Düzenli İş İlanı 1 - 1,5. - 2k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Aşağıda aylık düzenli olarak yapılmasını istediğim işlemleri ve karşılığını belirttim.

Sadece bizim için çalışmasının şartı yoktur; ancak çalışmasını haftada birden fazla kere aksatmaması önemlidir.

Ödemeleri istediği banka hesabına ya da PayPale benim tarafımdan yapılacaktır anlaştığımız aralıklarla (günlük, haftalık, ayda iki ya da aylık olabilir).

Her bir çalışma türü aynı işlemleri gerektirmektedir. Her türden bir ya da birden fazla çalışan alacağım forum içi ya da dışından, hangilerine başvurduğunuzu konu altından belirtebilirsiniz.

Yapılmasını İstediğim İşlem:
1-) Mail açımı
2-) Youtube kanal oluşturma
3-) Verilecek seçeneklerden kanal resmi, kapak resmi ayarlanması
4-) +15 dk onayı
5-) Kanalın mailini vermiş olduğum bir mail adresine yönlendirme (bilmeyen olursa nasıl yapıldığını gösterebilirim zor bir işlem değil)

Tür 1

Günlük Mail Adeti Sayısı: 30
Not: Her gün bir önceki gün kapatılmış mail sayısı kadar ekstra mail eklenmelidir.
Aylık Alınacak Ücret: 1000

Tür 2

Günlük Mail Adeti Sayısı: 45
Not: Her gün bir önceki gün kapatılmış mail sayısı kadar ekstra mail eklenmelidir.
Aylık Alınacak Ücret: 1500

Tür 3

Günlük Mail Adeti Sayısı: 60
Aylık Alınacak Ücret: 2000

Ilgilenen arkadaşlar var ise altından kalkabilecekleri tür ile birlikte başvuruları bekliyorum ;) ödemeler benim tarafımdan yapılacak ancak kanal teslimi vb işler için [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] ve [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] kendileriyle ilgilenecek çalıştığımız arkadaşlarla birlikte.

Gerçek sim kartlar ile yaptırabilirim hocam.Fakat notunuzu tam anlamadım.SADECE bir önceki gün kapanmışsa yerine eklenecek.aksi taktirde ekleme yapılmayacaktır doğrumu?

Valla güzel iş. Alacak arkadaşlara şimdiden başarılar. Bu arada kanal onaylamalarını ne ile yaptıracaksınız ?

hocam şimdi her mail açışında ip değişikliği vs zorunlu olacakmı ?
Bide doğrulamanın nasıl yapılığı önemlimi ?

Tür 3 e talip olabilirim
Amerika tel onayı ile onaylarım bi numaradan 2 onay yapılıyor (sms sistemi ile)
her maili ayrı ip ile açarım

kendi kanallarımı böyle açıyorum geçen hafta 50 kanal açtım böyle 14 tanesi kapandı. Size uyarsa ben hazırım.

Şuan tatildeyim daha detaylı inceleyeceğim; ancak genel sorulara cevap yazayım arkadaşlar. Biz her gün sizin bir önceki gün verdiğiniz kanalları dolduracağız. Biz doldurmadan önce (yani bir önceki gün verdiğiniz kanal) kapatılırsa iade şeklinde üstüne fazladan kanal verirsiniz. Telefon onayı için twilio vb. Kaliteli sistemler ile onay olursa hem sizin hem bizim için daha iyi olur ancak 3cx de kabul şuan için. IP değiştirmek çerez silmek vb. Kesinlikle şart zaten kapanmaması için onlara değinmedim hiç :) pm ve skype ile dönüşleri en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.

güzel para bir sigortası eksik :D

Uzun süreli çalışırsak onu da yaparız :)

Eksik bir şey var bir kısmı kanalların en son olarak partnere başvuru yapılacak ama sadece başvuru işlemi, Dashboard alma değil :) belirtmiş olayım.

Paraya ihtiyacı olanlar için iyi bir iş tam bu konuluk bir espirim vardı fakat cezalıyım yapamıyorum [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] anlarsın ya :D

Bu arada çalışcak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Gerçek sim kartlar ile yaptırabilirim hocam.Fakat notunuzu tam anlamadım.SADECE bir önceki gün kapanmışsa yerine eklenecek.aksi taktirde ekleme yapılmayacaktır doğrumu?

Bu fiyatlara yaptırabileceğin varsa biri ayarlayalım 2 kanal 1 numara problem değil benim için ;) bir önceki gün sadece aynen anlattığım gibi yukarıda

Konuya yeterli başvuru alındı ilgili arkadaşlara kısa sürede dönüş yapılacaktır. Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri