Durum vahim gerçekten çok kötü

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
geçen sene ne güzeldi forum. herkeste saygı vardı,paylasım vardı,dostluk vardı ne zaman davetiye sistemi geldi suyunu çıkardılar.kim bişey yazsa hemen altına saçma sapan yorumlar filan keşke site davetten önceki veri tabanına dönsede kurtulsak :mad:

para akıyordu o zaman yüzeysel paylaşımlar yapılıyordu keyiften,bu forumda ne zaman adam gibi paylaşım oldu.Tek adam var o da serkanYT onun dışında hikaye anlatmasın kimse.hele forum el değiştirdi tam çöpe döndü

biz zamanında dedik hocam forumu dışarıya kapatın üye alınmasın bu işin sonu kötüye gidiyor diyo bize muhalefet olanlar vardı şuan hala forumdalar onlar ben dertten yakınıyorsam yt konusunda onlarda yakınıyor iyi böyle her şeyi elimize yüzümüze bulaştırmayı başardılar helal olsun diyorum sadece

evet bunu ben de söylemiştim yöneticilere. forumda gizli bir bölüm açın paylaşımlar artacak dedim. biz de düşünüyoruz demişti ama sonra noldu bilmiyorum vazgeçtiler galiba. forumda aile ortamı oluşturulsaydı ozaman herkes birbirine yardım ederdi hatta şuan yeni partner bulmuş olurduk.

Aynen önce iş . Bende memurum bu işi öğrendim şimdi ek iş olarak devam ediyorum..

Konu sahibi arkadaşa birebir katılıyorum. Yt 'den dolayı işi bıraktım, elimdeki bir miktar parayı yatırım yaptım, kanallar satın aldım.

Herşey tam istediğim gibi olmaya başladı, aylık gelirim gayet güzel derken, kanalların tamamı kapandı, elde avuçta bi'şey kalmadı. Şu an ayda 20$ getiren bi' dashborad'ım kaldı o kadar (:

Ama bence bırakılmaz, bırakmamalıyız. Hala kazananlar varsa, bu işde bitmeyecek bi' işse eğer bırakmamalıyız. Arkadaşın da dediği gibi, ya yanımıza yoldaş bulup Bismillah diyip yeniden başlayacağız, yada tek başımıza aza tamah edip yola devam edeceğiz.

Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin, kimse rızıksız kalmamıştır. Ama çabalamak gerek...

Dipnot : Beraber bu işi yürütelim, bi'şeyler yapalım, deneyelim diyen arkadaşlar varsa da, deneyebiliriz.

evet bunu ben de söylemiştim yöneticilere. forumda gizli bir bölüm açın paylaşımlar artacak dedim. biz de düşünüyoruz demişti ama sonra noldu bilmiyorum vazgeçtiler galiba. forumda aile ortamı oluşturulsaydı ozaman herkes birbirine yardım ederdi hatta şuan yeni partner bulmuş olurduk.

Gizli bölüm işe yaramaz premium bölümlerde konuları bile skype gruplarında dağıttılar zamanında hemde ummadımız üyeler.

Sadece kaçınılmaz son gerçekleşti,Herşeyin bir sonu vardır,hiçbir şey sonsuza kadar sürmez..

Her kes cok pesimist olmus . zaten bu isi yapanlar eskiden bazi sorunlari atlatmis insanlar bunuda atlata biliriz ama birazcik sabr etmek gerek bence. Pesimist olmayalim arkadaslar .

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] , [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] gibi üstadların yol ve yöntemlerini beklemekten baska yapacak birsey yok ..

Her kes cok pesimist olmus . zaten bu isi yapanlar eskiden bazi sorunlari atlatmis insanlar bunuda atlata biliriz ama birazcik sabr etmek gerek bence. Pesimist olmayalim arkadaslar .

haklısınız hocam da eskiler de birlik dayanışma vardı bu quiz olayı gecen yıl olsa şimdiye 2 tane alternatif cıkardı ha diyeceksiniz tüm partnerlere sıkıntı geldi yinede bir çıkış yolu olurdu:S Birlikten kuvvet doğar

kendi adıma konuşmak gerekirse bildiğim yöntemleri forumda paylaşmak istemiyorum. bunun nedeni günde 200 kanal açan insanlar yada hunharca kalitesiz spam yapan insanlar. keşke herkes özverili olup kaliteli çalışsa da bizde destek olarak taktik paylaşsak ama bu saatten sonra forumda bu olay zor. bir taktik paylaşsak 1 haftada fixlenir gibime geliyor.

geçen sene başında yt de çember daralıyor dediğimde dalga geçiyorlardı. bu işin sorumlusu günde 300 kanal açanlar ve heryeri çöpe çevirenlerdir. boşuna kimse ağlamasın.

Açıkcası çok fazla birşey bilmiyorum genel olarak neler biliniyorsa konuya o kadar hakimim , özel mesajdan şu zamana kadar 3-4 kişi yardım istemiştir yeni başladıkları için hiçbir zaman geri dönmemezlik yapmadım.
Ancak paylaşmayan arkadaşlara da birşey diyemem diziyi render yapmadan HD olarak koyanlar mevcut , bunu herkesle paylaşırsa youtube'nin dikkatini daha çabuk çeker veya kendi kazançlarının düşeceğini düşünür.Bu karşısındakine göre bencillik kendisine göre kendi emeği.İşin ucunda para varsa herkes kendini düşünür.

Açıkcası çok fazla birşey bilmiyorum genel olarak neler biliniyorsa konuya o kadar hakimim , özel mesajdan şu zamana kadar 3-4 kişi yardım istemiştir yeni başladıkları için hiçbir zaman geri dönmemezlik yapmadım.
Ancak paylaşmayan arkadaşlara da birşey diyemem diziyi render yapmadan HD olarak koyanlar mevcut , bunu herkesle paylaşırsa youtube'nin dikkatini daha çabuk çeker veya kendi kazançlarının düşeceğini düşünür.Bu karşısındakine göre bencillik kendisine göre kendi emeği.İşin ucunda para varsa herkes kendini düşünür.

dünya engelini gecenler mevcut hocam forumda , hemde rendersız hicbirsey yapmadan..

dünya engelini gecenler mevcut hocam forumda , hemde rendersız hicbirsey yapmadan..

Bende bilsem bende paylaşmam zihniyet günde 200 300 kanal acar youtube 1 2 ayda bitirir o acığı yine başa döner adam. İyilik yapacak diye neden kendi ekmeğinden olsun

Artık kimseden özel taktik beklemeyin. Kendiniz araştırın bulun. Forumda birinin paylaşmasını bekleyene kadar kendiniz çabalayın. Hem başkasının ağzına bakmazsınız hem de taktik sizde kalır ve istemediğiniz kişilere de öğretmezsiniz olur biter.

Üyelikleri kapatsaydık böyle olmazdı diyen arkadaşlar, bunu dediğinizden önce de böyle bir tartışma konusu olmuştu. Bu durumda da siz giremeyecektiniz foruma. Kendiniz için istemediğiniz şeyleri başkası için istemeyin. Sonradan gelenler yanlış da, önceden girenler doğru kişiler mi?

Özel taktikler dışında çoğu şey zaten forumda mevcut. Özeli de özel kalsın. İnsanlar bu kadar felaket yaşadıktan sonra şimdi atmayan bir partner bulup, ya da adsense'den nasıl ban yemeden kazanılır diye paylaşmaya kalksa sonucunun ne olacağını biliyor.

Bir şeyler paylaşılınca taktiği bilenler "neden paylaştın ki şimdi bunu" diye isyan ediyorsa, cebi iki gün para görüp 3.gün "siz kimsiniz ki?" havalarına giriliyorsa, flagçılar, sahte telifçiler, ortalığı karıştırıp her konuyu baltalayan ağzı bozuk tipler halen forumda barınıyorsa kimse kimseden paylaşım beklemesin. Yanlışsam kusura bakmayın.

Artık kimseden özel taktik beklemeyin. Kendiniz araştırın bulun. Forumda birinin paylaşmasını bekleyene kadar kendiniz çabalayın. Hem başkasının ağzına bakmazsınız hem de taktik sizde kalır ve istemediğiniz kişilere de öğretmezsiniz olur biter.

Üyelikleri kapatsaydık böyle olmazdı diyen arkadaşlar, bunu dediğinizden önce de böyle bir tartışma konusu olmuştu. Bu durumda da siz giremeyecektiniz foruma. Kendiniz için istemediğiniz şeyleri başkası için istemeyin. Sonradan gelenler yanlış da, önceden girenler doğru kişiler mi?

Özel taktikler dışında çoğu şey zaten forumda mevcut. Özeli de özel kalsın. İnsanlar bu kadar felaket yaşadıktan sonra şimdi atmayan bir partner bulup, ya da adsense'den nasıl ban yemeden kazanılır diye paylaşmaya kalksa sonucunun ne olacağını biliyor.

Bir şeyler paylaşılınca taktiği bilenler "neden paylaştın ki şimdi bunu" diye isyan ediyorsa, cebi iki gün para görüp 3.gün "siz kimsiniz ki?" havalarına giriliyorsa, flagçılar, sahte telifçiler, ortalığı karıştırıp her konuyu baltalayan ağzı bozuk tipler halen forumda barınıyorsa kimse kimseden paylaşım beklemesin. Yanlışsam kusura bakmayın.
Herkes yenileri eleştiryorda yenilerde oncekilerden ogrendi youtubeyi copluge cevirmeyi fark eden birsey yok forumu kapatma konularina katilmiyorum.
Diğer hususda zaten adı üzerinde özel taktik kimseyi yadirgayamayiz bunu paylasmiyor diye buna hakkimiz yok

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bu işe başladığımda çevremdeki 3-4 arkadaşa bot kullanmadan en fazla 10 kanal ile çalışın, oda bakabileceğniz kanal sayısı demiştim. Bu iş eninde sonunda bitecek gün geçtikçe zorlanıyoruz demiştim. Dediğim gibide oldu. Arkadaşlarım çalışma temposundan olsun aile yaşantısından olsun ilk etaplarda pek üstüne düşmediler. Eğerki ilk anlattığım zamanlarda (2014 yılı içinde) üstüne düşmüş olsaydık hep beraber şuan hayat şartlarımız çok yüksekte olacaktı. Bunada şükür hiç olmazsa borcum yok kimseye muhtaç değilim.

Forum hakkında da diyeceğim şey ise, paylaşımdan çok anket ve mizah sitesine dönmeye başladı. Çözüm üreten insanlarla dalga geçmeler çözümü buldu diye hakaret edilenler vs... umarım bu karmaşa bir an önce son bulurda herkes işine gücüne bakar arkadaşlar.

youtube ile ilgili artık forumda cok az konu görünüyor ne yazıkki yani top 15 konusunda sadece 2 si youtube google ilgili fazla girmiyorum artık foruma zamanında bazı önlemler alınsa idi simdi daha iyi bir konumda olurdu forum youtube işlerine bir süre ara verdim yeni işe basladım nasıl olsa bir gün bitecegini bile bile baslamıstım eskisi gibide fazla paylasım olacagını sanmıyorum daha cok mizah haber gereksiz konular yer alacak umarım yönetim bu duruma dur diyebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri