Dünyanın en hızlı interneti için gün sayıyorlar

mikail9595

Kayıtlı Üye
27192244.jpg

Amerika Birleşik Devetleri'nin Minnesota eyaletinin Minneapolis kenti, dünyanın en hızlı internetine kavuşmak için gün sayıyor. Süper hızlı internet bağlantısının hızı, saniyede 10 gigabit'e (10.000mbps) ulaşıyor.

10 gigabit internet hızı, bir filmi bir saniyeden daha kısa bir sürede indirebileceğiniz anlamına geliyor. Ancak Minneapolis'te yaşayan herkes, bu hızdan faydalanamayacak. Bağlantının sadece 30.000 eve dağıtılacağı söyleniyor. Bağlantıyı dağıtan firma US Internet, şimdiye kadar Minneapolis'in sadece küçük bir bölümüne fiber hattı döşemiş durumda.

27192216.jpg

US Internet CEO'su Joe Caldwell, yüksek hızlı internetin "herkes için olmadığını", ev-ofislere ve küçük şirketlere göre olduğunu söylüyor. Bu hıza sahip olmanın maliyeti ise ayda 399 dolar. Bu ücret size pahalı geldiyse, firmanın 1 gigabit'lik bağlantıyı ayda sadece 65 dolara sunduğunu söyleyelim.

ABD, ülke çapında ortalama 30 megabit olan internet hızıyla tüm dünyada 40. sırada yer alıyor.

Kaynak:
Dnyann en hzl interneti iin gn sayyorlar - Hrriyet TEKNOLOJ

Bende 3 mbps bağlanıyorum hacılar, onlar bu hıza hayatta erişemezler isteselerde. Buda bir ayrıcalık

Uff bide iyi bi işlemcili pc olcak yt den köşeyi dönersin :D

Bu hız için 399 dolar bir hiç...
Dünya gelişiyor maşallah ama aynısını ülkemizde görememek çok üzücü.
Daha bugün Amerika, Çin, Japonya tarafından uzaya keşif için gönderilen uzay araçlarını okuyordum mesela.
Vallaha imreniyorum bir yandan da kendimi dünya geneline göre geri kalmış hissediyorum ne yalan söyliyim.
Keşke bizim de teknolojimiz bu kadar gelişmiş olsaydı.

vay bee doğmamış torunlarım için sevindirici haber :) çok şanslı olacak veletler :) biz daha adam akıllı 20mbit i kullanamıyoruz :)

benim su an evimdeki baglanti 100 mbps. ama yt icin bu bile bana yetmiyor.1gb. vps aliyorum,.siz nasil 3 le 5 le bu isi yapiyorsunuz bravo yani.:)

adamlar ortalama 30 mbit ile dünya listesinde 40.sırada yer alıyormus biz listeye girememisizdir o zaman :D

Benim makinelerin internet hızına ulaşmaya çalışıyorlar demek güzel güzel uğraşsınlar :D :D

Bu hız için 399 dolar bir hiç...
Dünya gelişiyor maşallah ama aynısını ülkemizde görememek çok üzücü.
Daha bugün Amerika, Çin, Japonya tarafından uzaya keşif için gönderilen uzay araçlarını okuyordum mesela.
Vallaha imreniyorum bir yandan da kendimi dünya geneline göre geri kalmış hissediyorum ne yalan söyliyim.
Keşke bizim de teknolojimiz bu kadar gelişmiş olsaydı.

üşenge

Biz hala

Yok efendim benim partim senin partini döver,
La kitap okuyup napacan entel mi gözükmeye çalışıyon,
Fazla kafa yorma bu işlere kafayı yersin,
Çok düşünme hayatını yaşa,
Ya evrimmiş, sicim teorisiymiş yok kuantummuş saçma sapan şeyler bunlar

diyip duralım :)

bu hız bizi çarpar,fazla gelir.zaten bunları bırakın adam gibi hızda inerneti bizim görme şansımız bence yok.şahsen ben 30 yaşındayım,gerçek anlamda inernetin ne güzelde hızlıymış diyebilecegimi sanmıyorum.çocuklarım,belkide torunlarım ancak söyler bunları :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri