Edius Geri Döndü :)

• Kullanıcı edius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hos geldin ömer hocam
Bi ara kendini dağa taşa vurma olayı vardı onu naptın? :)

Tapatalktan yollandı.

Son düzenleme:
Hos geldin hocam
Bi ara kendini dağa taşa vurma olayı vardı onu naptın? :)

Tapatalktan yollandı.

Abi şimdi sana özel olarak yanıt veriyorum ama birazdan herkese tek tek yanıt vericem. Torpil gibi oldu... Evet dağa taşa çıkıyordum; bugün düşünüyorum da keşke çıksaymışım. Belki 8 ay süre zarfında çok iyi yerlere gelebilirdim. Ben o kararımdan vazgeçmedim yine düşünüyorum. Yalnız o günlerde çok bunalımdaydım. O yazıyı kendime ders olsun diye silmeyi hiç düşünmedim. Halen canım sıkıldıkça bakarım. Çok az seçenek kalmıştı benim için. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş... Benimki o misal.. Bu fikrime taş koyan o günlerde karşıma gelen ve şu an çıkışımı veren iş oldu. Keşke bu iş olmasaydı diyeceğim ama her şerde bir hayır vardır.

Abi şimdi sana özel olarak yanıt veriyorum ama birazdan herkese tek tek yanıt vericem. Torpil gibi oldu... Evet dağa taşa çıkıyordum; bugün düşünüyorum da keşke çıksaymışım. Belki 8 ay süre zarfında çok iyi yerlere gelebilirdim. Ben o kararımdan vazgeçmedim yine düşünüyorum. Yalnız o günlerde çok bunalımdaydım. O yazıyı kendime ders olsun diye silmeyi hiç düşünmedim. Halen canım sıkıldıkça bakarım. Çok az seçenek kalmıştı benim için. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş... Benimki o misal.. Bu fikrime taş koyan o günlerde karşıma gelen ve şu an çıkışımı veren iş oldu. Keşke bu iş olmasaydı diyeceğim ama her şerde bir hayır vardır.
Hoşgeldin..
Bence fikrini yine gerçekleştirebilirsin tamda havalar iyiye gidiyorken güzel bir zamana denk gelmişin diyebiliriz..

Hosgeldınız hocam bende evlılık nedenıyle sızle bırlıkte ara vermıstım ytye sımdı tekrar baslamak ıstıyorum gorsele dayalı ozgun vıdeolarla baslayacagım su anda elımde kamera olarak z2 var 4k vıdeo cekıyor yeterlı olurmu bılmıyorum after effect ogrenmek ıstıyorum profesyonel bır sekılde ankaradakı kursları arastırdım hep başlangıç egıtımı verıyorlar onerebılecegınız bı yol varmı after effectı saglam bır sekılde ogrenmek ıcın

hoşgeldin king of the edius :)
umarım eski işini aratmaz yt.
başarılar...

Hoş geldin.. YT'nin Medya sektöründe çalışmaktan bile daha stabil bir iş olduğunu kanıtlaman ümidiyle iyi youtube'lar dilerim :)

Abi bu contedt id yi nasıl aşıyor bu tv kanlalrı :D Diyerek rendersiz geçme ile ilgili tartışmayı başlatak :D

Yaklaşık 7 yıldır doludizgin çalıştığım medya sektöründe, 2014 ağustosunda girdiğim ve 8 aydır dur durak bilmeksizin emek verdiğim son işim olan ulusal bi tvden geçen gün çıkışımı verdiler. Ben çalıştığım zaman zarfında youtubedan gelir elde etmeye devam ettim. Videolarım sağolsun, uzunca bi zaman dayandılar. Şimdi kaldığım yerden devam edeceğim. Kurgu, montaj, kamera gibi konularda yine eskisi gibi bana istediğinizi danışabilirsiniz. Beyin fırtınası v.s yaratmak isteyenler, aklıma über bir fikir geldi hayata geçiremiyorum diyenler özel mesaj aracılığı ile bana ulaşabilirler. Ayrıca her konuda fikrinizi, önerinizi, ortaklığınızı da peşinen kabul ediyorum. Beni tanıyan eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama yeni gelen arkadaşlarımla da iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hepinizi çok seviyorum, sağlıcakla kalın.

Tekrar hoşgeldiniz hocam. Ediusla ilgili bir iki sorum olacak ilerleyen günlerde size :)

Hoşgeldin Hocam Hatırlıyorum Seni

Hoşbulduk

Geri Dönüşün Hayırlı Olsun

Saol kardeşim.

Hoşgeldin hocam sizin edius videolarınız çok yararlı olmuştu

Ne demek, devamı gelecek, farklı projelerim de var. Burada biraz yardımlarınıza ihtiyacım olacak. En son ne oldu ne bitti bilmiyorum. Biz duruyoruz ama youtube ilerlemeye devam ediyor. Ona yetişmek için neler olduğunu bilmem lazım.

Hoşgeldiniz işten çıkışınızının verılmesıne üzüldüm Hakkınızda hayırlısı olsun

Hayırlısı işte, bir şey biter başka bir şey başlarmış. Bazen başlamak için bitirmek gerekiyor. Sağolun.

Alex geri dönse bu kadar sevinmezdim

Alex gitti mi? Hiç haberim yoktu bundan. Özelden sebebini yazar mısın?

Hoşgeldin abi :) Nerelerdeydin uzun zamandır? Dedim after da vurdu turnayı gözünden unuttu bizi :)

Ömer adaşım, neler yapıyorsun. Şirket mailime bağlı skype olduğu için, Edremitteki işimden ayrılırken o da gitti elimden. Yeni skype açacağım. Bana özelden bi yazar mısın?

hoşgeldin abiii :) ne zaman gidiyon :D hani bizimkiler der ya öyle :D inşAllah hakkında hayırlısı olur :)

Sağol kardeşim, inşallah.

Tekrar hoşgeldiniz Foruma. Biliyordum sizi eskiden :) bi ara televizyon firmasıyla ilgili konu açtınız kayboldunuz ortadan :)

Bizim sektör çok kaypak. Bir anda kendinizi dipte bulabiliyorsunuz. Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu arada çok bunalıma girmiştim o aralar, eski konuya dönüp baktığımda keşke tüm söylediklerimi gerçekleştirseymişim diyorum.

Avatardan tanıdım hemen hoş geldiniz :)

Kardeşim hoş geldin. İşten çıkışına üzüldüm. Umarım hakkını hakkıyla veren yeni bir işe sahip olursun. Bilgilerin ile de umarım forumdaki tüm arkadaşlara faydan dokunmaya devam eder. Tekrardan hoş geldin.

Umarım hep birlikte bir şeyler yapabiliriz. Ben elimden geldiğince her konuda destek olmaya çalıştım. Bundan sonra da çalışacağım. Sağolun.

Hoşgeldin hocam profil resminden yabancı gelmedin :)

:) Unutulacak gibi değil

geri gelmene sevindim hocam.tekrardan hoşgeldin :)

Güray skype grubumuzu tekrar kuralım da, arayı soğutmayalım :)

Hoşgeldiniz hocam tekrardan :)

Sağol hocam teşekkür ederim.

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hoş geldin
https://youtu.be/FU-1uGLZdWg?t=21s

Hoşbulduk

Hoşgeldin üstad .

Sağolun

Hocam hoş geldiniz, umarım tanışırız.

Hoşbulduk, neden olmasın. En kısa zamanda inşallah

aziz kardeşim tekrar hoşgeldin.

rozetmen, bana bu işin püflerini öğreten usta. Allah bilir ben yokken neler yaptın :) Seninle de özel olarak görüşmek istiyorum. Bu sıralar biraz yoğunum. İş sebebiyle resmi işler başladı. En kısa zamanda görüşmek üzere.

tekrar hoşgeldin yeni eğitim videolarını bekliyoruz :)

Daha püf, ince detaylı videolar gelecek, hoşbulduk

hoşgeldin hocam
umarım yeni projelere adım atarsınız ve bu projelerde bizde rol alırız.

Hoşgeldin Hocam.

Sağolun, varolun.

Hoşgeldin dostum :)

Sağolun hocam.

Hoşgeldin..
Bence fikrini yine gerçekleştirebilirsin tamda havalar iyiye gidiyorken güzel bir zamana denk gelmişin diyebiliriz..

Bence de hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Zaten yapmaya gönlüm var. Bence insan bildiğinden şaşmalalı.

Hosgeldınız hocam bende evlılık nedenıyle sızle bırlıkte ara vermıstım ytye sımdı tekrar baslamak ıstıyorum gorsele dayalı ozgun vıdeolarla baslayacagım su anda elımde kamera olarak z2 var 4k vıdeo cekıyor yeterlı olurmu bılmıyorum after effect ogrenmek ıstıyorum profesyonel bır sekılde ankaradakı kursları arastırdım hep başlangıç egıtımı verıyorlar onerebılecegınız bı yol varmı after effectı saglam bır sekılde ogrenmek ıcın

Allah mesut bahtiyar etsin. Hayırlısı olsun hakkınızda. Özelden yazarsanız bildiğim konularda yardımcı olurum. Skypeim yok henüz. Aldığımda eklerim ve sürekli görüşürüz.

hoşgeldin king of the edius
umarım eski işini aratmaz yt.
başarılar...

Hoşbulduk hocam, eski işimin benim için sadece maneviyatı var. Kendimi asıl medyada king hissettiğimi söylersem yalan olmaz. Ama maddi anlamda ytden kazancımın, normal kazancımı solladığın sollayabilirim.

Hoş geldin.. YT'nin Medya sektöründe çalışmaktan bile daha stabil bir iş olduğunu kanıtlaman ümidiyle iyi youtube'lar dilerim

Yt için tutkulu, sistemli ve sabırlı olmak yetmiyor. Biraz da şansa ihtiyacınız var. Ben mesela hiç partner çalışmadım. 10 yıldır adsense kullanıyorum ve alışkanlı olmuş :) ama geleceğin mesleği içerik üretmek. Bunu da youtube ile yapabiliyoruz. Bence bu bile başlı başına bir sebep.

Abi bu contedt id yi nasıl aşıyor bu tv kanlalrı Diyerek rendersiz geçme ile ilgili tartışmayı başlatak

8 ay çok uzak kaldım, bana özelden yazın. Biraz adapte olmam için zaman var. Önce forumu baştan aşağı inceleyeyim. Belki sizin bile gözden kaçırdığınız şeyleri görürüm

Tekrar hoşgeldiniz hocam. Ediusla ilgili bir iki sorum olacak ilerleyen günlerde size :)

Hoşbulduk, her zaman yardımcı olmaya hazırım. Sağolun.

Hocam yt işi için değilde daha çok kendimi geliştirmeye yönelik bilgi almak istiyorum.Montaj , kısa film , efekt vs. çalışmaları için öncelik hangi program olmalıdır? Aklımda after effects ile başlamak var ama bunun öncesi edius olabilir mi ? Edius'u daha önce hiç kullanmadım açıkcası. Bilginize güvenerekten sordum :)

hoş geldin üstad
ben de bi soru sorayım bari :D
hazır kameraman bulmusken :D

ışık durumu iyi olmayan bir ortamda ekstra ışık kullanmadan yeşil perde de gürültüsüz görüntü almak mümkünmü yani yeşil perdenin kalitesi buna cok etki edermi ?

Hoşbulduk :)

Hocam yt işi için değilde daha çok kendimi geliştirmeye yönelik bilgi almak istiyorum.Montaj , kısa film , efekt vs. çalışmaları için öncelik hangi program olmalıdır? Aklımda after effects ile başlamak var ama bunun öncesi edius olabilir mi ? Edius'u daha önce hiç kullanmadım açıkcası. Bilginize güvenerekten sordum :)

Merhaba, öncelikle şunu söylemeliyim kendini bir alan belirle ama her alanda az biraz bilgin olsun. mesela kamerada bilgin olsun ama sesin nasıl alındığını da bil gibi.. after effects sana çok fazla gelebilir, öğrenirken sıkılıp yorulacak ve bir kenara atacaksın. daha basit montajlardan başla. aslında cut yani kesme montajla başla. montajın mantığını öğren. daha sonra kurgulamaya geç. kurgulamanın mantığını öğrendikten sonra after a geçersin, her şey sana kolay gelecek. ediusla başla, sonra premiere geç, mac varsa final cut, ve bilgisayarın kaldırıyorsa avid öğren. eğer takıldığın ya da anlamadığın yer olursa sor bana :)

hoş geldin üstad
ben de bi soru sorayım bari :D
hazır kameraman bulmusken :D

ışık durumu iyi olmayan bir ortamda ekstra ışık kullanmadan yeşil perde de gürültüsüz görüntü almak mümkünmü yani yeşil perdenin kalitesi buna cok etki edermi ?

ışık yoksa diyafram yoktur, diyafram yoksa az pozlama vardır. az pozlama varsa buna bağlı olarak dijital kumlanma vardır. perdenin de kalitesinden ziyade (sinemadaki perdelerin üstünden araba bile geçiyor) ışığın yönü ve kameranın lennsi önemlidir. bu arada her program iyi key atamaz. en iyisi bana göre after effects dir.

posta kutunada bakarmısın :)

baktım ama çok kısa sürede doluyor. adminler buna çare bulamaz mı :) o kadar amme hizmeti yapıyoruz, bir de üstüne üstün mesaj siliyoruz sürekli :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri