Hocam bugünkü videolarımın ünleme düşme nedeni benim eski mesajımla uyumlu. Dileyen baksın.
http://www.ytpara.com/262950-post45.html
http://www.ytpara.com/262950-post45.html
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 1 kanalıma 15 video yukledım para kazanmaya actıgım an unleme dustu benden demesı bıraz bekleyın en azın'dan bugunluk bekleyınız para kazanmaları acmayın videolarınız gıdebılır .
Partner kanallarda da aynı durum söz konusu mu?
Ben 3 günden beri unleme düşen 11 video için belge gönderip tekrar açtırdim.Bugün göndermemişler. Söz konusu çalışmalar size ait olmali.Yeni sistem bu.
resmi daire gibi onay mı alacağız. böyle bi,r şey olacağını hiç sanmıyorum. geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum. arkadaşlar unutmayın youtube spamı bir anda kesmek istemez işine gelmez bakın bu forumdaki ödeme sayfasına herkes bir heyecanlı millet güzel paralar kazanıyor kim üzerinde youtube üzerinden. eğer millet kazanmazsa youtube da kazanamaz o yüzde spam işini youtube asla bitirmez sadece hafifletir, zorlaştırır, arada bir budar.
Hayır son zamanlarda özgün videolarıma bile ünlem gelmişti. Görmediğim kadar ünlem gördüm. Bana kalırsa bu %80 geçici bir olay değil. Yeni sistem oldugunu düşünüyorum. Spamı neden kesmek istemesin hocam. Artık öyle bir hal aldıki spam youtube'u çöp haline getirdi. Bir videoyu kaç kişi yüklüyor artık sırf para kazanıcam diye.
Sahte telifler vb. şeyler boku çıktı artık yani bazı şeylerin. Bunların önünü kesebilecek en güçlü yöntem bu.
Hocam spam var spam var. Siz yanlış düşünüyorsunuz. Youtube 10 - 20 video paylaşan kanal ile 50 - 500 arasında video paylaşan kanalları tespit edemiyorsa zaten kapatsın kepenklerini çekip gitsin..
Genel anlamda tüm Youtuber arkadaşlar Spam dediğimiz de 100 - 500 arası video atıp kanalın para kazanmalarını açıp köşeye koyulan kanallar zanneder. Lakin özgün olmayan her video benim gözümde spam'dır. İlla ki kimi bu durumu benim gibi görürken kimi bu olaya anlattığım şekil de bakıyor.
Eğer ki amaç bir videonun yüzlerce atılmasını engellemekse sizin dediğiniz gibi 50 - 500 arası video atan kanallara dur diyebilir YOUTUBE. Zaten dediğim gibi bunu yapamıyorsa kapatsın kepenklerini ama ben veya başka arkadaşlar gibi YT TO YT yapmayanlar da var.
Sanırım anlatmak istediğimi anladınız. Ama bir yandan Youtube amcam kızarmış ekmeğinin arasına yağ ile bal sürmek yerine gidip acı biber sürerse acısı da sonradan maalesef ki çıkar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.