blurayindir
Yasaklanmış
taktik işide bitti heralde. anında ünlem veriyor artık. hiç kurtuluşu yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar video attığınız tüm kategorilerde demi oluyor acaba?
Evet şu anda kategori fark etmeksizin diğer kanallarda da durum aynı. Kesinlikle bi güncelleme, bi bug yada yeni bi yapılanma. Umarım bu geçici bir sorundur ve bir sorun olarak çabucak çözülür.
kategorinizle alakalı olabilir bende suanlık problem yok
Yeni video atip para kazanma acabiliyosun yani unleme dusmuyor?
kendini halife ilan edenler vardı burda. iyilik meleğiydi hepsi. youtube bitmez hepimize yeter dediler ne kadar şey varsa paylaştılar. olacağı buyduinsan gibi yüklemiyor ki bizim vatandaşımız. adama bi kategori veriyorsun günde 3k 3k video atıyor. böyle 100 tane adam olsa sektörün işi bitiyor direkt. Ya işte ne kadar konuşsan boş. Hayırlı olsun artık bu işten para falan kazanılmaz.
hocam kimseyi zorlamıyolar ki burdan para kazanmak için dışarıda da birsürü meslek var para kazanabileceğin.. paylaşınca niye paylaştın paylaşmıyınca niye sakladın... tepkileri anlamak gerçekten güç...
ya hocam türlü türlü spamı ifşa etmenin, hileyi hurdayı bakın böyle daha iyi hile yapılıyor demenin paylaşımla ne alakası var. Yapan yapar tamam da paylaşmak niyeydi. Bak muslera hocaya. Adam sadece işi gösteriyor kaç defa gördün şu kategoriyi girin içine edin dediğini. Sevap kazanacak ya insanımız haram yol göstermenin sevabıda nasıl oluyorsa ben anlamadım. Neyse kazandılar. Çok sürmez. Sektörü patlayan diğer sektörlere yönelecek. Şuan ünlem vermeyen sektörler elbet vardır ama çok sürmez yakında orayada bulaşacak spamcı grup. O zaman daha iyi anlayacaksınız yazdıklarımı.
ya hocam türlü türlü spamı ifşa etmenin, hileyi hurdayı bakın böyle daha iyi hile yapılıyor demenin paylaşımla ne alakası var. Yapan yapar tamam da paylaşmak niyeydi. Bak muslera hocaya. Adam sadece işi gösteriyor kaç defa gördün şu kategoriyi girin içine edin dediğini. Sevap kazanacak ya insanımız haram yol göstermenin sevabıda nasıl oluyorsa ben anlamadım. Neyse kazandılar. Çok sürmez. Sektörü patlayan diğer sektörlere yönelecek. Şuan ünlem vermeyen sektörler elbet vardır ama çok sürmez yakında orayada bulaşacak spamcı grup. O zaman daha iyi anlayacaksınız yazdıklarımı.
hocam elinize kamera alıp çekmeden yada hani pcden kendi emeklerinizle (video editlemeden bahsetmiyorum) gameplay tarzı yapmadıktan sonra hepsi aynı şeyin laciverti konumuna geliyor.. etik mi değil ama yapıyoruz işte..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.