Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu yöntemi kullanlar konuyu görünce sna çok teşekkür ediyorlardır bol bol hocam![]()
hayır freemake video converter ile mp4 döndürüyorum genelde
вαттυѕαу;449099' Alıntı:Sen anlamadıgın dedigimi , forumda paylaştıgın için taktigin ömrü artık 24 saat@Heny

warner bros a ait çizgifilmde 2 test yaptım. ilki senin söylediğin verilerle oldu ve sonuç dünya engeli.
ikincisi bu verileri artırarak ( görüntüyü daha çok bozarak, kırpma oranını artırarak ) oldu,
sonuç ; dünya engeli.
bu işe kalkışacaklar sabır taşı olurlarsa sevinirim, sonra ağlayıp sızlamak yok olmuyor olmuyor diye. hadi kolay gelsin.
![]()
attıgın videoyu bana bi atarmısın bide kendi taktiğimizi deneyek
attıgın videoyu bana bi atarmısın bide kendi taktiğimizi deneyek
warner bros a ait çizgifilmde 2 test yaptım. ilki senin söylediğin verilerle oldu ve sonuç dünya engeli.
ikincisi bu verileri artırarak ( görüntüyü daha çok bozarak, kırpma oranını artırarak ) oldu,
sonuç ; dünya engeli.
bu işe kalkışacaklar sabır taşı olurlarsa sevinirim, sonra ağlayıp sızlamak yok olmuyor olmuyor diye. hadi kolay gelsin.
![]()
HOCAM %99.999999 BAŞTAKI YAZILARDAN VEYA SES EŞLENENINDEN DÜNYA GENELİ YEMİŞSİN SÖLEDİĞİM GİBİ SES EŞLENENİNİ GEÇMEYİ BULAMADIĞIM İÇİN MUZIKLI SAHNELERI KESİYORUM
BUYRUN SENIN DENEDIGIN VIDEO YU DENEDIM SESI KAPATIP BAŞTA YAZAN YAZILARIDA SILINCE VİDEO DÜNYA GENELİ VERMEDİ Bİ İŞİ YAPARKEN BİRAZDA KENDİNİZDEN BİRŞEYLER KATINKİ GARANTİ OLSUN BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ ARMUT PİŞ AZIMA DUŞLE OLMAZ BU İŞLER
ŞURDA İNSANLIK YAPIP BİRŞEYLER PAYLAŞTIM MİLLET YARARLANSIN DEDİM AMA YORUMLARI GÖRÜNCE İNSANIN PİŞMAN OLMAMASI ELDE DEĞİL
VİDEO DÜNYA GENELİNİ GEÇMİŞTİR DOLAR YANMIŞTIR !
test1 - YouTube
HOCAM %99.999999 BAŞTAKI YAZILARDAN VEYA SES EŞLENENINDEN DÜNYA GENELİ YEMİŞSİN SÖLEDİĞİM GİBİ SES EŞLENENİNİ GEÇMEYİ BULAMADIĞIM İÇİN MUZIKLI SAHNELERI KESİYORUM
BUYRUN SENIN DENEDIGIN VIDEO YU DENEDIM SESI KAPATIP BAŞTA YAZAN YAZILARIDA SILINCE VİDEO DÜNYA GENELİ VERMEDİ Bİ İŞİ YAPARKEN BİRAZDA KENDİNİZDEN BİRŞEYLER KATINKİ GARANTİ OLSUN BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ ARMUT PİŞ AZIMA DUŞLE OLMAZ BU İŞLER
ŞURDA İNSANLIK YAPIP BİRŞEYLER PAYLAŞTIM MİLLET YARARLANSIN DEDİM AMA YORUMLARI GÖRÜNCE İNSANIN PİŞMAN OLMAMASI ELDE DEĞİL
VİDEO DÜNYA GENELİNİ GEÇMİŞTİR DOLAR YANMIŞTIR !
Hocam paylaşımın 10 numara teşekkürler. Sen bazılarına aldırma 1 tane dünya engeli geçilecek filme 1000 lira isteyen kimseler var burda . Ben hiç sony vegas kullanmadım o yüzden izlediğimden pek bişey anlamadımNeler yaptığınızı yazılı olarakta yazarsanız deneme sansımız olur .

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.