Durup Dururken Ünlem! Genel Sorunmu ?

• Kullanıcı okan6526
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Tahminim ünlemler artık soru işareti yerini görcek. Yükler yüklemez ya yanacak yada ünlem gelecek kanıtlayıp yakıcaksın. Bu şekilde o soru işaretini kaldırdıgımız title taktikleri felan hep kaldırılıyor gibi. Çünkü ne yüklesem adsensede hemen yanıyor partner gibi. Önceden title yapa yapa canım çıkardı şimdi atar atar atmaz yanıyor ışıklar.

Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum ve buldugum sonuç bu benim. Sadece kendi tahminimdir kesin bir bilgi değildir.

Tahminim ünlemler artık soru işareti yerini görcek. Yükler yüklemez ya yanacak yada ünlem gelecek kanıtlayıp yakıcaksın. Bu şekilde o soru işaretini kaldırdıgımız title taktikleri felan hep kaldırılıyor gibi. Çünkü ne yüklesem adsensede hemen yanıyor partner gibi. Önceden title yapa yapa canım çıkardı şimdi atar atar atmaz yanıyor ışıklar.

Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum ve buldugum sonuç bu benim. Sadece kendi tahminimdir kesin bir bilgi değildir.

Çalışmalarınız hangi kategori üzerine ?

sorun devam edıyor .

---------- Mesaj saat 15:53:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:49:43 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar 1 tane kanalım'da denedım soru ısaretı oldu sayfayı yenıledım unlem oldu dıger 2 kanalım'da denedım ılk once soru ısaretı geldı sonra yenıleyınce $ dolar işareti oldu .

---------- Mesaj saat 16:02:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:53:22 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu ünlem sorunu suan 1 kanalım ıcın gecerelı dıger 4 kanalımda denedım soru ısaretı oldular sonra dolara donduler ama bu kanalımda ılk once soru ısaretı oluyor sonra unlem oluyor .

sorun devam edıyor .

---------- Mesaj saat 15:53:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:49:43 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar 1 tane kanalım'da denedım soru ısaretı oldu sayfayı yenıledım unlem oldu dıger 2 kanalım'da denedım ılk once soru ısaretı geldı sonra yenıleyınce $ dolar işareti oldu .

---------- Mesaj saat 16:02:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:53:22 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu ünlem sorunu suan 1 kanalım ıcın gecerelı dıger 4 kanalımda denedım soru ısaretı oldular sonra dolara donduler ama bu kanalımda ılk once soru ısaretı oluyor sonra unlem oluyor .

hocam tam olarak belli olan bişey yok 4-5 kanal denedim hepsinde illa bi video veriyo ünlem sıfır kanala attım onda da aynı sorun mevcut neye göre yapıyo bunu anlamış değilim

Evet bu ünlem olayı kanal bazlı gibi ilk önce tek kanalımda idi sonra iki kanala birden sıçradı. Bu sanki böyle bulaşıcı mikrop gibi birşey. Bir kanal ünlem yeyince ona da bulaşıyor. Valla kanallara video yüklemeye korkar oldum..

eğer bu güncelleme sayesinden dolar ısığı yanan videolar sonradan ünleme düşmeyecekse aslında güzel bir yenilik.
bardağın dolu tarafına bakmak lazım :)

ben bir cozum buldum gibi arkadaslar..
video ismini degistirerek upload edin, upload islemi bittikten sonra hic bir sekilde para kazanmayi aktif etmeyin.
2 saat kadar bekleyin.. 2 saat sonra videolari duzenleme alanindan tek tek para kazanmasini aktif edin.. para kazanmayi aktif ederken " yayin ici trueview " isaretini kaldirin..
bu sekilde unlem alan kanalimda denemeler yaptim ve attigim tum videolar da dolar yandi..
insallah herkes olumlu sonuc alir..

aksam bir kanala180 video atmıstım sabah para kazanmayı actım sadece 3 tanesi dolar oldu olan bottaki toplu video hakkımıza oldu :)

ben bir cozum buldum gibi arkadaslar..
video ismini degistirerek upload edin, upload islemi bittikten sonra hic bir sekilde para kazanmayi aktif etmeyin.
2 saat kadar bekleyin.. 2 saat sonra videolari duzenleme alanindan tek tek para kazanmasini aktif edin.. para kazanmayi aktif ederken " yayin ici trueview " isaretini kaldirin..
bu sekilde unlem alan kanalimda denemeler yaptim ve attigim tum videolar da dolar yandi..
insallah herkes olumlu sonuc alir..

hocam bulduğunuz yöntem video işlemlerini baya uzatıcak bi yöntem tabi yinede saolun.. bende çalışma yapıyorum belki daha kolay bi çözüm üretebiliriz...

Son durum nasıl arkadaşlar. Bende hala devam ediyor ünlemler.

ünlem sorunu hız kesmeden devam ediyor kendi çekip yüklediklerime bile ünlem geliyor nasıl bir manyaktır bu youtube ne yuklesem ünleme takılır olduk kafasına göre takılıyor ama söle bir yöntem denedim etiket ve açıklama kısımlarına title yazdım sadece baslık girdim ünlem olarak verdikleri denedigim yöntemle dolar işareti yandı

bendede aynı sorun mevcut arkadaşlar güncellemeden dolayı olabilir

Aynı şekilde arkadaşlar. Ama anlamadığım bu sadece belirli bir kesimi, Sizi bizi mi etkiliyor. Diğerleri nerede. Yani herkes partnerde mi? Ünlem olduğu sürece para kazanılamaz. Bende çeşitli yöntemler deniyorum ama daha başarılı olamadım malesef. Denemelere devam ediyorum ama bu iş iyice canımı sıktı benim. :(

arkaşlar genel durum nedir yeni kanallarımda para kazanmayı açayım mı sizce? (2-3 günlük)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri