Ee yapıcak bir şey YOK :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ref olayını demiyorum da bu arkadaş hani youtube da biri ondan fazla kazanırsa bu işleri bırakacaktı ?

http://www.ytpara.com/555480-post16.html bakın mesajında ne diyor ;

arkdaşlar önyarglı olamnız beni şaşırtı ki ebnde youtube işinde ugraşıyorum ..ben tanıtımımı yaptım konuyada başlıgada uygun bir şekilde yok şikayet edicezonu yapıcaz bunu yapıcaz baltalkmaya gerek yok..ben tanıtımımı yaptım üye olan arkdaşlara teşkkürler.ayrıca siteme refsiz üyelik yok kısa zamnda ytden bur para yı kazanan varsa burda cıksın bende bu işi bırakım..gerek yok arkdaşlar böyle şeylere...iyi geceler...

Veremeyeceğin sözler tutma bir daha dostum. Ayrıca Netlioo da o parayı paylaşım yaparak almadın sen referans kasarak aldın. Hafta birincisine burada hafta birincisi referans üye sayısı ile belirleniyor 50 TL veriliyor arkadaşlar bu arkadaşımızda zekiliğinden ötürü kazancını göstererek üye çekmeye çalışıyor.

Son düzenleme:
Netlioo işi zaten yalan.Refsiz çok zor kazanmak arkadaşta ref kasmak için üyelik alıp açmış.Kilitleyen arkadaş haklı bencede

Kararı beğenmediyseniz beni adminlere şikayet edebilirsiniz. Report edebilirsiniz. Yanlış olan birşey varsa bunu bana söyleyebilirsiniz. Bu şekilde bir konu açmanızın ve ss koyma nedenininizi çözemedim.

ben kac aylık uyeyım ben bıle bu kadar hızlı olamadım helal olsun sıkayet konunuda acmıs bulundun :D

Konu Sahibi Arkadaş Yeni Üye Mi ?

Bir Yanlış Varsa Moderatörün Saçmalamasıdır..

Bu Forumu Banka Olarak Düşünün..

Müşteri Rahatsız Oldu Da Sesini Biraz Yükselttiyse Müdür Gereken Araştırmayı Yapıp Bankadaki Çalışanlarına Gerekli Uyarıyı Yapar..

Bizde Bunu Bekliyoruz..

Kimseyle Problemim Yok.. Sadece Tarafsız Bakıyorum..

arkadaşın yaşını değiştirmesi nasıl bir art niyet içinde olduğunu açık açık ortaya koymuştur ne tartışılıyor hala anlamış değilim

yaşın degişmesi ikinci hesabımı dikkatli bir şekilde acmamamdır.bir iincisi dostum senin gösterdigin yt kazancı haftalık degil aylık ayrıca hic alkası yok kişi kendiside hic ref eklemse bile kazanc elde edebilir.ayrıca refsiz üyelik yok ve netlioo cok iyi bir sistem .dogru yarışmalar oldu kazandım ve o paraları coktan cektim arkdaş birşey bildigini sanıyor ama işte ben bunu diyorum 2 aydır ref yarışması yok ..araştır ..araştır araştır bakın yine yapılıyor anlatmama ragmen..dogru dedim o konuya mesaj yazıpta ayda bu kdar kazanana varsa ben bırakırım bu işide dim kimsede cıkmadı ..inşallah ne demek istedigim anlaşılmıştır..ayrıca konuyu klitleyen şahıs onca hakaret ve iftralara ragmen o kişile yapmadın ve konuy lktledin hic te alaksaı olamayan bir şey ile ..anbltabiliyormuyun..neyse arkdaşlar sizde ben de kendimi yormım aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkıldım ama yanlış yapıyorsunuz...inşllah anlatabilmişimdir.iyi geceler..

arkadaşın yaşını değiştirmesi nasıl bir art niyet içinde olduğunu açık açık ortaya koymuştur ne tartışılıyor hala anlamış değilim

bir yenisi daha :) yazdıklamırı oku ondan sonra böyle konuş ...iftira atmana gerek yok ..akıllı konuş akıllı yaz...

вєякαη;556613' Alıntı:
Uzatmayın bence böyle şeyleri haklı veya haksız uzatılacak bir mesele değil yahu biraz kendinize gelin :)

Bugün Başkasına, Yarın Sana..

Ne Olacağını Bilemezsin..

Geçen VPS Firması İçin Şikayet Konusu Açmıştım..

Sahtekarlık Yazdım Diye Uyarı Aldım :)

Acaba Bu Firmayı Bir Videoda Kötüleyip Sahtekar, Dolandırıcı Desem Ve Ben Özgünüm Desem Nasıl Davranacaklardı..

Suçsuz Yere Anlamsız Bir Uyarı Almak Bile İnsana Koyuyor..

Konu Sahibi Arkadaş Yeni Üye Mi ?

Bir Yanlış Varsa Moderatörün Saçmalamasıdır..

Bu Forumu Banka Olarak Düşünün..

Müşteri Rahatsız Oldu Da Sesini Biraz Yükselttiyse Müdür Gereken Araştırmayı Yapıp Bankadaki Çalışanlarına Gerekli Uyarıyı Yapar..

Bizde Bunu Bekliyoruz..

Kimseyle Problemim Yok.. Sadece Tarafsız Bakıyorum..

e buda bir görüş..tebrik ederim .gayet güzel ve samimi ,düzgün bir yazı..

Acaba Bu Firmayı Bir Videoda Kötüleyip Sahtekar, Dolandırıcı Desem Ve Ben Özgünüm Desem Nasıl Davranacaklardı..

:D

72nkLL.png

dünde ben gereksiz yere uyarı aldım küfür hakaret yok hayırlısı artık konu açmadım

Şimdi konudan konuya fark var senin demek istediğin konu elbet ki önemli en ufak şeyde üzerinde durulması gereken birşey ama bu konu öyle bir konu değil neyse :D

Ref olayını demiyorum da bu arkadaş hani youtube da biri ondan fazla kazanırsa bu işleri bırakacaktı ?

http://www.ytpara.com/555480-post16.html bakın mesajında ne diyor ;

Veremeyeceğin sözler tutma bir daha dostum. Ayrıca Netlioo da o parayı paylaşım yaparak almadın sen referans kasarak aldın. Hafta birincisine burada hafta birincisi referans üye sayısı ile belirleniyor 50 TL veriliyor arkadaşlar bu arkadaşımızda zekiliğinden ötürü kazancını göstererek üye çekmeye çalışıyor.

yazdıklarımı dikkat li oku :) benim aykılş yt kazancım bin tl yi geciyor cok şükür ve netliooda ayda 400tlinin üstünde kaznıyorum..sen neyi ıspatladınki böyle konuşma hakkını elde ettin..ilk önce araştır bak ondan sonra konuş..bodoslama dalma..

bir yenisi daha :) yazdıklamırı oku ondan sonra böyle konuş ...iftira atmana gerek yok ..akıllı konuş akıllı yaz...

biraz daha usluplu konuşursan sevinirim akıllı konuş akıllı yaz demek ne demek sen benim tanıdığımmısın hadi tanışıklığı geçtim sen benim yaşıtımmısın böyle konuşuyorsun ?

:D

72nkLL.png

dünde ben gereksiz yere uyarı aldım küfür hakaret yok hayırlısı artık konu açmadım

Ben Firma Şikayet Etmiştim.. Firma Haksız İken Ben Haksız Oldum :)
Neymiş "Sebep: Uygunsuz Konuşma"..

Aynı Konuya Bu Arkadaşa Sıfatı Siz Koyun Diye Yorum Atmıştım.. Ona Cevap Gelmedi..

Böyle Bir Firmaya Ne Denir Ki ?

вєякαη;556631' Alıntı:
Şimdi konudan konuya fark var senin demek istediğin konu elbet ki önemli en ufak şeyde üzerinde durulması gereken birşey ama bu konu öyle bir konu değil neyse :D

Arkadaş Siteyi Videolu Anlatıp Açıklamadan Refli Linkimle Üye Olabilirsiniz VB. Denilse.. Arkadaşa Ya Özgün Sıfatı Verilecekti Ya Da Böyle Bir Tartışma Olmucaktı..

Aradaki Fark Nedir :)

biraz daha usluplu konuşursan sevinirim akıllı konuş akıllı yaz demek ne demek sen benim tanıdığımmısın hadi tanışıklığı geçtim sen benim yaşıtımmısın böyle konuşuyorsun ?

dostum o zaman muhattap olmıcak bilip bi,lmeden konuşmıcaksın bilmem anlatabildim mi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri