E-Devletten Soy Ağacı Görüntüleme Özelliği Hizmete Girdi

internet bankaciligi yöntemi ile denedim bu hatayi aliyorum "[FONT=&quot]Sunucu problemi yaşandığı için giriş tamamlanamadı."[/FONT]

Sabah sabah kolayca girer bakarım dedim sürprize bak.
4a1VqJ.png

Sistemi kapatmışlar resmen... :)

Soyadı hikâyeleri, diye bir kitap okumuştum. Orda soyadı kanunu çıkartılırken. Bazı aileler farklı soyisimleri kullanmışlar. Bazılarıda aranan kanun kaçakları oldukları için (çeteler, asker kaçakları,suçlular) sırf bulunmayalım diye farklı isim ve soyisimleri ile nüfusa kayıt geçirmişler. Bazı ailelerde köklü aile olduğu için lakapları ile anılırlarmış ve bu ailelerin soyu daha eskilere dayandığı için resmi kayıtlarda daha eskiye gidebiliyormuş...

Bazı soyisimleri de memurun yanlış yazması sonucu farklı şekilde kayıtlara geçmiştir. Ör: turaç - tunaç, Alma-elma, sonsuz - soysuz. vs...

Daha eski kayıtları olmayan arkadaşlar veya neden benim fazla çıkmadı diye merak eden olursa bu nedenler olabilir arkadaşlar.

kitabı okumak isteyen olursa bu kitap.

Big

Arkadailar sadece bilgiler mi çıkıyor resimde çıkıyor mu? Birkaç kişi resim paylaşmışta resimler çıkıyor mu ?

Dün gece 03:00 gibi bakmıştım. 1854 senesi var ben de en son Annesinin babasının babasının annesi,yani dedemin babannesi.

Hasköy,şumnu (Bulgaristan) civarı geziniyor atalar:D biliyordum zaten ama iyi oldu tam yerleri öğrenmek

Son düzenleme:
Dün gece 03:00 gibi bakmıştım. 1854 senesi var ben de en son Annesinin babasının babasının annesi,yani dedemin babannesi.

Hasköy,şumnu (Bulgaristan) civarı geziniyor atalar:D biliyordum zaten ama iyi oldu tam yerleri öğrenmek

Vay akrabayız galiba bizim dedelerde osmanpazarı şumnu yazıyor :D

%90'ı sallama.
Alakasız kişileri %25 ermeni, %25 laz %25 farklı etnik vs diye birleştirip voltran oluturuyor.
Bomboş bir icraat daha.
Bir işleride düzgün olsa.

dip not : ben bakmadım e-devlet şifrem bile yok almadım şimdiye kadar hiç.

%90'ı sallama.
Alakasız kişileri %25 ermeni, %25 laz %25 farklı etnik vs diye birleştirip voltran oluturuyor.
Bomboş bir icraat daha.

enpara hesabın varsa ya da herhangi bir internet bankacılığın ile internet bankacılığına giriş yapıp alttan e devlete tıkayıp girebiliyorsun. sonra e devlet şifreni değiştir ptt den şifre almana gerek kalmadan o şifreyle giriş yapabilirsin e devlet hesabına.

enpara hesabın varsa ya da herhangi bir internet bankacılığın ile internet bankacılığına giriş yapıp alttan e devlete tıkayıp girebiliyorsun. sonra e devlet şifreni değiştir ptt den şifre almana gerek kalmadan o şifreyle giriş yapabilirsin e devlet hesabına.

E-devletle hiç işim olmadı olursa birgün alıp girerim.
Forumda bir kişi daha yazmıştı bunu.
:D

%90'ı sallama.
Bomboş bir icraat daha.

bu bilgileri neye dayanarak veriyorsunuz :rolleyes:

Hayvan gibi Şapıyoruz sonuç :)

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:

08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da E-Devlet üzerinden hizmete açılmış olan Alt-Üst Soy Raporu 09.02.2017 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 Alt-Üst Soy Raporu) yaşanmıştır. Saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı Alt-Üst Soy Raporunun E-Devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından E-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri