Aşağıda aylık düzenli olarak yapılmasını istediğim işlemleri ve karşılığını belirttim.
Sadece bizim için çalışmasının şartı yoktur; ancak çalışmasını haftada birden fazla kere aksatmaması önemlidir.
Ödemeleri istediği banka hesabına ya da PayPale benim tarafımdan yapılacaktır anlaştığımız aralıklarla (günlük, haftalık, ayda iki ya da aylık olabilir).
Her bir çalışma türü aynı işlemleri gerektirmektedir. Her türden bir ya da birden fazla çalışan alacağım forum içi ya da dışından, hangilerine başvurduğunuzu konu altından belirtebilirsiniz.
Yapılmasını İstediğim İşlem:
1-) Mail açımı
2-) Youtube kanal oluşturma
3-) Verilecek seçeneklerden kanal resmi, kapak resmi ayarlanması
4-) +15 dk onayı
5-) Kanalın mailini vermiş olduğum bir mail adresine yönlendirme (bilmeyen olursa nasıl yapıldığını gösterebilirim zor bir işlem değil)
Tür 1
Günlük Mail Adeti Sayısı: 30
Not: Her gün bir önceki gün kapatılmış mail sayısı kadar ekstra mail eklenmelidir.
Aylık Alınacak Ücret: 1000
Tür 2
Günlük Mail Adeti Sayısı: 45
Not: Her gün bir önceki gün kapatılmış mail sayısı kadar ekstra mail eklenmelidir.
Aylık Alınacak Ücret: 1500
Tür 3
Günlük Mail Adeti Sayısı: 60
Aylık Alınacak Ücret: 2000
Ilgilenen arkadaşlar var ise altından kalkabilecekleri tür ile birlikte başvuruları bekliyorum
ödemeler benim tarafımdan yapılacak ancak kanal teslimi vb işler için [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] ve [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] kendileriyle ilgilenecek çalıştığımız arkadaşlarla birlikte.
Sadece bizim için çalışmasının şartı yoktur; ancak çalışmasını haftada birden fazla kere aksatmaması önemlidir.
Ödemeleri istediği banka hesabına ya da PayPale benim tarafımdan yapılacaktır anlaştığımız aralıklarla (günlük, haftalık, ayda iki ya da aylık olabilir).
Her bir çalışma türü aynı işlemleri gerektirmektedir. Her türden bir ya da birden fazla çalışan alacağım forum içi ya da dışından, hangilerine başvurduğunuzu konu altından belirtebilirsiniz.
Yapılmasını İstediğim İşlem:
1-) Mail açımı
2-) Youtube kanal oluşturma
3-) Verilecek seçeneklerden kanal resmi, kapak resmi ayarlanması
4-) +15 dk onayı
5-) Kanalın mailini vermiş olduğum bir mail adresine yönlendirme (bilmeyen olursa nasıl yapıldığını gösterebilirim zor bir işlem değil)
Tür 1
Günlük Mail Adeti Sayısı: 30
Aylık Alınacak Ücret: 1000
Tür 2
Günlük Mail Adeti Sayısı: 45
Aylık Alınacak Ücret: 1500
Tür 3
Günlük Mail Adeti Sayısı: 60
Aylık Alınacak Ücret: 2000
Ilgilenen arkadaşlar var ise altından kalkabilecekleri tür ile birlikte başvuruları bekliyorum