edit..

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
2009 senesi ait olan 2 kanalı rezerve edebilme şansım var mı ?

hocam bu kanallarda telif vb. var mı ? içinde video var mı ?

Telif vb. yoktur.Kanallar boş olarak teslim ederim.İçinde video olanlar oluyor tabiki mesela 2009 hesabına 2010 da video atılmış kanal tarzı.İsteğe göre boş kanallarla dolu olan kanalları ayırıyorum.İçinde video olan kanallar bence daha iyi ama şuan kanallar boş durumda.

Telif vb. yoktur.Kanallar boş olarak teslim ederim.İçinde video olanlar oluyor tabiki mesela 2009 hesabına 2010 da video atılmış kanal tarzı.İsteğe göre boş kanallarla dolu olan kanalları ayırıyorum.İçinde video olan kanallar bence daha iyi ama şuan kanallar boş durumda.

2009 senesine ait o 2 adet kanallarda video var mı hocam ve varsa eğer izlenme sayılarını zahmet olmazsa pm alabilir miyim?

2006 yılına ait hesaplar - Adet: 12 TL. Kalan Stok: 0 Adet

varsa aliyim hocam

Skype ekledim.

Stokları ne zaman yenilersiniz hocam?
2013 yılına ait 1 adet hesap istiyorum bana ayırırmısınız stokları yenilediğinizde?

Hocam 10 tane 2013 hesabı ayarlarmisin. Stogu olusturunca pm lütfen

Hocam 10 tane 2013 hesabı ayarlarmisin. Stogu olusturunca pm lütfen

Stokları ne zaman yenilersiniz hocam?
2013 yılına ait 1 adet hesap istiyorum bana ayırırmısınız stokları yenilediğinizde?

2013 hesap stokda yok şuan için.2013 yılı 1 adet url'siz olarak vardır.Güncel stok aşşağıdaki gibidir.Stok güncellenirse konuya eklicem.

2006 yılına ait hesaplar - Adet: 12 TL. Kalan Stok: 1 Adet

2007 yılına ait hesaplar - Adet: 10 TL. Kalan Stok: 1 Adet

2008 yılına ait hesaplar - Adet: 7 TL. Kalan Stok: 3Adet

2009 yılına ait hesaplar - Adet: 6 TL. Kalan Stok: 10 Adet

2010 yılına ait hesaplar - Adet: 5 TL. Kalan Stok: 5 Adet

2011 yılına ait hesaplar - Adet: 4 TL. Kalan Stok: 8Adet

2012 yılına ait hesaplar - Adet: 3 TL. Kalan Stok: 0 Adet

2013 yılına ait hesaplar - Adet: 3 TL. Kalan Stok: 0 Adet

2014 yılına ait hesaplar - Adet: 0.50kr. Kalan Stok: 0 Adet
2013 Url'siz hesap 7TL.
2012 Url'siz hesap 10TL.
2011 Url'siz hesap 15TL.

Son düzenleme:
2011 yılına ait hesaplar - Adet: 4 TL. Kalan Stok: 2Adet
2012 yılına ait hesaplar - Adet: 3 TL. Kalan Stok: 1 Adet

3 hesap alınmıştır.tekrar görüşmek dilegiyle :)

2010 yılına ait 10 adet hesap alındı hızlı güvenilir teşekkür ederim kanalları kıyımdada gitmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri