Efkarlandım Şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

weberesice

Kayıtlı Üye
Bir arkadaş malum konuda Ahmet Kaya'dan şarkı istediği için süper moderatör tarafından terörist yanlısı ilan edilip banlanmış...

Ben de o konuyu gördüğümden beri 1 saate yakın süredir Ahmet Kaya şarkıları dinliyorum. Efkarlandım, paylaşmak istedim.

https://www.youtube.com/watch?v=tq4Gcbzc2pI

Ahmet Kaya şarkılarını dinliyorum; çünkü Ahmet Kaya'yı, şarkılarını, sesini, sanatını seviyorum! Onu dinliyor olmak da illa ki onun fikirlerini veya düşüncelerini desteklendiği anlamına gelmez. Ama maalesef bunu anlayamıyoruz.

Bakalım ben ne zaman terörist yanlısı ilan edilip banlanacağım.

Evet sende bunun gibi apoyu özlüyorum dersen banlanırsın. Onun dışında kimseye bişey diyen yok. Bende severim şarkılarını ama düşüncelerini değil tabikide. Ayrıca şarkı paylaştığı için banlanmadı arkadaşınız. Apo denen köpeği savunduğu için banlandı ;)

arkadaşlar konulara böyle videoları nasıl ekliyorsunuz yarım saatir bulamadımda

Evet sende bunun gibi apoyu özlüyorum dersen banlanırsın. Onun dışında kimseye bişey diyen yok. Bende severim şarkılarını ama düşüncelerini değil tabikide.

Bence o konuda bir ban ya da uyarı yapılması gerekiyorduysa o kişi sensin.

Arkadaş normal şekilde parça istemiş, hemen ardından sen direk polemik yaratmak istercesine cevap yazmışsın.

Aynen bu konuda yaptığın gibi. Ama ben sana bu son cümlemi tamamlayıp Ahmet Kaya dinlemeye devam edeyim.

http://www.youtube.com/watch?v=VdwIlCzzJWA

Aynen bende dinliyorum ;)

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Bence o konuda bir ban ya da uyarı yapılması gerekiyorduysa o kişi sensin.

Arkadaş normal şekilde parça istemiş, hemen ardından sen direk polemik yaratmak istercesine cevap yazmışsın.

Aynen bu konuda yaptığın gibi. Ama ben sana bu son cümlemi tamamlayıp Ahmet Kaya dinlemeye devam edeyim.

En azından nasıl biri olduğunu öğrenmiş olduk ;)

siyasi kimliğini bırakıp sadece müziğiyle bakmak gerekir olaya diye düşünüyorum. siyasi olarak nefret etsem de öyle bir ses bi daha zor diyenlerdenim.

Bu insanlara ne oluyor anlamıyorum çok mu kazanıyorsunuz canınız mı sıkılıyor. Kim Ahmet kaya dinlediği için banlanmış. İlgili konu linki alıntı yapıp ekle dediğin durum varsa moderatörü yoksa seni uzaklaştırıcam.

Bir arkadaş malum konuda Ahmet Kaya'dan şarkı istediği için süper moderatör tarafından terörist yanlısı ilan edilip banlanmış...

Ben de o konuyu gördüğümden beri 1 saate yakın süredir Ahmet Kaya şarkıları dinliyorum. Efkarlandım, paylaşmak istedim.

https://www.youtube.com/watch?v=tq4Gcbzc2pI

Ahmet Kaya şarkılarını dinliyorum; çünkü Ahmet Kaya'yı, şarkılarını, sesini, sanatını seviyorum! Onu dinliyor olmak da illa ki onun fikirlerini veya düşüncelerini desteklendiği anlamına gelmez. Ama maalesef bunu anlayamıyoruz.

Bakalım ben ne zaman terörist yanlısı ilan edilip banlanacağım.

Adam en son "abdullah öcalanı" özledik demiş.
O banlanan arkadaş da, "Ben ahmet kaya"nın o videoda söylediği her şeye katılıyorum demiş.
Yani buda demek oluyor ki, abdullah öcalanı özledim demiş oluyor.
onun da kim olduğunu anlatmamıza gerek yok heralde.

Kısacası konuyu saptırmanın manası yok.
O kişi ahmet kayadan şarkı istedi diye değil, üstte anlattığım mesele yüzünden banlanmıştır.
Gayette doğru bir tespit.

O malum konuyu dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

Yine ortalık kızızmış ben bir yeri kaçırmışım anlaşılan :) bende o linki istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri