Durumumuz içler acısı.

• Kullanıcı abdiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

abdiyar

Kayıtlı Üye
Durumumuzu anlatacak binlerce kelime arasından iki kelimeyi yanyana getiripte bir cümle kuramadım arkadaşlar. Ama şunu çok iyi biliyorum bir türk vatandaşı olarak söyleyebilirm ki. Türkler her yerin pisliğini çıkarıyor.Kopyala yapıştır yöntemi ile 10 kuruş para kazanmanın derdindeyiz.

Ne demek istediğimi daha iyi anlamanız için. :Toma Altındaki Direnişçiye Polis Tekmesi - YouTube

Resmen çöplük yaptık youtubeyi.

siyasi bir paylaşım yapmamış arkadaş,sadece youtubenin nasıl bir çöplüğe döndüğüne örnek vermiş-vay be paylaşmayan kalmamış )))))))

Bende video sandım link'e girmeden. :) Evet maşallah amma yüklenmiş aynısı :S

Forumda birçok arkadaş haber kanallarında güncel konulardan faydalanıyor, etik değil orası tartışılır ama içerik konusunda kimseyi suçlamanın mantığı yok açıkcası. Hit alıyorsa ekleniyor.

Bu sadece bizde değil heryerde böyle maalesef abd'de olan patlamalarda da aynı durum vardı yine bizdeki 3. sayfadan sonra azalıyor onlarınki 10 sayfadan başlıyor azalmaya :)

o değilde polisin tekmesini göremedim ya :)
Daha öncede dedim böylesi durumalrda hep türkler diye baslıyorsunuz ama bunun örnekleri her ülke icin gecerlidir. mesela bundan bir iki ay önce bir okul saldırısının videosunu belki yüzlerce yabancı türk karısımı atılmıstı.Konuya türkler diye girmenin alameti yok.Bugün dua et youtubeden para kazanma muhabbtini az kişi biliyor eger bu sayı cogalsın adamın bir webcamda cıkıp erotik show yapmazsa bende fatih değilim :)

Abi türkler demiyorum ama şu var. İnsan alıyorsa bari başlığını değişsin ne bilim açıklamasını,etiketini değişsin. Biri yüklüyor peşinden 100 kişi linki kopyalayım bota yapıştırıyor.

arkadaşın konusuna gelecek olursak....türkiyede cirkinlikler hep çok..
benim başıma gelen bir olay...elin ecnebisi telif gönderdi...rica ettim kaldırdı....bizim millet telif gönderdi rica ettim kaldırmasınıa adam kaldırmadır....birinde çıktı türk bu video benım diyerek telif gönderdi rica ettim onada oda kaldırmadı....Bizim Milletimizin Dna'sında çekemezlik,istememezlik öyle bir yer edinmişki...yaşadığım durumda analiz ederek bizim nasıl anlayışsız oldugumuz bir noktası bana göre...

bunun aynisini bir konu altinda bende goztermistim, izlenim almiyorum diye acilan bir konuydu ama orda kucukte olsa bir haklilik payi vardi, bu gercekten eringeclik adilik acgozluluk dedigin gibi soylenecek soz cok ama neyi nasil desem dusuncesinde soyleyemiyoruz...

diger konunun hakliligi, ingilizce icerikti dogal olarak yayinlayanlarin %90 ni ingilizce bilmiyor ve forumda olsun bir baska konularda olsun bilgi edindikleri yol ingilizce kazandiri olunca hepsi kopyala yapistir yapmis, etiket aciklama baslik :) yani kanallari video sayisi ve abone sayisindan ayirabiliyorsun...

ama burda eringencligin kolay paranin yorulmadan oturdugum yerden kazaniyim dusuncesinin nekadar yukseklerde oldugunu goruyoruz.!!!!

kisace bedavaciyiz.!!! yatirim yapmadan kazanmak ekmedigimzi yerden bicmek istiyoruz.!

Siyaset ve atismalara girmeden konunun amaci ile ilgili yorumlar kasalim lutfen.Siyasete ve tartismaya goturecek en ufak mesajda konu kitlenir ceza uygulanir.Anlayisiniz icin tesekkurler.

Ben konunun nereye kayacagini cok iyi bildigm icin seni saygili bir sekilde uyardim. Ve malum yorumlardan yavas yavas belli oluyor isin nereye gittigi. Ayrica linke baktim ve zaten youtube her zaman bu durumdaydi boyle olmayada devam edecek

Ha şunuda söyleyebilirim yabancılarda'da var diyoruz bu olay.Benim şahsi düşüncem yabancılarda yok. Türkiyenin Tbm'si o kadar düşük olmasaydı o yabncı videolar 100'lerce olmazdı. Emin olun o yabancı dediğimiz kanallrın %75i tük'e aittir. Hani ortalıkta bir söylenti var ya Yabancı içerik çalışın ha işte o konu.

Ben konunun nereye kayacagini cok iyi bildigm icin seni saygili bir sekilde uyardim. Ve malum yorumlardan yavas yavas belli oluyor isin nereye gittigi. Ayrica linke baktim ve zaten youtube her zaman bu durumdaydi boyle olmayada devam edecek
Tesekkurler face,konuyu takipdeyim.Uyarimi yaptim,amacini sasirtmadan yorumlar fikirler yazilabilir.

Bu İşin Önüne Geçmek İmkansız Artık Çok Büyük Bir rekabete Dönüştü Abdiyar İnsanların Benimsemeeri Lazım Burada biz ne kadar yazarsak yazalım Değişmez Bu Bende başlarda böyleydim Artık özgünleşme Çabalarındayım Çöplük Youtube Kimsenin İşine Yaramaz....

Saygılarımla ...

Ha şunuda söyleyebilirim yabancılarda'da var diyoruz bu olay.Benim şahsi düşüncem yabancılarda yok. Türkiyenin Tbm'si o kadar düşük olmasaydı o yabncı videolar 100'lerce olmazdı. Emin olun o yabancı dediğimiz kanallrın %75i tük'e aittir. Hani ortalıkta bir söylenti var ya Yabancı içerik çalışın ha işte o konu.

Konuyu çarpıtmayalım yabancılardaki 10 sayfanın 10 nudamı Türk yabancılar o haberi yapmasa türk nerden alıp yükleyecek videoyu biraz mantıklı olalım yüzde 75 felan çok uçmuşsun kardeşim şuan youtubedan para kazanmayı bilen türklerle youtubedan para kazanmayı bilen yabancı arasında dağlar kadar fark var görende youtubeda çöplüğü sadece türkler yapıyor sanacak ayrıca youtube çöplük olmuş olmamış beni ilgilendirmiyor o onun sorunu

Ben youtube un bu durumu çöplük olarak gördüğünü sanmıyorum. Koskoca video havuzundan 1 videodan 2-3 tane veya sadece 1 tane olsa o videonun insanlara ulaşması bir o kadar zor olur. Bir videodan 25-30 tane olması gayet doğal ve hatta az bile bence.

Çünkü sen ulaşmak istediğin bir videoya ilk aramanda ulaşıyorsan aradığın videodan birden fazla bulunmasından dolayı oluyor.

Bir videonun 20-30 tane aynısının olması bence youtube un işine geliyor ve ayrıca kullanıcılara da faydalı birşey bana göre. Videodan 1 tane olsa insanların etiketlerle ona ulaşması bir hayli zor olurdu.

Özgünleşmek abi ne kadar güzel bir kelime demi. Bir yabancı kadın veya erkek çıkıp kamera karşısına 10 dakka konuşuyor. Videoları milyonlar izleniyor.

Bizim milletteki mantık şu '' Abi bir günde botla 1000 tane video yüklesem hepsi 10 tane izlense. Günlük eder 10.000 izlenim.100 kişide reklama tıklasa aha sana günlük 2 dolar. Zengin olacam lan diyip.Youtube çöplük çalışmalarına başlıyor.

---------- Mesaj saat 13:30:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:28:00 civarında gönderildi. ----------

Konuyu çarpıtmayalım yabancılardaki 10 sayfanın 10 nudamı Türk yabancılar o haberi yapmasa türk nerden alıp yükleyecek videoyu biraz mantıklı olalım yüzde 75 felan çok uçmuşsun kardeşim şuan youtubedan para kazanmayı bilen türklerle youtubedan para kazanmayı bilen yabancı arasında dağlar kadar fark var görende youtubeda çöplüğü sadece türkler yapıyor sanacak ayrıca youtube çöplük olmuş olmamış beni ilgilendirmiyor o onun sorunu

Karabela kardeşim sana birşey söyliyeyim sadece. Bu forumda bir sürü üye var ve emin ol buradakilern %75'i yabancı içerik çalışıyor.Yani çoğunlukla türkler. Bir yabancı geçip kamera karşısında 10 dakka konuşarak zengin olurken. Biz türkler o 10 dakka içinde kaç yüz tane video yüklerim düşüncesi içinde.

---------- Mesaj saat 13:34:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:45 civarında gönderildi. ----------

Ben youtube un bu durumu çöplük olarak gördüğünü sanmıyorum. Koskoca video havuzundan 1 videodan 2-3 tane veya sadece 1 tane olsa o videonun insanlara ulaşması bir o kadar zor olur. Bir videodan 25-30 tane olması gayet doğal ve hatta az bile bence.

Çünkü sen ulaşmak istediğin bir videoya ilk aramanda ulaşıyorsan aradığın videodan birden fazla bulunmasından dolayı oluyor.

Bir videonun 20-30 tane aynısının olması bence youtube un işine geliyor ve ayrıca kullanıcılara da faydalı birşey bana göre. Videodan 1 tane olsa insanların etiketlerle ona ulaşması bir hayli zor olurdu.

Alex hocam senin dediğin konuyada gelelim. Örnek olarak bir konu ele alalım.

Diyelim ki Beyaz show '' serdar ortaç ile tarkanı çağırdı programa.

Şimdi bir gün sonra birisi Beyaz Show tarkan yazsa diğer biri Beyaz Show Serdar ortaç yazsa.Başka bir diğeri Beyaz show tarkandan güzel bir şarkı yazsa.Dediğin doğru ama. Baksana Adam noktası noktasına başlığı,Açıklamayı,Anahtar kelimeyi aynı kullanıyor.

Yani bir tişörtten 10 tane farklı renk olsa anlamlı olur. Ama bir tişörtten aynı renk 10 tane olsa anlamsız olur o mesele.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri