi tane daha gelmesi halinde para kazanma özelliği kapanacak ama. Bu da bana zarar verir.. Ayrıca adsense için riskli bir durum değil mi kanalda bu şekilde bi uyarı olması? +Olarak bu kanalı partnere sokarken bu bi engel teşkil eder mi?

Kanal sekmesine geldiginizde eger hic bir uyari yoksa, hersey yesilse sorun olmaz hocam.

Kanal sekmesine geldiginizde eger hic bir uyari yoksa, hersey yesilse sorun olmaz hocam.

Hayır hocam işte ondan bahsettim ilk mesajda. Kanal sekmesine geldiğimde uyarılar kısmına işlemiş bazı kanallarımda. Yüklemeleri yeni yapıyorum. Her kanalıma yükleme esnasında dünya engelli video gelmesine rağmen, bazı kanallarımda uyarılar kısmına işlemiş, bazılarında işlememiş.

Hayır hocam işte ondan bahsettim ilk mesajda. Kanal sekmesine geldiğimde uyarılar kısmına işlemiş bazı kanallarımda. Yüklemeleri yeni yapıyorum. Her kanalıma yükleme esnasında dünya engelli video gelmesine rağmen, bazı kanallarımda uyarılar kısmına işlemiş, bazılarında işlememiş.

Hocam islenip islenmemesi tesaduf sadece. Islenenler tabi sorun teskil eder.

Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah farklı bir olay geldi başımıza, arkadaşlar ile tartıştık bu konuyu ama sonuca ulaşamadık.
Sizlerin başına gelen vardır diye sormak istedim.
Şimdi aşağıda resimde görüldüğü gibi (video isim ve resimlerini kaldırdım)
herhangi bir uyarı yok video yöneticisinde, ancak 3 video da para kazanılmıyor. Edit sekmesine girip para kazanma açma sekmesine geldiğimizde video dünya genelinde engellendiği için para kazanamssınız yazıyor. Ancak ne vido yöneticinde uyarı var, nede eşleşenin geldiği dakikayı gösteren bölüm var. Sadece para kazanma, reklam aralarını girdiğimiz yerde video dünya genelinde engellendi uyarı var. kanalın durumu da iyi durumda olarak gözüküyor.
Bu saçma sapan karmaşadan başına gelen yada çözebilen oldu mu acep diye sorayım dedim.
Resim Aşağıda ki gibidir.
İyi forumlar

A0LXPB.jpg

Buda para kazanma bölümü : Screenshot by Lightshot

ATV turkuvaz dan başıma farklı 2 kanaldan farklı içeriklere geldi içerik lisanslama yeni olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum

Ben ilk önce opera gizli sekme videoları yükledim kanala manuel baktım telif hakkı şeyleri kısmnıda bir sürü telif var videolar kısmında videonun altında göstermiyor hem telifleri hem eşleşenleri hem dünya engellerini.Sonra operadan çıktım başka kanalda aynı videoları chroma yükleyip denedim yine aynı hata telif hakları sekmesinde yani kısmında yığınla video var videoları kısmında videoların altında yazmıyor.Benim gibi yaşayan başka kimler var bu sorun ne zaman çözülür ki?

Ben ilk önce opera gizli sekme videoları yükledim kanala manuel baktım telif hakkı şeyleri kısmnıda bir sürü telif var videolar kısmında videonun altında göstermiyor hem telifleri hem eşleşenleri hem dünya engellerini.Sonra operadan çıktım başka kanalda aynı videoları chroma yükleyip denedim yine aynı hata telif hakları sekmesinde yani kısmında yığınla video var videoları kısmında videoların altında yazmıyor.Benim gibi yaşayan başka kimler var bu sorun ne zaman çözülür ki?

Yazsa ne olacak ki? Sonuçta bazı videolarına gelmiş o engel ve kanaldaki uyarılar sekmesinde gözükecek. ( hangi videolara geldiği de yazıyor mu uyarılar kısmında)

Yazsa ne olacak ki? Sonuçta bazı videolarına gelmiş o engel ve kanaldaki uyarılar sekmesinde gözükecek. ( hangi videolara geldiği de yazıyor mu uyarılar kısmında)
telif hakları gibi bir sekme var orda yazıyor hangi video gösteriyor da benim için önemli olan videoya eşleşen mi geldi telif mi geldi yoksa dünya engeli mi dünya geneli mi buna göre geçirmem lazım engelleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri