değişen birşey yok![]()
1 gün bekleyelim bakalım engel vermezse zengin oldun kardeş tabi tahmin ettiğim gibi engel yiye yiye kanalı buga sokuyorsan bende zengin oldum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
değişen birşey yok![]()
değişen birşey yok![]()
güç benimle beyler![]()
değişen birşey yok![]()
1 gün bekleyelim bakalım engel vermezse zengin oldun kardeş tabi tahmin ettiğim gibi engel yiye yiye kanalı buga sokuyorsan bende zengin oldum![]()
1 gün bekleyelim bakalım engel vermezse zengin oldun kardeş tabi tahmin ettiğim gibi engel yiye yiye kanalı buga sokuyorsan bende zengin oldum![]()
bi kanal çok engel yerse +15 gidiyo ki uzun videolar aktif olmuyor
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] renderlemı engel felan gectın yoksa dırekmı yenı kanala yukledın yoksa durmadan engel yedırıp bugamı soktun cevaplarsan tesekkurler
para kazanma açıldı mı hocam reklam görünmüyor...
yok senin dediğin değil ilk videosu bu kanalın 1 gün yaşayacağını sanmıyorum telifçiler uçurur bence![]()
çok video ile alakası yok ilk videosu kanalın
---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------
açık hocam şuan
[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] renderlemı engel felan gectın yoksa dırekmı yenı kanala yukledın yoksa durmadan engel yedırıp bugamı soktun cevaplarsan tesekkurler
Bari 2ci partıda atda filmin hepsini izleyelim![]()
çok video ile alakası yok ilk videosu kanalın rendersız
---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------
açık hocam şuan
Kardeşim o zaman aynı videoyu başka kanala at kimsede görmesin.Attığın video lütfen kapatmayınartı ben pm bakarsan sevinirm kardeş
hocam renderle mi engeli geçtin, yani küçük bir editleme bile render sayılır
yoksa kanalla alakalı bir ayar falan mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.