Duygu Özaslan - Haftasonu Tatili (Makyaj Kanalı)

göz altı torbaları nedeniyle zombiye benzeyipte makyaj ile muhteşem güzelliğe kavuşan hanım ablamız videoları fazla kazandırmıyordur bence. aileden gelen zenginliktir.

Burda çekemeyen insanların çoğu kategorisindeki kendini geçen kanallarıda çekemiyordur gerisi belli :) bu ne çekememezlik... yabancı biri yapsa oooww diye izlersin tr yapınca kendiniz yapamıcağınız için hemen asağıla

Burda çekemeyen insanların çoğu kategorisindeki kendini geçen kanallarıda çekemiyordur gerisi belli :) bu ne çekememezlik... yabancı biri yapsa oooww diye izlersin tr yapınca kendiniz yapamıcağınız için hemen asağıla

kimsenin çekemediği falan yok herkes kendi fikrini yazıyo, yazmış olmak için yazma saçmalama ve ayrıca bu konu gereksiz yere çok uzadı daha ciddi önemli konular var forumda

aynen öyle yakın çevremde böyle insanlarda çok var, bir konuda fikri ve tecrübesi olmasına gerek yok sadece sallamayı çamur atmayı bilir.İş hakkında hiçbir fikri olmaz yapan adamın ne zorluklarla ne mücadelerle o işi başardığına dair en ufak bir düşüncesi olmaz sadece eleştirir.En çokta şu dikkatimi çekti; böyle insanların %99 başarısız insanlar, hayatta en ufak bir başarıları yok tek başarıları eleştirmek.O yüzden bırakın konuşsunlar kaale alınacak bir vasıfları yok, olamaz da.

bu kız bu sabah kanalturk e çıktı :D tesadüf eseri gördüm

para para para gerisi hikaye işte temalı videoyu izledik

kimsenin çekemediği falan yok herkes kendi fikrini yazıyo, yazmış olmak için yazma saçmalama ve ayrıca bu konu gereksiz yere çok uzadı daha ciddi önemli konular var forumda

O zaman fikrini yazma biraderim bak dalgana sinir etme beni önemli konular varsa başka konuya gec orayi oku bu konu önemli degilse sesini cıkartma.

O zaman fikrini yazma biraderim bak dalgana sinir etme beni önemli konular varsa başka konuya gec orayi oku bu konu önemli degilse sesini cıkartma.
sen bak işine sanamı sorucam ne yazıp yazmıycağımı Allahım yaa

Son düzenleme:
Kız güzelmiş. :D Acaba bir spammer ile tanışmak ister mi?

senin tipini çok merak ettim senin gibi inşanlar aşağılayan tipler genelde o tipleren daha acınası halde olurlar.İnsanlar dış görünüşlerini seçemezler bir tükenmediniz gitti.

Kimseyi aşağılamıyorum, nerden çıkardın bunu. Görüntüden ziyade kafada birbirlerine uyum sağlamışlar. Bunu demek istedim.

Son düzenleme:
Tatil ile zenginliğin alakası ne, Araba da büyük ihtimal kiralık, otel ful pansiyon.
Hem kendi bavulunu taşıyana ben zengin demem :D

Erkeklerin yorumlara baktimda kusura bakmayinda cogunun icindeki hatun ruhu canlanmis... ne bu kiskanclik :)

Bu kiz guzel seyler yapior ama bunun yaptiklarini izleyenlerin %10 u yapamaz... dehset pahali urunler kullaniyor... anca fikir falan alabiliyoruZ iste... youtube disinda dergilere gazetelere yazi yaziyor ve tv programlarinada cikiyor ... ama ilk video linki vermis biri girip baktimda kiz bu seviyeye gelmek icin baslamis zaten jenerik logo vs.. rezidansA tasiniyor bu hafta.. kiyafeti kullandigi urune hic bisiye para vermeden tabi tasinir.. :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri