Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hos geldin hocam
Bi ara kendini dağa taşa vurma olayı vardı onu naptın?
Tapatalktan yollandı.
Hoşgeldin..Abi şimdi sana özel olarak yanıt veriyorum ama birazdan herkese tek tek yanıt vericem. Torpil gibi oldu... Evet dağa taşa çıkıyordum; bugün düşünüyorum da keşke çıksaymışım. Belki 8 ay süre zarfında çok iyi yerlere gelebilirdim. Ben o kararımdan vazgeçmedim yine düşünüyorum. Yalnız o günlerde çok bunalımdaydım. O yazıyı kendime ders olsun diye silmeyi hiç düşünmedim. Halen canım sıkıldıkça bakarım. Çok az seçenek kalmıştı benim için. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş... Benimki o misal.. Bu fikrime taş koyan o günlerde karşıma gelen ve şu an çıkışımı veren iş oldu. Keşke bu iş olmasaydı diyeceğim ama her şerde bir hayır vardır.
Yaklaşık 7 yıldır doludizgin çalıştığım medya sektöründe, 2014 ağustosunda girdiğim ve 8 aydır dur durak bilmeksizin emek verdiğim son işim olan ulusal bi tvden geçen gün çıkışımı verdiler. Ben çalıştığım zaman zarfında youtubedan gelir elde etmeye devam ettim. Videolarım sağolsun, uzunca bi zaman dayandılar. Şimdi kaldığım yerden devam edeceğim. Kurgu, montaj, kamera gibi konularda yine eskisi gibi bana istediğinizi danışabilirsiniz. Beyin fırtınası v.s yaratmak isteyenler, aklıma über bir fikir geldi hayata geçiremiyorum diyenler özel mesaj aracılığı ile bana ulaşabilirler. Ayrıca her konuda fikrinizi, önerinizi, ortaklığınızı da peşinen kabul ediyorum. Beni tanıyan eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama yeni gelen arkadaşlarımla da iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hepinizi çok seviyorum, sağlıcakla kalın.
Hoşgeldin Hocam Hatırlıyorum Seni
Geri Dönüşün Hayırlı Olsun
Hoşgeldin hocam sizin edius videolarınız çok yararlı olmuştu
Hoşgeldiniz işten çıkışınızının verılmesıne üzüldüm Hakkınızda hayırlısı olsun
Alex geri dönse bu kadar sevinmezdim
Hoşgeldin abiNerelerdeydin uzun zamandır? Dedim after da vurdu turnayı gözünden unuttu bizi
![]()
hoşgeldin abiiine zaman gidiyon
hani bizimkiler der ya öyle
inşAllah hakkında hayırlısı olur
![]()
Tekrar hoşgeldiniz Foruma. Biliyordum sizi eskidenbi ara televizyon firmasıyla ilgili konu açtınız kayboldunuz ortadan
![]()
Avatardan tanıdım hemen hoş geldiniz![]()
Kardeşim hoş geldin. İşten çıkışına üzüldüm. Umarım hakkını hakkıyla veren yeni bir işe sahip olursun. Bilgilerin ile de umarım forumdaki tüm arkadaşlara faydan dokunmaya devam eder. Tekrardan hoş geldin.
Hoşgeldin hocam profil resminden yabancı gelmedin![]()
geri gelmene sevindim hocam.tekrardan hoşgeldin![]()
Hoşgeldiniz hocam tekrardan![]()
[MENTION=14929]edius[/MENTION] hoş geldin
https://youtu.be/FU-1uGLZdWg?t=21s
Hoşgeldin üstad .
Hocam hoş geldiniz, umarım tanışırız.
aziz kardeşim tekrar hoşgeldin.
tekrar hoşgeldin yeni eğitim videolarını bekliyoruz![]()
hoşgeldin hocam
umarım yeni projelere adım atarsınız ve bu projelerde bizde rol alırız.
Hoşgeldin Hocam.
Hoşgeldin dostum![]()
Hoşgeldin..
Bence fikrini yine gerçekleştirebilirsin tamda havalar iyiye gidiyorken güzel bir zamana denk gelmişin diyebiliriz..
Hosgeldınız hocam bende evlılık nedenıyle sızle bırlıkte ara vermıstım ytye sımdı tekrar baslamak ıstıyorum gorsele dayalı ozgun vıdeolarla baslayacagım su anda elımde kamera olarak z2 var 4k vıdeo cekıyor yeterlı olurmu bılmıyorum after effect ogrenmek ıstıyorum profesyonel bır sekılde ankaradakı kursları arastırdım hep başlangıç egıtımı verıyorlar onerebılecegınız bı yol varmı after effectı saglam bır sekılde ogrenmek ıcın
hoşgeldin king of the edius
umarım eski işini aratmaz yt.
başarılar...
Hoş geldin.. YT'nin Medya sektöründe çalışmaktan bile daha stabil bir iş olduğunu kanıtlaman ümidiyle iyi youtube'lar dilerim
Abi bu contedt id yi nasıl aşıyor bu tv kanlalrı Diyerek rendersiz geçme ile ilgili tartışmayı başlatak
Tekrar hoşgeldiniz hocam. Ediusla ilgili bir iki sorum olacak ilerleyen günlerde size![]()
hoş geldin abi
Hocam yt işi için değilde daha çok kendimi geliştirmeye yönelik bilgi almak istiyorum.Montaj , kısa film , efekt vs. çalışmaları için öncelik hangi program olmalıdır? Aklımda after effects ile başlamak var ama bunun öncesi edius olabilir mi ? Edius'u daha önce hiç kullanmadım açıkcası. Bilginize güvenerekten sordum![]()
hoş geldin üstad
ben de bi soru sorayım bari
hazır kameraman bulmusken
ışık durumu iyi olmayan bir ortamda ekstra ışık kullanmadan yeşil perde de gürültüsüz görüntü almak mümkünmü yani yeşil perdenin kalitesi buna cok etki edermi ?
posta kutunada bakarmısın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.