Dünya engeli veren video linki atacak var mı?

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok ya dayandığı kadarıyla yüklenmiyor arkadaş bu imkanlarda 1080p :D canım çıktı şunu atana kadar :D

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

bicaps ten indirip attım vk ya yüklemek için film sahibi render almadıysa render yok videoda

hocam şunu diyorum ben, ben şimdi kalkıp bir filmi torrentten indirip direk hiç bi işlem yapmadan atsam engel vericek

ortada yüzde 9999999 yapılan bir işlem var
diyorum ki ben videoda az yada çok, küçük yada büyük bir editleme yaptınız mı yoksa bu iş kanal ayarlarıyla mı alakalı

yok ya dayandığı kadarıyla yüklenmiyor arkadaş bu imkanlarda 1080p :D canım çıktı şunu atana kadar :D

bicaps ten indirip attım vk ya yüklemek için film sahibi render almadıysa render yok videoda

---------- Spam Engelliyici 19:24 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

mPR8bP.png

aynen dostum ytparayı sıl ıstersen

---------- Spam Engelliyici 19:24 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

mPR8bP.png

Kardeşim yöntemi nedir yazarmısın yada pm attım ordan burdan yazarsan herkes faydalanır

hocam şunu diyorum ben, ben şimdi kalkıp bir filmi torrentten indirip direk hiç bi işlem yapmadan atsam engel vericek

ortada yüzde 9999999 yapılan bir işlem var
diyorum ki ben videoda az yada çok, küçük yada büyük bir editleme yaptınız mı yoksa bu iş kanal ayarlarıyla mı alakalı

Adamın render yapacak vakti olmadıki önerdiler adam indirdi online siteden attı, bicapsın renderi var sadece ama oda bizimle alakalı değil. Biz atsak 100 telif yer video.

Laan olum bu kanalın neresiyle oynuyonuz laaaaaaaaaaaaan :D

Tebrikler Hocam Güç Artık senden yana bu arada teklifler gelmeye başadımı ? :)

yöntemi kimseye söyleme 1 gün bekle eğer %100 işe yaradığından eminsen baya para veren çıkar 1 kişiden fazla kişiye satma pişman olursun , dediğim gibi başka kanalda dene işe yaradığına %100 eminsen sat yoksa mahkemelik olursun [MENTION=10939]yenerk[/MENTION]

:D:D tebrikler dostum. Umarım uzun sürer :)

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 139 (89 üye ve 50 misafir)

kardeş sanırım anladım bir deneme yapıp söyliycem oldumu olmadı mı

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] hocam bicapsde dosya 200 mb senin video 500 mb. nasıl render yapmadın ?

Videoda zoom olmadığına emin misiniz logonun yarısı gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri