Düzenli kazanç?

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Space

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

2 aydır youtube adsense konusunda okumadığım yazı, makale
izlemediğim video kalmadı... (Muslera üstadım saolsun)

2 ay sonunda 100$ geçebildim 2 video'mun toplamda 130K izlenmesiyle oda büyük şans oldu bir yerlerde paylaşılmış videolar :)

O videolardan sonra niche video'dan tutun gündemin flaş videolarını bile eklesem de kazanamadım...

Adana'dan kalkıp İstanbula taşınacağım ve youtube ile ev kirasını çıkartabilmeyi arzu ediyorum tek amacım da budur

Kendimi acındırıp yardım istemiyorum bunu belirteyim en sevmediğim şeydir lakin bu kadar kazanabilen insanların arasında bir şeyleri mi yanlış yapıyorum yoksa youtube olayı tamamen şans üzerine mi kurulu?

Daha önce bikaç konu açmıçtım oku istersen.

Umarım yardımcı olur.

Takıldığın biyerler olursa pm at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

şans üzerine olduğunu sanmıyorum , taktik üzerine kurulu sistem bence , bende gündemi takip etmeme , güncel şeyleri yüklememe rağmen kazancım bazen 1 dolar bile olmuyor. Nerde yanlış yaptığımı bende bilmiyorum

100/30 Sans
100/70 ilgi
Bana gore budur youtubun kazanc meselesi.Biraz sans olacak,bu sansida kendiniz yaratabilirsinzi aslinda ama iste buda ilgiden geciyor.Saglam kaynaklarla,en yeni en guncel videolari atmaniz lazim.Belirgin herkesin bildigi kaynaklardan en yeni videolari'da atsaniz cok kazandirmaz.Farkli, Youtube'da olmayani atmaniz lazim,yada gercekden ilk atmaniz.Tabi bunun yaninda bir cok faktorde var.Baslik,aciklama etiket vs vs.

Daha önce bikaç konu açmıçtım oku istersen.

Umarım yardımcı olur.

Takıldığın biyerler olursa pm at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Okudum emin olun :) Yaptığım denediğim şeyler ama sonuç malesef olumsuz...

100/30 Sans
100/70 ilgi
Bana gore budur youtubun kazanc meselesi.Biraz sans olacak,bu sansida kendiniz yaratabilirsinzi aslinda ama iste buda ilgiden geciyor.Saglam kaynaklarla,en yeni en guncel videolari atmaniz lazim.Belirgin herkesin bildigi kaynaklardan en yeni videolari'da atsaniz cok kazandirmaz.Farkli, Youtube'da olmayani atmaniz lazim,yada gercekden ilk atmaniz.Tabi bunun yaninda bir cok faktorde var.Baslik,aciklama etiket vs vs.

Sağlam bi video kaynağı ve biraz şans ile kazanılabilir diyorsun doğru mu anladım üstad?

Okudum emin olun :) Yaptığım denediğim şeyler ama sonuç malesef olumsuz...

Sağlam bi video kaynağı ve biraz şans ile kazanılabilir diyorsun doğru mu anladım üstad?
Saglam video kaynaklari olacak,her gun takip edeceksin kaynagi,basliklarini etiketlerini yazcaaksin guzelce.Dikkat cekecek videolari alip atmaniz yeterli kaynakdan her videoyu atmayada gerek yok.Tabi bazen oluyor,tipini rengini begenmediginzi bir video yuzbinlerce izlenebiliyor.Onemli olanlar bunlar bence.

Ya bu iste bir cok faktor var saymakla bitmez inanin.Hit alacak yerin olmasi,sitelerin,kaynaklarinin guncel kaliteli olmasi,kanalinin durumu,abonesi,takipcisi,vs vs vs yazmakla bitmez.Hepsini bir araya getirip,getiremesende bunlari dusunerek bir yol cizerseniz ortak nokdada kazanirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri