Darma dağın oldu yine 
Benden sonra gelecek 5. nesil anca görür artık soy ağacımızı
Benden sonra gelecek 5. nesil anca görür artık soy ağacımızı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tahmin ettiğim gibi bulgaristan rumeli taraflıyız
Nasıl baktınız hocam ? Ben yapınca bilgilendireceğiz dediler ne zaman gelir ?
Bilgilendirileceksiniz diyo bune ya nasıl bakacaz buna![]()
Sürekli dene hocam. Bende tek seferde açıldı sonuç. 7 sülale Bitlisli çıktık.![]()
Dedem osmanlıda devlet memuruymuş vay be
Arkadaşlar geçenkiseferde giriş yapabilipte sonuçları göremeyenlerin istekleri yansıtıldı şu anda. İlk kez giriş yapanların istekleri yeni alınıyor, birkaç gün sonra tekrar deneyin çıkacaktır
Hocam ne isle ugrastiklari nerde yaziyor ?
Bizim büyük dedeler hep askermiş ....Hasan çavuş(1842)....Mustafa onbaşı(1879)....
NOT: ANLADIĞIM KADARIYLA KİMSENİN 1800 ÖNCESİ YOK,KAYITLARIN TUTLMAYA BAŞLANDIĞI TARİH ABDÜLHAMİT DÖNEMİNE DENK GELİYOR,YALNIŞIM VARSA DÜZELTİN...
düzeltiyorum abi "yalnışım" değil "yanlışım" olacak o![]()
Bizim büyük dedeler hep askermiş ....Hasan çavuş(1842)....Mustafa onbaşı(1879)....
NOT: ANLADIĞIM KADARIYLA KİMSENİN 1800 ÖNCESİ YOK,KAYITLARIN TUTLMAYA BAŞLANDIĞI TARİH ABDÜLHAMİT DÖNEMİNE DENK GELİYOR,YALNIŞIM VARSA DÜZELTİN...
3 Dedem sarı kamışta donarak hayatını kaybettiğini biliyorum acaba bu tip bilgilerde yazıyor mu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.