Öğrencilik halini ve İnternet sektörünü çok iyi bilirim
1- İnternet sektöründe "reklam gelirli site", "reklam gelirli youtube kanalı" vs bunlara yatırım yapma. Elinde patlama ihtimali var her zaman.
2- Vize zamanı gelecek, final zamanı gelecek kanalla siteyle vs ilgilenemeyeceksin kazançlar düşecek vs, uğraş gerektirecek bunlar...
3- Öğrencilik halidir gün gelecek paraya sıkışacaksın (her ay en az 1 defaKira (yurt) ödemesi var para bul, market alışverişine gideceksin para bul vs vs gibi)
Tavsiyem:
Adım 1: İş bankası şubesine gidiyorsun öğrenci belgenle ve hesap açıyorsun.
Adım 2: İnternet şubesini açtırıyorsun.
Adım 3: Ziraat'tan EFT yapabilirsin İşbank hesabına (internet üzerinden eft ücreti 1.5 tl)
Adım 4: İşbank hesabının internet şubesine girip bir "yatırım hesabı" açıyorsun.
Adım 5: 300 tl ile 2 tane "B tipi likit fon" satın alabilirsin (50 lira civarı artacaktır)
Adım 6: Her ay bu işlemleri tekrarlıyorsun.
Not: B tipi likit fon'un kazancı düşüktür, Ancak paran her zaman bankada değer kazanır.
Not 2: Paraya mı sıkıştın? Hiç dert etme! Git bir işbankası bankamatiğine tak kartını bankamatiğe boz ordan 1 (ya da ihtiyacın kadar) fon'u nakit olarak çek(fon alamadığın miktarı da çekebilirsin tabi
ihtiyacına göre karar verirsin artık).
Üniversitede hele ki aileden uzakta üniversitede okumak zordur, para her zaman ihtiyaçtır, bu yüzden iyi sakla paranı![]()
Maddi olarak sıkıntı yaşamıyorum hocam çok şükür ailemin yanında okula gidiyorum o yüzden fazla masrafım olmuyor. Yatırım olarak da altın dışında yatırım düşünmüyorum bankalarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum açıkçası.
kardeşim yanlış anlamada paranın sözü geçtiği parayla para kazanma emeksiz demişinde 300 liranın pek sözü geçmiyo emeksiz yanlış anlamada çok bi para değil 300 tl emeksiz iş yapmak için bu kadar kafanı yorduğuna değmez bence bu konuyu fazla uzatma millet işine gücüne baksın umarım katlar paran ama emin ol bu devirde 300 ün sözü geçmez , çünki gölgesi kendine yetmez !!!
bilgi ve tecrübe olarak benden daha çok şey görmüş ve biliyor olabilirsiniz görüşünüze saygım var fakat 6 ay boyunca kesintisiz bir işe 300TL para yatırmak bana az bir miktar gibi gelmiyor hocam