dunya engelını duzgun gecsenız?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi ne biçim küfür ediyon sen :D:D ben geçiyom da noluyo sanki :D hala sıfırım :D

ozaman senin işte bi sorun var demektir :) ben kocaman çerçevelerle geçiyorum eşleşeni,engeli ve izleyenler buna ragmen gayet memnunlar.hayır yani bide anlamıyorum,cep telefonu ekranı gibi küçük ekranda izlemekten nasıl memnun oluyorlar o da garip tabi :D

Son düzenleme:
benim yüklediklerime adamlar bin türlü teşekkür ediyor,yükle yükle diyip duruyorlar.bide izlenecek halde olsa,kimbilir neler olurdu :D

dayı bunlar resmen yavşıyo :D
A0NjoQ.png

valla bende suan gecılmıs bır suru vıdeom varda spamlanmasın dıye saklıyorum :)

gecenlerde benım gectıgım vıdeo spamlanmıs herıfın vıdeosu benımkınden daha cok ızlenım aldı,okadarda seo yaptık

ben geneli çerçeve,küçük ekran içinde videolarla (kendime göre tabi) iyi para kazanıyorsam,kaliteli iş yapanların kazancı çok daha süperdir :) benim yüklediklerime adamlar bin türlü teşekkür ediyor,yükle yükle diyip duruyorlar.bide izlenecek halde olsa,kimbilir neler olurdu :D

Aynı şeyleri mi yüklüyoruz yoksa :rolleyes:

ben geneli çerçeve,küçük ekran içinde videolarla (kendime göre tabi) iyi para kazanıyorsam,kaliteli iş yapanların kazancı çok daha süperdir :) benim yüklediklerime adamlar bin türlü teşekkür ediyor,yükle yükle diyip duruyorlar.bide izlenecek halde olsa,kimbilir neler olurdu :D

bende bi kanaldan çektim öyle 5-6 tane video herkes çok beğeniyor videoları :D aynı olma ihtimali olabilir mi acaba ? :D

o da bişey mi ben 144p videoları milyon izlenme yaptığımı bilriim adamlar ağzını açmıyo teşekkür edip duruyolar :D

Bence dünya engeli gecilen videolarin telif riski her zaman yüksektir. Dünya engeli videolari gecerek , 3. taraf eslesen veren videolar üzerinde kullanilip, Kanal olusturulursa daha kazancli ve uzun süreli olur diye tahmin ediyorum.

[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] demek geçiyon he sen :D sana bi dizi vereyim günlük min. 150k izlenimi var tek bölümden, ama sadece kendi orj kanalı yüklüo dünya engelli sağlam bişey eeğer geçersen telifde gelmezse zaten para akar, baktın akıyo bi kanalda bana yaparsın hergün bi senin kanala bi benim kanala salla bölümleri beraber akalım kazanalım :D

arkadas bu soruyu sorucam ama komık bır soru,cogumuz tahmın edıyorum kı dunya engelını duzgun gecmeye calısıyor cercevesız falan,farzedelımkı gectınız ne yapardınız,telıfı unutmayalım lutfen,bırde senın videonda spamlanacagı ıcın belkı spamlanan vıdeo daha cok ızlenecek?

telıfsız olupta dunya engelı veren ıcerık guncel olmuyor dıye dusunuyorum

Bu Arkadaşı Alalım İçeri :D

[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] demek geçiyon he sen :D sana bi dizi vereyim günlük min. 150k izlenimi var tek bölümden, ama sadece kendi orj kanalı yüklüo dünya engelli sağlam bişey eeğer geçersen telifde gelmezse zaten para akar, baktın akıyo bi kanalda bana yaparsın hergün bi senin kanala bi benim kanala salla bölümleri beraber akalım kazanalım :D

ozelden yaz sana bana ısmını dostum

Çerveli geçiyorum ben, %90 geçiyorum , %10 luk kısımda uğraştırıyor baya.. Ama çerçevesiz geçende var ah onu bende bi öğrensem :rolleyes: . Yinede çerçeveli geçiyom . O da yetiyor bana :) . Buna da şükür .

Ben bi isim aliyim dean

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri