Durum vahim gerçekten çok kötü

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Arkadaşlar gözlemlediğime göre gerçekten forumda çoğu kişinin hali vahim . Youtubeye guvenerek işten çıkanmı dersin kredi çekenmi dersin ... Herneyse forum demek paylaşım demektir ama ytparada mizahcılar ve bolcana boş insan olduğu için kimse yararlı paylaşım yapmıyor buna bende dahilim. Yine aynı şeyleri soyluyorum sonuna kadar haklılar sonuna kadarda haklıyım . Konu açılıyor konu altında tartışmalar konuyla ilgisiz yorumlar konuyu baltalama mesajları komik sanılan vıdeolar gifler resimler vs vs . Bunlar yapıldığı sürece yapmayanlarda kaybediyor kaybedicek . Benim arkadaş ortamımda yaklasık 15 - 20 insanla ( Adam gibi adamlarla ) devamlı görüşüyoruz ve ogün kazandıklarımızı bırbırımızle paylaşıyoruz . Gerek forum uzerinden gerekse telefondan devamlı görüşüyoruz iş dışında gerçek hayatta buluşupta zamanda geçiriyoruz . Forumda böyle arkadaşlıklar kurun ne kadar çok mizahçı gereksiz boş insanlar olsada ondan daha fazla çok güzel insanlar var bu forumda 3 4 senelik tanıdıgım insanlar ve bu zamana kadar hiç bir yanlışını gormedıgım ınsanlar var . Tanıdığıma gerçekten memnun olduğum insanlar var . Ben bu işi bu zamana kadar yoldaş olmadan yapmadım hep sıkıcı geldi , para kazanıyordum sıkıntı yok ama zevk alamıyordum sizde bunu deneyin . Kendinize Bu sektorde guvenebılecegınız bir yoldaşınız olsun fikir dostunuz olsun beraber yuruyun derim size , her türlü kazanırsınız . Nasılkı suanda forumda gunluk 4 rakamlı kazançlar sağlayan ınsanlar var ise sizde bunlardan biri olabılırsınız hiç bir eksiğiniz yok .
Size tek bir tavsiyem var çok kanaldan uzak durun benım kazancım 3 kanal 2 adsenseden gelıyor ve ortamımdakı ınsanlar benım kazancımı iyi bilir .)
Hayırlı kazançlar

Çok güzel ve yapıcı bir yazı olmuş. O bahsettiğiniz zor durumdaki kişilerden biriside benim. Herşey tam yoluna girecekken tepetaklak olduk. Şu iş 1 sene daha sorunsuz gitseydi mükemmel olacaktı.. :(

Youtube'ta gün geçtikçe sorunlar arttı bu da forumda paylaşılan taktiklerin, yardımlaşmaların kötüye kullanılması sonucunda daha da büyüdü. Eskiden 5 sorunla uğraşıp hemen çözüm bulunurken şimdi o sorun 50 oluyor ve hepsine çözüm bulunamıyor, kimse de uğraşmak istemiyor bulan da kendine saklıyordur tahminimce.

Yani forum biraz Youtube eğlence ve arada bilgi paylaşımı sitesine dönüştü. Ben memnunum ama. :) İlla sürekli bilgi paylaşalım diye bir şey yok.

Her zaman da söylerim, benim şu an öğretmenlikten fazla gelirim var belki ama yine de öğretmen olmak için çabalayacağım. Kendinizi güvene almadan Youtube'a bel bağlamayın.

Bilgi yöntem paylaşma dönemi çoktan bitti forumda.
Paylaşımlar daha çok skype tan devam ediyor

Son düzenleme:
Eyvallah sana katılıyorum ama bende mizahcıyım ama yerine göre. Hayatta gülmeyeceksem kazansam neye yarar.. Diğer konularda sonunda kadar haklısın. İş zamanı ciddiyet önemli.. Paylaşıma gelince, forumda bir şey paylaşılmıyor ki şeyini çıkarıtyor bazı adamlar..

biz zamanında dedik hocam forumu dışarıya kapatın üye alınmasın bu işin sonu kötüye gidiyor diyo bize muhalefet olanlar vardı şuan hala forumdalar onlar ben dertten yakınıyorsam yt konusunda onlarda yakınıyor iyi böyle her şeyi elimize yüzümüze bulaştırmayı başardılar helal olsun diyorum sadece

Aynen öyle Hocam benimde forumda 2 abim var onlardan akıl alırım [MENTION=8229]diray67[/MENTION] ve [MENTION=28267]youtub60[/MENTION] ilk zamanlarda kazanmazdım çok kanal açardım ama doğru yolu buldum tek kanalım ve allaha şükür iyi kazanıyorum. tabi bu iki abiminde bana çok katkısı oldu sonuçta bura mizah forumu değil youtube kazanç forumu bir birimize destek çıkmadığımız sürece yazamla çoğu kişi bitip tükenme noktasına gelir en iyisi bir birimize destek dayanak olmak

sondaki tavsiyenize ben katılmıyorum bana göre her zaman çok kanal daha fazla kazandırır. geri kalan bölümde ise size katılıyorum.

madem yardımlar üzerine konu açılmış bende sorunumu burda paylaşayım belki yol gösteren birileri olur, 9 aydır aktif olarak bu işi yapıyorum ve standart %75 cerceve ile görsel engelini videonti %18 hızlandırma ile ses eşleşenini geçiyordum. fakat 1 aydır %18 hızlandırma işe yaramıyor artık. Videoyu %18 hızlandırıp attığım halde eşleşen veriyor eşleşende muziği kaldır dediğimde 2. defa bu işlemi tekrarladığımda geçtiğimi sanıyordum fakat şimdi kanaldaki yorumlar dikkatimi çekti videoları kontrol ettiğimde eşleşen geçtiğimi sandığım tüm videolarda meğer ses komple gitmiş:S bu konuda acil olarak çözüm arıyorum. Şimdilik yandaki listeden müzik secmeden 2 defa kaldır işlemini tekrarlamayı deniyorumS:

Paylaşım yapılmamasının nedeni mizahcılar ve bolcana boş insan mı yoksa daha fazla para kazanma hırsı mı o tartışılır ama genel anlamda ciddi darbe vurduğu kesin. Elbette haklı olarak..

Bend yeniden başlıyım dedim vazgeçtim yada öylesine açayım diyorum yabancı bi kitap satın aldım yöntemleri sağlam baya para kazandırıyor 1 k dolar günlük

Bend yeniden başlıyım dedim vazgeçtim yada öylesine açayım diyorum yabancı bi kitap satın aldım yöntemleri sağlam baya para kazandırıyor 1 k dolar günlük
Birincisi günlük 1 k dolar kazanan adam sistemini kitap yapıp satarsa bir daha o kadar kazanamaz.
İkincisi sana günlük 1k dolar kazandıran bir yöntemin olsa bunu birisine öğretmek için kaç para isterdin sen.... Ve kitabı kaça aldın

Birincisi günlük 1 k dolar kazanan adam sistemini kitap yapıp satarsa bir daha o kadar kazanamaz.
İkincisi sana günlük 1k dolar kazandıran bir yöntemin olsa bunu birisine öğretmek için kaç para isterdin sen.... Ve kitabı kaça aldın

bende 400 lira reklam masrafı harçıyorum :D kitap ise 100 tl

sanirim baska sektörlerle ilgili kimse böyle bi kitap filan yazmaz yt ile ilgili :D

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------

bende 400 lira reklam masrafı harçıyorum :D kitap ise 100 tl

kitabin ismi ne bizde bakalim :D

Youtube benim için quizden sonra bitti zaten uzun zamandır kanal açmmıyorum site işlerine yöneldim..

- PARTNERLER KANAL ALMIYOR. ALANDA ATIYOR VEYA ÖDEME YAPMIYOR.
- ADSENSELER BANLANIYOR. BANLANMASA BİLE CİDDİ ÜNLEM SORUNU VAR. PARA KAZANMA KAPATILMA SORUNU VAR VEYA ER GEÇ BANLIYOR.
- YENİ AÇILAN KANALLAR SPAMDAN KAPATILIYOR..

bu sorunlar varken youtube çalışmak hamallık ve mantıksız geliyor. Konuyu açan arkadaş kanallarına ve kazancına güveniyor olabilir ama inanın belli olmaz o elinizdeki 3 sağlam kanalda kapanırsa sizde herkesin durumuna düşersiniz youtube güven olmaz. benim 15k aboneli 10 milyon izlenimli kanalımı spamdan kapatıyosa her kanalı kapatır.

5K üstü ziyaretçisi olanlara 10 satırlık bi kodum var bikaç ay yiyeyim sonra en fazla 3 kişiye satıcam burda 20bin liradan dan,yada satmicam ahah :D

sanirim baska sektörlerle ilgili kimse böyle bi kitap filan yazmaz yt ile ilgili :D

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------

kitabin ismi ne bizde bakalim :D
Başka sektörde olsa, internetten para kazanmanın kolay bir yoluysa o iş, yayıldıkça ekmek aslanın kucağına gider.

Mesela zamanında adwords reklamları ile affiliate kazançları elde edilebiliyordu kısa yoldan. Ve yt kadar kazandıran bir işti bu zamanında. Ama iş o kadar yayıldı ki artık google affiliate işi için adwords reklamlarını engelledi sonunda.

geçen sene ne güzeldi forum. herkeste saygı vardı,paylasım vardı,dostluk vardı ne zaman davetiye sistemi geldi suyunu çıkardılar.kim bişey yazsa hemen altına saçma sapan yorumlar filan keşke site davetten önceki veri tabanına dönsede kurtulsak :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri