Efsane Steam'de (Knight Online)

• Kullanıcı Webci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
gel de başlama şimdi :) adamlar sadece steamdan girilen server açacaklarmış, otp sistemi olmayacakmış falan. ne olacağı konusunda detay merak edenler için copy-paste yapayım;

Sıkça Sorulan Sorular

S: Steam hesabım olmadan oyuna girebilir miyim?
C: Knight Online Steam versiyonunu oynayabilmek için Steam hesabının olması gerekiyor.

S: NTTGame Portal üzerinden şu anki hesabımı Steam’e bağlayabilir miyim?
C: Hayır. Oyuna yalnızca Steam hesabınızla giriş yapabilirsiniz.

S: Kaç server olacak?
C: 1 adet Uluslararası server olacak. Global kullanıcıların tümü bu server’a girebilecek.

S: Premium almak gerekecek mi?
C: Global server olacağından dolayı giriş yapmak mümkün olmayabilir. Premium alınarak bu sorun çözülecektir.

S: OTP sistemi Steam’de kullanılabilecek mi?
C: Bu sistem Steam’de kullanılmayacak. Steam’in kendine ait Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı sistemine göz atabilirsiniz.

S: Power Up Store üzerinden eşya satın almak istediğimizde Steam cüzdanını kullanabilecek miyiz?
C: Evet, Steam cüzdanınıza para yükleyerek PUS üzerinden alışveriş yapabileceksiniz.

S: Pazar kurma ücretli mi olacak?
C: OTP yok, Steam Guard sistemi olacak. Trade eski Knight Online gibi ücretsiz olacak.

S: Şu an sahip olduğum NPointleri Steam’de kullanabilecek miyim?
C: Maalesef hayır. Alışverişleriniz için Steam cüzdanını kullanabileceksiniz.

S: Oyunun şu an sahip olduğu client ile Steam versiyonuna giriş yapabilecek miyim?
C: Hayır, Steam versiyonuna girebilmek için bu versiyona özel hazırlanan client’i indirmek durumundasınız.

S: Steam Knight Online kullanıcıları diğer USKO serverlarına giriş yapabilecekler mi?
C: Hayır, her iki versiyon da farklı clientlara sahip olacaklar.

S: Şu an USKO’da bulunan karakterimi Steam versiyonuna transfer edebilir miyim?
C: USKO ve Steam clientları farklıdır. Şu an için transfer hizmeti mümkün değil.

S: Herhangi bir IP kısıtlaması olacak mı?
C: Hayır, herkes oynamakta özgür.

S: Oyun içi takas işlemleri için sms doğrulaması gerekli olacak mı?
C: Hayır ancak karakterinizin 35 level olması şartı var.

S: Level sınırı 80 mi 83 mü?
C: Serverı açtığımızda 80 olacak.

S: Dragon Box ve Special Monster Summon Staff PUS’ta satılacak mı?
C: Bu itemler serverı açtığımızda alıma açık olmayacak ancak ilerleyen günlerde eklenebilir.

*Steam’den oynayacaksanız hemen hesaplarınızı açmanızı ve Steam Guard’ı telefonda aktif etmenizi tavsiye ederiz.

gel de başlama şimdi :) adamlar sadece steamdan girilen server açacaklarmış, otp sistemi olmayacakmış falan. ne olacağı konusunda detay merak edenler için copy-paste yapayım;

oha gözlerim yaşardı harbiden de gelde başlamaa :D :D

valla şuan çok sevindim tam istediğimiz gibi :D

Oynamalıyız aslında böyle efsane oyunları ayakta tutmak lazım maddi açıdan ki kapanmasın. Şu oyun piyasasında unutulmaya yüz tutuyor gibi onuda biz oyuncuları oyuna sahip çıkarak bunu yenmeliyiz bence.

Silkroad bir başkadır 2009 da mysro ile başlamıştım bu serivene hala da oynarım (o kadar bağımlılık yaptı ki babamı da başlattım)

10 milyar dolardan fazlasını kazanıldığını açıklayan oyundan Mgame k2 ile olan olaylardan sonra resmi belgeler falan sunuldu mahkemeye bir şekil nete sızdı onlar mı sızdırdı yoksa birileri mi sızdırdı bilemiyorum da sadece k2 nin el altından kazandığı para bu siz diyorsunuz ki maddi açından desteklemek oynamak lazım kapanmasın :D oyunun maliyeti nedir ki? bir sunucu parası onu da çıkarır merak etmeyin hocam ekip zaten yok ortalıkta daha koxp yapıp banlanan adam görmedim çalışan parası yok youtube kanalı açmak gibi server açıyor adamlar açıp bırakıp gidiyorlar paralarda geliyor açanın hesabına pvpler daha iyi hiç yoktan 1-2 admin gm oluyor bug olursada 3-5 güne 1 haftaya hallediyorlar :D pvp oynayın lisanslı server oynamayın. sene 2004 de beta sunucularından sonra Diez de başlamıştım oynamaya 2014'e kadar da oynadım hayatımı çalan oyun desem yeridir başlamayı düşünenler varsa diye uzunca yazacağım okula giderken tel elim klavyede mausta tek elde gömlek iliklerdim. Hiç uyumazdım okula gidip uyurdum eve gelirdim tekrar knight. Yemek yemezdim verilen yemek parasıyla gb koxp alırdım. Yani yeterli sanıyorum. Uyuşturucu esrar tarzı bir şey bu lanet başladın mı bırakma şansın kısa vadede yok denecek kadar az. Gerçek hayatta kaba tabirle yumurta bir tarafa dayanır artık bir şeyler yapmak zorunda kalırsınız işte o noktaya gelene bitene kadar oyunu bırakamazsınız. Oyundan gördüğüm çoğu kişide öyle oldu adam 27 yaşına geldi 2 yıl önce daha yeni bırakabildi lise mevzunuymuş bir tanıdık yanı falan güvenlik oldu ama 27 yaşına kadar knight oynadı hayatı offline'dı değerlendirme taktir sizlerin bu oyunun konusunun dahi açılması yasaklanmalı Türkiye'de yasaklanmalı ki gelecek nesiller maffolmasın. USKO diye server değil mi ismi ama siz Usko'da Amerikan görüyor musunuz?? gördünüz mü yada ben sene 2004-2007 arası 3-5 tek tük görüyordum oyunda 10k adam var ise 9979'u türk dü böyle bir oranla adamlar USKO diye server açıyor Türk ko olması gerekiyordu bu oyunun isminin halan daha da Amerikanlar İngilizler oynamaz oynamamaktadır bu oyunu. Çünkü onlar saf biz zekiyiz çok zeki olduğumuz için USKO isimli serveri Türkler olarak sahipleniyoruz işte bu kadar zekiyiz içinde ben!

exp kasana kadar yt spam kasın elbet biyelerden ödeme alırsınız. 2 3 ay sonra da ringli karakterler satılmaya başlanır. gider en kralından en itemlisinden alırsınız :)

10 milyar dolardan fazlasını kazanıldığını açıklayan oyundan Mgame k2 ile olan olaylardan sonra resmi belgeler falan sunuldu mahkemeye bir şekil nete sızdı onlar mı sızdırdı yoksa birileri mi sızdırdı bilemiyorum da sadece k2 nin el altından kazandığı para bu siz diyorsunuz ki maddi açından desteklemek oynamak lazım kapanmasın :D oyunun maliyeti nedir ki? bir sunucu parası onu da çıkarır merak etmeyin hocam ekip zaten yok ortalıkta daha koxp yapıp banlanan adam görmedim çalışan parası yok youtube kanalı açmak gibi server açıyor adamlar açıp bırakıp gidiyorlar paralarda geliyor açanın hesabına pvpler daha iyi hiç yoktan 1-2 admin gm oluyor bug olursada 3-5 güne 1 haftaya hallediyorlar :D pvp oynayın lisanslı server oynamayın. sene 2004 de beta sunucularından sonra Diez de başlamıştım oynamaya 2014'e kadar da oynadım hayatımı çalan oyun desem yeridir başlamayı düşünenler varsa diye uzunca yazacağım okula giderken tel elim klavyede mausta tek elde gömlek iliklerdim. Hiç uyumazdım okula gidip uyurdum eve gelirdim tekrar knight. Yemek yemezdim verilen yemek parasıyla gb koxp alırdım. Yani yeterli sanıyorum. Uyuşturucu esrar tarzı bir şey bu lanet başladın mı bırakma şansın kısa vadede yok denecek kadar az. Gerçek hayatta kaba tabirle yumurta bir tarafa dayanır artık bir şeyler yapmak zorunda kalırsınız işte o noktaya gelene bitene kadar oyunu bırakamazsınız. Oyundan gördüğüm çoğu kişide öyle oldu adam 27 yaşına geldi 2 yıl önce daha yeni bırakabildi lise mevzunuymuş bir tanıdık yanı falan güvenlik oldu ama 27 yaşına kadar knight oynadı hayatı offline'dı değerlendirme taktir sizlerin bu oyunun konusunun dahi açılması yasaklanmalı Türkiye'de yasaklanmalı ki gelecek nesiller maffolmasın. USKO diye server değil mi ismi ama siz Usko'da Amerikan görüyor musunuz?? gördünüz mü yada ben sene 2004-2007 arası 3-5 tek tük görüyordum oyunda 10k adam var ise 9979'u türk dü böyle bir oranla adamlar USKO diye server açıyor Türk ko olması gerekiyordu bu oyunun isminin halan daha da Amerikanlar İngilizler oynamaz oynamamaktadır bu oyunu. Çünkü onlar saf biz zekiyiz çok zeki olduğumuz için USKO isimli serveri Türkler olarak sahipleniyoruz işte bu kadar zekiyiz içinde ben!

bu oyun sende imla diye de birşey bırakmamış hocam.
gerçekten çok zararlı. :D

Güzel oyun ama oynamayın. Bağımlılık yapar, zor kurtulursunuz.

En acı mesajı ben atayım. Kardeşim ve kuzenimin resmen hayatını kaydıran oyun. İkisi de lise zamanlarında iyi bölümler hedefleyen gençlerdi. Keza, sigara, alkol ya da benzeri hiçbir alışkanlığı olmayan, neredeyse süt kuzusu denebilecek çocuklar, internet kafelerin patlamasıyla ve sınav stresiyle nasıl olduysa bu oyuna daldılar. Tabi ilk başta çok anlayamadık ama sonrada baktık ki 40 civarında matematik neti yapan çocuklar 15 20 yi zor görüyor. Mühendislik vb meslekler hayal eden gençlerden biri, motorla paket atıyor, öbürüyse tamamen bol geziyor. Ve evet gençlerde de hata var, bizlerde de ama %50 yi de rahatlıkla bu oyuna veriyorum. Başlamayın, oynatmayın, tavsiye etmeyin, hatta mümkünse konuyu dahi silin.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçini dökmüşsün mübarek oku oku zor bitirdim :D

Ben Knight oynamadım ben 2009'da tanıştım silkroadla hala da oynarım işte ben niye destek çıkalım diyorum bu oyun içerisindeki müziğinden görsel kaplamasına kadar hepsini bir ekip yapıyor. Joymax da adam çalıştırıyor. Yoksa yenilik nereden gelecek :) Ha yaptığının %500 katı belki ücretini alıyordur orasını bilmiyorum. Private oynamak ben pek istemiyorum bende kurmasını edit yapmasını biliyorum ama telif hakkı yok elinde sızdırılmış dosyalarla bir yere kadar ilerlersin diye düşünüyorum o yüzden resmi sunucuyu tercih ediyorum. :cool:

YTpara clanı açalım diyen varsa beğensin bakalım sayı yüksekse bi skype grubu kurarız :P. Alırız geniemizi biz kanal yaparken o kasar :P

Valla görünüşe göre başlana bilecek bir server olacak. Bende zevk için oynamayı düşüniyorum. Açıkçası lol falan gerçekten sıktı.

evet olacakları söylüyorum şimdi gaza gelip başlıyacam sonra ilk günden servera yüklenemeden dolayı lag giricek bu bizim eski kocular bilir hemen server res yiyecek sonra bu böyle 1 kaç hafta devam edicek, 1 kaç ay sonra krowaz falan getirecekler bilmem ne
oyuna yenilik gelmeyeceğini söyleseler tamam ama bu kafada oyun şirketi oldukça stress bitmez bişey getiriyorlar oyuna tekrar on olman gerekiyor çarı diziyim sonra arada pk ya girerim diyemiyorsun sürekli item yapman gerekiyor hiç bulaşamam zaten yt sitresi yetiyor...

edit : maceramı istiyorsun, adrenalin mi lazım aç 100 tane kanal video yükle hepsine sonra bekle :D

5 yıl koreako oynadım uzun bi süredir bırakmıştım başlamayı düşünüyorum

İlk oynadığım zamanlar dupe diye bir şey ile uzun uğraşlar sonucu çıkardığım Bow +8'i mi çalmışlardı hiç unutmam :D

Çalış hikayesi de bir o kadar komik. Adam eğer Bow +8'i bana verirsen sana ondan 3 tane vereceğim dedi. Dupe yapacağım %90 olur vs dedi. El Morad'dan karşı dağlara kadar peşimden geldi çakal yaza yaza sonra ikna etti beni pazara koydum ürünü 10 coinsten felan sonra çekti oku çat town oldu gitti bende arkasından baka kaldım sadece :D Çocuktuk ama işte düştük bunların tuzağına.

İlk oynadığım zamanlar dupe diye bir şey ile uzun uğraşlar sonucu çıkardığım Bow +8'i mi çalmışlardı hiç unutmam :D

Çalış hikayesi de bir o kadar komik. Adam eğer Bow +8'i bana verirsen sana ondan 3 tane vereceğim dedi. Dupe yapacağım %90 olur vs dedi. El Morad'dan karşı dağlara kadar peşimden geldi çakal yaza yaza sonra ikna etti beni pazara koydum ürünü 10 coinsten felan sonra çekti oku çat town oldu gitti bende arkasından baka kaldım sadece :D Çocuktuk ama işte düştük bunların tuzağına.

gel bi ara bowu nu veriyim geri :D :D (şaka tabi biz yapmadık böyle birşey :D )

oyuna girince ilk iş bug aramak olsun güzel kaliteli buglar olacaktır eminim :)

beyler eski charlarımızla girebilcemiz mi yoksa 0 danmı char kasıcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri