Düzenli Gelen Parayı Düzenli Kazanca Çevirme

• Kullanıcı OzanCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Öğrencilik halini ve İnternet sektörünü çok iyi bilirim :)

1- İnternet sektöründe "reklam gelirli site", "reklam gelirli youtube kanalı" vs bunlara yatırım yapma. Elinde patlama ihtimali var her zaman.

2- Vize zamanı gelecek, final zamanı gelecek kanalla siteyle vs ilgilenemeyeceksin kazançlar düşecek vs, uğraş gerektirecek bunlar...

3- Öğrencilik halidir gün gelecek paraya sıkışacaksın (her ay en az 1 defa :D Kira (yurt) ödemesi var para bul, market alışverişine gideceksin para bul vs vs gibi)

Tavsiyem:

Adım 1: İş bankası şubesine gidiyorsun öğrenci belgenle ve hesap açıyorsun.
Adım 2: İnternet şubesini açtırıyorsun.
Adım 3: Ziraat'tan EFT yapabilirsin İşbank hesabına (internet üzerinden eft ücreti 1.5 tl)
Adım 4: İşbank hesabının internet şubesine girip bir "yatırım hesabı" açıyorsun.
Adım 5: 300 tl ile 2 tane "B tipi likit fon" satın alabilirsin (50 lira civarı artacaktır)
Adım 6: Her ay bu işlemleri tekrarlıyorsun.

Not: B tipi likit fon'un kazancı düşüktür, Ancak paran her zaman bankada değer kazanır.
Not 2: Paraya mı sıkıştın? Hiç dert etme! Git bir işbankası bankamatiğine tak kartını bankamatiğe boz ordan 1 (ya da ihtiyacın kadar) fon'u nakit olarak çek :) (fon alamadığın miktarı da çekebilirsin tabi :D ihtiyacına göre karar verirsin artık).

Üniversitede hele ki aileden uzakta üniversitede okumak zordur, para her zaman ihtiyaçtır, bu yüzden iyi sakla paranı :)

Maddi olarak sıkıntı yaşamıyorum hocam çok şükür ailemin yanında okula gidiyorum o yüzden fazla masrafım olmuyor. Yatırım olarak da altın dışında yatırım düşünmüyorum bankalarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum açıkçası.

kardeşim yanlış anlamada paranın sözü geçtiği parayla para kazanma emeksiz demişinde 300 liranın pek sözü geçmiyo emeksiz yanlış anlamada çok bi para değil 300 tl emeksiz iş yapmak için bu kadar kafanı yorduğuna değmez bence bu konuyu fazla uzatma millet işine gücüne baksın umarım katlar paran ama emin ol bu devirde 300 ün sözü geçmez , çünki gölgesi kendine yetmez !!!

bilgi ve tecrübe olarak benden daha çok şey görmüş ve biliyor olabilirsiniz görüşünüze saygım var fakat 6 ay boyunca kesintisiz bir işe 300TL para yatırmak bana az bir miktar gibi gelmiyor hocam

Maddi olarak sıkıntı yaşamıyorum hocam çok şükür ailemin yanında okula gidiyorum o yüzden fazla masrafım olmuyor. Yatırım olarak da altın dışında yatırım düşünmüyorum bankalarla fazla içli dışlı olmak istemiyorum açıkçası.

bilgi ve tecrübe olarak benden daha çok şey görmüş ve biliyor olabilirsiniz görüşünüze saygım var fakat 6 ay boyunca kesintisiz bir işe 300TL para yatırmak bana az bir miktar gibi gelmiyor hocam
estagfurullah onu kastetmedim umarım kazanırsın ...

Öğrencilik halini ve İnternet sektörünü çok iyi bilirim :)

1- İnternet sektöründe "reklam gelirli site", "reklam gelirli youtube kanalı" vs bunlara yatırım yapma. Elinde patlama ihtimali var her zaman.

2- Vize zamanı gelecek, final zamanı gelecek kanalla siteyle vs ilgilenemeyeceksin kazançlar düşecek vs, uğraş gerektirecek bunlar...

3- Öğrencilik halidir gün gelecek paraya sıkışacaksın (her ay en az 1 defa :D Kira (yurt) ödemesi var para bul, market alışverişine gideceksin para bul vs vs gibi)

Tavsiyem:

Adım 1: İş bankası şubesine gidiyorsun öğrenci belgenle ve hesap açıyorsun.
Adım 2: İnternet şubesini açtırıyorsun.
Adım 3: Ziraat'tan EFT yapabilirsin İşbank hesabına (internet üzerinden eft ücreti 1.5 tl)
Adım 4: İşbank hesabının internet şubesine girip bir "yatırım hesabı" açıyorsun.
Adım 5: 300 tl ile 2 tane "B tipi likit fon" satın alabilirsin (50 lira civarı artacaktır)
Adım 6: Her ay bu işlemleri tekrarlıyorsun.

Not: B tipi likit fon'un kazancı düşüktür, Ancak paran her zaman bankada değer kazanır.
Not 2: Paraya mı sıkıştın? Hiç dert etme! Git bir işbankası bankamatiğine tak kartını bankamatiğe boz ordan 1 (ya da ihtiyacın kadar) fon'u nakit olarak çek :) (fon alamadığın miktarı da çekebilirsin tabi :D ihtiyacına göre karar verirsin artık).

Üniversitede hele ki aileden uzakta üniversitede okumak zordur, para her zaman ihtiyaçtır, bu yüzden iyi sakla paranı :)

ben aylık belirli bi harcamamdan kalan paranın bi miktarı ile altına yatırım yapıyorum,bi miktarıyla sosyal medyaya yatırım yapıyorum işte face sayfalarımın reklamı olsun yada ne bileyim yeni hesaplar filan almak olsun...bankacılık mezunu biri olarak bu aklıma gelmemişti,halbu ki okuldayken sürekli netten kazandıgım paralarla bu fondan almak isterdim.ama üni malum,sınav zamanı haricinde çalışma yok.haliylede gelen paraları çatır çutur yiyordum :p ama şimdi sen söyleyince tekrar aklıma geldi hocam,bu ödemelerden itibaren fon da almaya başlayayım ben iyisimi.unuttugum bişeyi hatırladım sayende hocam,eyv ;)

öncelikle konu gerçkten güzel bir konu

bende aynen size katılıyorum, aylık 300 TL 6 ay boyunca eder 1800 TL
bence kardeşim şöyle bişey yap
eğer bu 300 TL yi 6 ay biriktirebilirsen bence bu aylık alacağın 300 TL yi
6 ay boyunca sakla yada altın al yada bir yatırım yap yani maksat 6 ay boyunca bu parayı saklamak, aslında 5 ay da olur 5 ay bu parayı sakla beşinci ayda toplam paran 1500 TL olur, bu parayla gerçkten güzel bir face sayfası alınabilir
ancak, her önüne gelen face sayfası değil tabi, bu aralar çok üçkağıtçı sahtekar var, adamlar bir yolunu bulmuş en ufak yüzde 5 bile organik olmayan sayfaları sana full organik diyebiliyorlar

yani sana tekbişey söyleyeceğim, sayfa alırken, sayfaları satanlar yüzde 100 sayfalar için full organik der, sayfa organik olsada olmasada, yani bu işi esnafcılığa benzetirim, mesela geçen gün babam kendine bir mont alıcaktı birkaç mağaza dolaştık, işte montlara falan baktık, bütün mağazacılar tek bir cümle ezberlemiş olacaklar ki hepsi aynen şunu tekrarlıyodu
bizim mallarımız kaliteli, bizim mallarımız şöyle böyle falan filan

yani uzun lafın kısası, ne alırsanız alın, satıcı olan kişi daima satacağı şeyleri çok çok över, bu facebook sayfası içinde geçerli, kimbilir belki atıyorum ahmet diye birisinin yüzde 1 bile ornaik olmayan bir facebook sayfası var, satmak istiyor, satarken kesinlikle der sayfam yüzde yüz full organikdir falan filan

bu paraylada ayrıca kendin bir facebook sayfası açarsın, reklamını verirsin
gerçkten facebook sayfanın ismi çok çok çok böyle aşırı dikkat çekiciyse
reklam verdiğin paranın kat kat fazlasını çıkartırsın

Herkese teşekkürler arkadaşlar az önce kredi sözleşmesini onayladım bundan sonra 6sından 6sına para cepte :) Aklımda şu an pek şey yok açıkçası hala fikirlere açığım.

Örnek: Youtubela ilgili özgün fikirleri olan fakat bunun için önce para harcamak gerek diyen arkadaşlar varsa fikirlerine ortak olabilirim

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır forumu takip edemiyor ve Youtube ile ilgilenemiyordum son zamanlarda tekrar ilgilenmeye başladım kazançları tam düzene sokmuştum ki kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı. Bu sorunları da bi nebze çözdükten sonra şu an çalışmalara yeniden devam ediyorum.

Fakat bu sefer ki konum bununla alakalı değil üniversite okuyan arkadaşlar bilir KYK (Kredi Yurtlar Kurumu) geri ödemeli kredi veriyor. Bu sene bildiğim kadarıyla 300TL veriyor aylık. Şu an bu paraya ihtiyacım yok aslında fakat bu krediyi alarak 6-7 ay boyunca düzenli gelen bu parayla internet sektöründe yatırım yapıp parayı katlayarak uzun süreli düzenli gelir elde etmek istiyorum.

Sonuç olarak aylık 300 TL para ile nasıl yatırımlar yaparak bu parayı düzenli gelire dönüştürebilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkürler, bol kazançlar :)

Kardeşim Sana Sadece Şunu Söyleyeyim, İşin Kaynağı Ya Sen Olacaksın Ya Da Sende Olacak..

Mesela , Büyük Bir Facebook Sayfası Aldın Diyelim , O sayfa kategorisinde Bir youtube Kanalı Açtın, Zamanla Farkedeceksin ki kardeşim 300 tl yi günlük kazanıyorsun :) kanalın kapandı diyelim , e kaynak sende güzel kardeşim :)) tekrar youtube kanalı açarsın sayfa sende nasıl olsa :)) kısa sürede tekrar büyürsün :)

Kardeşim Sana Sadece Şunu Söyleyeyim, İşin Kaynağı Ya Sen Olacaksın Ya Da Sende Olacak..

Mesela , Büyük Bir Facebook Sayfası Aldın Diyelim , O sayfa kategorisinde Bir youtube Kanalı Açtın, Zamanla Farkedeceksin ki kardeşim 300 tl yi günlük kazanıyorsun :) kanalın kapandı diyelim , e kaynak sende güzel kardeşim :)) tekrar youtube kanalı açarsın sayfa sende nasıl olsa :)) kısa sürede tekrar büyürsün :)

Dediğiniz doğru da hocam facebook sayfası almak sıkıntı işte temiz uzun süre dayanacak aktif bi sayfa bulmak var :)

Dediğiniz doğru da hocam facebook sayfası almak sıkıntı işte temiz uzun süre dayanacak aktif bi sayfa bulmak var :)

aynen abicim :) mesela ben futbol sayfalarıyla ilgileniyorum :)

www.facebook.com/serricatil1 ulaşabilirsin kardeşim :)

veya herhangi büyük bir kanalından reklam yapa yapa bir sayfa büyütebilirsin :)

videolar üstünden ek açıklamalardan yorumlardan açıklamadan illaki gelir kardeşim, ama önerim zamana bırak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri