- Web sitesi
- www.fatihsever.org
eskiden az düpe yapmazdık sonra itemler silinirdi
çıplak kalırdık vay be
bus düpesi de efsaneydi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahh AhhCypher yeni açıldı. Worm bandicot ardından mage halimle kecoon ve serverın ilk kekuri ringi bana düşmüştü. Ne günlerdi orta okul zamanlarımı bitirdi. Lisede sınav olurdu sınava çalışacam diye oturup gece bdw ye girerdim hey gidi günler hey
kekarikakari miydi neydi bi bos düşüyodu onu keserken elim ayam titriyodu![]()
Eğer durum bu şekildeyse oynanmaz hocam. Bir pazara 5 yurooo verilir mi ya ?Bu arada oyuna girdim bildiğimiz oyunda market(silkroad'da stall derdik) açmak için 5 Euro vermeniz gerekiyor, bugün başlayacak birini dinledim bildiğiniz 500-1500tl lerden bahsediyordu, anlayacağınız pay to win olmuş, çok isterdim oynamak ama para yatıran biri direk beni geçecekse başlanmaz bana göre
Aynen öyle hocam, 25 levele kadar zevkle kastım, oyun gerçekten eski zevkini hala tattırıyor ama sonra bir baktım bu şekilde para isteniyor, ayrıca parayla satılan daha çok fazla şey var, setlerden tutun potlara kadar, mecburiyetten sildim, bugün 5 euro yarın 15 sonra 150 diye gider çünkü.Eğer durum bu şekildeyse oynanmaz hocam. Bir pazara 5 yurooo verilir mi ya ?Ama eğer eski Knight tadında bir oyun yaratacaklarsa bende o kadar bağımlısı olmamakla birlikte başlarım oyuna. Bu arada merak edenlere Steam'deki fragmana bakarak NttGame'in yine başta olacağını söyleyebiliriz sanırım.
Aynen öyle hocam, 25 levele kadar zevkle kastım, oyun gerçekten eski zevkini hala tattırıyor ama sonra bir baktım bu şekilde para isteniyor, ayrıca parayla satılan daha çok fazla şey var, setlerden tutun potlara kadar, mecburiyetten sildim, bugün 5 euro yarın 15 sonra 150 diye gider çünkü.
yeni server açılıp herkes 0 dan mı başlıycak hocam
Eğer durum bu şekildeyse oynanmaz hocam. Bir pazara 5 yurooo verilir mi ya ?Ama eğer eski Knight tadında bir oyun yaratacaklarsa bende o kadar bağımlısı olmamakla birlikte başlarım oyuna. Bu arada merak edenlere Steam'deki fragmana bakarak NttGame'in yine başta olacağını söyleyebiliriz sanırım.
YTPARA clanı mı açsak acaba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.