Dünya Engeli ve Eşleşen Geçme Ufak Bir Taktik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memurvadisi1

Kayıtlı Üye
Merhabalar çok fazla pmm almaya başladım. Tam olarak nasıl geçtiğimi anlatmıyacağım fakat birkaç tüyo vereyim :D
Youtube sizin videonuzun o video olduğunu anlaması anlık değil yani görüntü eşleşeni saniyelik değil tahminime göre 2saniyelik resim felan ekliyorsunuz ama o resim sürekli orada olduğundan bunu anlıyorlar. Yapmanız gereken 1. saniyede ayrı 2.saniyede farklı bir düzenleme yapmak :D Bununda üstüne birşey söylemeyim. Ben bir yöntem buldum bu düşünceyle vegasta effect eklemiyorum effecti kendim yapıyorum diyeyim :D Ve asla çerçeve eklemem bu izleyici oranını düşürür.
Hadi kolay gelsin.
LÜTFEN PMM ATMAYIN ARTIK DOLDU CEVAP ATAMIYORUM... YAZIN BURADAN CEVAPLAYIM AMA DAHA NE YAZAYIM MANTIĞI ANLATTIM YANİ GERİSİ SİZİN GELİŞTİRMENİZDE KIRPMA EFFECT FELAN UĞRAŞMAYIN BOŞUNA...
Size her saniyede edit yapın demiyorum güzel arkadaşlar ben size youtube bunu sizin videoya resim ekledğinizde her saniyede aynı resim olduğu için anladığını anlattım. Eğer her saniyede farklı bir değişiklik yaparsanız bunu anlayamıcaktır siz effecte takmışsınız effect dışındada birsürü değiştirme yöntemi var ;)
Bu yazdıklarım üzerinde biraz düşünseniz bulursunuz birşeyler zaten.
Eleştiren arkadaşlara buradan sesleniyorum, konu açma özgürlüğü var okumaz geçersiniz. Zaten eleştiren kişiler forumda nerde beleş orada biten arkadaşlar diye düşünüyorum.

Bu benim yeni düşündüğüm bir yöntem deneyebilirsiniz ama denemedim bilmiyorum geçermi.

Son düzenleme:
Öyle yaparsan 20dklık videoda yıllarca uğraşırsın :D Kısa yolu varsa oda olur heralde :D Ben düşüncelerimi söyledim geliştirmek sizin fikriniz geliştirende paylaşmazsa yani farklı yöntemler türer ve patlamaz :D

ne kadar sürüyor hocam 1 saatlik bir videoyu editlemeniz saniye saniye editlemek sabır ister :)

Canlar aklıma birşeydaha geldi :D her saniyesinde farklı renk olan bir video yapın :D onu videonun arkasına atın öndeki video oposty 95 felan yapın bakalım :D

moonlive ünlemi geçemeyen adamı dövüyorlar ztn :D ve öyle bir anda paylaştınki galiba dün ünlem olayını kökten kaldırdılar :D

Merhabalar çok fazla pmm almaya başladım. Tam olarak nasıl geçtiğimi anlatmıyacağım fakat birkaç tüyo vereyim :D
Youtube sizin videonuzun o video olduğunu anlaması anlık değil yani görüntü eşleşeni saniyelik değil tahminime göre 2saniyelik resim felan ekliyorsunuz ama o resim sürekli orada olduğundan bunu anlıyorlar. Yapmanız gereken 1. saniyede ayrı 2.saniyede farklı bir düzenleme yapmak :D Bununda üstüne birşey söylemeyim. Ben bir yöntem buldum bu düşünceyle vegasta effect eklemiyorum effecti kendim yapıyorum diyeyim :D Ve asla çerçeve eklemem bu izleyici oranını düşürür.
Hadi kolay gelsin.

az bi bilgi dedin döktürmüşsün resmen cıs cıııııııııııssss herşeyin fazlası zarar :D

söyle kisilere prim vermeyin konun kilitlenmesini istiyorum gereksiz konu spam

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...adet-unlem-gecme-yontemi-videolu-anlatim.html

2 adet ünlem geçme taktigi bırakın takılsın

adam dünya geneli ve eşleşen demiş sen ünlem diyorsun iyi misiniz acaba sağlık sıhhatiniz yerindedir umarım . ;)

2014 fragmanları geçirdim ben sen neyin kafasını yaşıyorsun

[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] Bi yardımcı olmadın . Neyse elbet birgün sendende pm ler gelir :)

Camtasiada 360p formatı varmı arkadaşlar ?

söyle kisilere prim vermeyin konun kilitlenmesini istiyorum gereksiz konu spam

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...adet-unlem-gecme-yontemi-videolu-anlatim.html

2 adet ünlem geçme taktigi bırakın takılsın

kesinlikle haklisin millet pm attikca bunlar havalara giriyorlar karsidaki kisi yalvariyor kesin pm de lutfen paylas bizimle diye bunlarinda hosuna gidiyor boylelerine amac ne olursa olsun kesinlike pm atip sormam benimle paylasirmisin diye

[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] Bi yardımcı olmadın . Neyse elbet birgün sendende pm ler gelir :)

Camtasiada 360p formatı varmı arkadaşlar ?

PMM cevap vermiyorum hocam artık görsen ömleri zaten 60 saniyede bir cevap yazıyorum. Buradakinden farklı birşeyde söylemem zaten pmmde gerekli açıklamayı yaptım bilen vardır elbette ama çoğu kişinin düşüncesi farklı ben bu mantıkla düşünüp video geçeceğinizi düşünüyorum ama tam nasıl geçtiğimi anlatmamki banada kalsın :D

kesinlikle haklisin millet pm attikca bunlar havalara giriyorlar karsidaki kisi yalvariyor kesin pm de lutfen paylas bizimle diye bunlarinda hosuna gidiyor boylelerine amac ne olursa olsun kesinlike pm atip sormam benimle paylasirmisin diye

sen olayı yanlış anlamışsın pmmlerde yalvarma :D Adam diyor bana anlatırmısın diyor biraz tüyo ver diyor.
Arkadaş ünlemi anlatmış helal ama gelipte ben burada bu yöntemimi açıklarsam o açık kapanınca banada olan olur zaten ünlem geçmek dert değil edit yapmayı bilen biri için.

sony vegas kullanmıyorum. cam tasia ile de olurmu ?

ben şimdi olayı tam anlamadım ne diyorsun yani her 2 saniyeye bir edit yaparsak 1 saatlik videoyu 1 yılda editleriz :)

PMM cevap vermiyorum hocam artık görsen ömleri zaten 60 saniyede bir cevap yazıyorum. Buradakinden farklı birşeyde söylemem zaten pmmde gerekli açıklamayı yaptım bilen vardır elbette ama çoğu kişinin düşüncesi farklı ben bu mantıkla düşünüp video geçeceğinizi düşünüyorum ama tam nasıl geçtiğimi anlatmamki banada kalsın :D

sen olayı yanlış anlamışsın pmmlerde yalvarma :D Adam diyor bana anlatırmısın diyor biraz tüyo ver diyor.
Arkadaş ünlemi anlatmış helal ama gelipte ben burada bu yöntemimi açıklarsam o açık kapanınca banada olan olur zaten ünlem geçmek dert değil edit yapmayı bilen biri için.
Hangi programda yapıyorsunuz bu işlemi ?

Dediğin çok mantıklı, ben bundan bir fikir çıkarttım bile, aynen uyguluyorum. Teşekkürler :)

Celil bana kurduğun o programlamı yapıyorsun ? Eğer öyleyse uğraşayım bu programla ?

Hangi programda yapıyorsunuz bu işlemi ?

ben kendi yöntemim için vegas kullanıyorum. Ama benim videoya yaptığım değişik bir yöntem siz farklı birşey bulabilirsiniz 3. mesajımda birşey paylaştım onu deneyebilirsiniz işe yarayabilir bilmiyorum denemedim.

Dediğin çok mantıklı, ben bundan bir fikir çıkarttım bile, aynen uyguluyorum. Teşekkürler :)

işte düşüncenin bu olacağını bekliyorum birazcık video edit programlarından anlayan biri için yüzlerce fikir demek :D
Hiçbirşey bulamadıysanız youtubede dünya engelini geçen bugs buuny videolarını izleyin oralardan yakalamaya çalışın :D

Celil bana kurduğun o programlamı yapıyorsun ? Eğer öyleyse uğraşayım bu programla ?

Ben sana ünlem için bir yöntem söyledim yaanlış hatırlamıyorsam onda geçmiştim ünlemi onun burada işe yarayacağını sanmıyorum covert neticede: d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri