ben bu işe başladığımda çevremdeki 3-4 arkadaşa bot kullanmadan en fazla 10 kanal ile çalışın, oda bakabileceğniz kanal sayısı demiştim. Bu iş eninde sonunda bitecek gün geçtikçe zorlanıyoruz demiştim. Dediğim gibide oldu. Arkadaşlarım çalışma temposundan olsun aile yaşantısından olsun ilk etaplarda pek üstüne düşmediler. Eğerki ilk anlattığım zamanlarda (2014 yılı içinde) üstüne düşmüş olsaydık hep beraber şuan hayat şartlarımız çok yüksekte olacaktı. Bunada şükür hiç olmazsa borcum yok kimseye muhtaç değilim.
Forum hakkında da diyeceğim şey ise, paylaşımdan çok anket ve mizah sitesine dönmeye başladı. Çözüm üreten insanlarla dalga geçmeler çözümü buldu diye hakaret edilenler vs... umarım bu karmaşa bir an önce son bulurda herkes işine gücüne bakar arkadaşlar.
Her sorana söylüyorum google bitmez gün geçtikçe gelişecek ve bizde daha fazla kazanacağız ama bu işi çok yanlış tanıyan arkadaşlar var . Forumun %90 ından fazlası 2013 den sonra çalışmaya başladığı için yani partner çalışma prensıbıne göre adsense çalışılılıyor ve bu tür sorunlarla karşılaşıyorlar yine ve her defasında soyluyorum 1kanaldan çok kolay bir şekilde gunluk 4 rakamlı paralar alabılırsınız buda size yeter heralde ben eski youtube ile şuankı youtube kazancını karşılastırıyorumda eskiden 6 adsense hesabında aldıgım parayı sımdı 2 adsenseden alıyorum ama hiçbir zaman dukkanımı kapatıpta youtube çalışmayı falan dusunmedım her zaman asıl isim olan bilgisayar ve guvenlik sistemleri üzerine olan dukkanımı haala işletiyorum . Belkide düzenli çalışmam dukkan sayesındedır neden gunluk ortalama 2 saat zamanım oluyor o zamandada kanal kontrol adsense kontrol derken 30 dk , zamanım kalır ve canım sıkılırsada elımde bulduğum içerik varsa 1 2 kanal yapıyorum adsenseye baglamıyorum bırakıyorum 1 2 hafta sonra girip bakıyorum cazip gelırse ilerisini getiriyorum yani ben kanalı neredeyse 1 ay adsenseye hıc baglamıyorum sıkıntıda cıkmıyor maşallah . kolay gelsin