Efsane Steam'de (Knight Online)

• Kullanıcı Webci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ahh Ahh :) Cypher yeni açıldı. Worm bandicot ardından mage halimle kecoon ve serverın ilk kekuri ringi bana düşmüştü. Ne günlerdi orta okul zamanlarımı bitirdi. Lisede sınav olurdu sınava çalışacam diye oturup gece bdw ye girerdim hey gidi günler hey

kekarikakari miydi neydi bi bos düşüyodu onu keserken elim ayam titriyodu :D

Emin olun Knight , Silkroad , Metin2 gibi oyunlar olmasaydı bu gençlik evrenin sırrını çözmüştü

ben bu oyunda herkes gibi 5. sınıftan lise 4 e kadar bütün hayatımı adamıştım... :D Hayatımın en güzel günlerini elimden aldığı doğrudur ama iyiki almış diyorum.. çünki gerçek hayata dair bana pek çok şey öğretti.. Kim iyi , Kim kötü , Nasıl ticaret yapılır , nasıl pazarlık yapılır , Elindekiyle nasıl yetinilir(Şükretmek) , Kime güvenilir , Kime güvenilmez.. Şuan Knight Online oynamıyorum ve o oyundaki öğrendiğim şeylerden dolayı hayatta çok başarılı bir insanım.. Umarım herkes benim gibi olmuştur.. :D

Bu arada oyuna girdim bildiğimiz oyunda market(silkroad'da stall derdik) açmak için 5 Euro vermeniz gerekiyor, bugün başlayacak birini dinledim bildiğiniz 500-1500tl lerden bahsediyordu, anlayacağınız pay to win olmuş, çok isterdim oynamak ama para yatıran biri direk beni geçecekse başlanmaz bana göre

Bu arada oyuna girdim bildiğimiz oyunda market(silkroad'da stall derdik) açmak için 5 Euro vermeniz gerekiyor, bugün başlayacak birini dinledim bildiğiniz 500-1500tl lerden bahsediyordu, anlayacağınız pay to win olmuş, çok isterdim oynamak ama para yatıran biri direk beni geçecekse başlanmaz bana göre
Eğer durum bu şekildeyse oynanmaz hocam. Bir pazara 5 yurooo verilir mi ya ? :eek: Ama eğer eski Knight tadında bir oyun yaratacaklarsa bende o kadar bağımlısı olmamakla birlikte başlarım oyuna. Bu arada merak edenlere Steam'deki fragmana bakarak NttGame'in yine başta olacağını söyleyebiliriz sanırım.

Eğer durum bu şekildeyse oynanmaz hocam. Bir pazara 5 yurooo verilir mi ya ? :eek: Ama eğer eski Knight tadında bir oyun yaratacaklarsa bende o kadar bağımlısı olmamakla birlikte başlarım oyuna. Bu arada merak edenlere Steam'deki fragmana bakarak NttGame'in yine başta olacağını söyleyebiliriz sanırım.
Aynen öyle hocam, 25 levele kadar zevkle kastım, oyun gerçekten eski zevkini hala tattırıyor ama sonra bir baktım bu şekilde para isteniyor, ayrıca parayla satılan daha çok fazla şey var, setlerden tutun potlara kadar, mecburiyetten sildim, bugün 5 euro yarın 15 sonra 150 diye gider çünkü.

Aynen öyle hocam, 25 levele kadar zevkle kastım, oyun gerçekten eski zevkini hala tattırıyor ama sonra bir baktım bu şekilde para isteniyor, ayrıca parayla satılan daha çok fazla şey var, setlerden tutun potlara kadar, mecburiyetten sildim, bugün 5 euro yarın 15 sonra 150 diye gider çünkü.

Eğer öyleyse oynanmaz kesinlikle hocam. Bir pazara 5 euro verecek kadar zengin değiliz. Valla ben Knight'ta ticaret sayesinde zevk alıyordum diyebilirim. :D

parayı veren düdüğü çalar sistemi varsa hiç oynamam

2004 yılını 2005 yılına bağlayan zamanda başladım hala da ara ara girer 2 vs atar çıkarım :D

Çok vakit kaybettiren, gecelerimi sabahlarıma katıp oynadığım oyundur kendisi. Yeri geldi serverın en çulsuzu, yeri geldiğinde en iyi charına sahip olduğum zamanlar oldu. Bunu görünce yine içim kıpır oldu fakat böyle şeylere artık ayıracak vaktim kalmadı.. Toz pembe dünyada oyunlar güzel ama sonrası üzer... Oynamayıp bakanlar anlam veremez.. Çünkü bende öyleydim. Ama oynayıncada kopamaz. Oyun hakkında şunu söyliyeyim; Hayatımda oynadığım kendine en çok bağımlı yapan oyun. Ama aynı zamanda sağlamsan en zevkli oyun.

YTPARA clanı mı açsak acaba :P

ben hiç oynamadım desem :D köy falan oynamıştım zamanında ve desert operation

yeni server açılıp herkes 0 dan mı başlıycak hocam

Sanırım sıfırdan başlayacak hali hazırdaki oyun taşınmayacakta Steam Serverleri açılır tahminimce. Pazar için vs yine para verileceğini sanmıyorum steamde.

YTPARA clanı mı açsak acaba :P

clan şart :D

0 dan başlamak bu saatten sonra zor olur en iyisi pvp yoksa bu oyunlar bir ömür daha yer yani bilgisayarın başından kalkamazsın.

silkroad pvp oynayan var mı :D

Çıktığı gunden yaklasık 5-6 ay sonra basladım bu lanet ama bir o kadarda aşık oldugum oyuna tam 12 sene boyunca oynadım köpek gibi oynadım hemde lisede 1 sene sırf bunun yuzunden kaldım sabahlara kadar exp kasardık cz ye cıkardık hele o 1299 moradon yokmu hele o muzik yokmu benı benden alırdı fakat şundan %100 eminim Eğer hile koxp falan kalkıcak dıye ümit ediyosanız yanılıyosunuz :D Ayrıca knıght oynayan adam baska hıc bır oyuna alışamıyor beyler bunun dramını yaşıyorum :D şuan archeage oynuyorum fazla bılınmedık bır oyun ama hayatımda gordugum en çok kapsamlı olan oyun bence buna baslayın daha iyi :)

https://www.youtube.com/watch?v=_TDJ-UxjIzY

Duygulanan çıksın beyler kasıyo

Baslicaklar beraber basliyalimki ek gelir olsun bizlere , zevk + gelir amacli oynucam bundan sonra oynarsam

steam denenmezmi ya :) eski arkadaşlarla baslıyoruz bizde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri