Eğitim Kanalım için yorumlarınız

• Kullanıcı meyiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

meyiti

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar açık öğretim okuyan arkadaşlar için yararlı olacak bir fikrimi hayata geçirdim.Sizlerden ricam kanalım ve videolarım hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Bu kanalımın gelişim süreci için çok önemli.
AÖF Ders Anlatımı

Kanalı güncel tutarsan gelişir face de aöf gruplarında falan paylaş

Merhaba arkadaşlar açık öğretim okuyan arkadaşlar için yararlı olacak bir fikrimi hayata geçirdim.Sizlerden ricam kanalım ve videolarım hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Bu kanalımın gelişim süreci için çok önemli.
AÖF Ders Anlatımı

açık öğretimliler pek dersle ilgilenmiyor başka bi alana yönelik eğitim çekerseniz daha fazla kitleye ulaşırsınız

değerli yorumlarınız için teşekkürler.daha yeni başladım videolara ve dersler epey uzun hem bende video çekmek için ders çalışıyorum hem videoyu çekiyorum.Ayrıca bu sektörde çalıştığım için de bilgi birikimim var elimizden geldiğince geliştiricem

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:13 ----------

çok güzel anlatıyorsun, konuya hakimsin beğendim aynı bölümü okuyanlar için büyük nimet, başarılar dilerim. :)

şuralarda videolarını paylaş;

aofforum
acikogretim.gen.tr/
memurlar.net/kategori/sinavlar/acikogretim/
aofozetleri.com/
frmtr.com/acik-ogretim/
aofclub.com/

teşekkür ederim yorumlarınız için yalnız bir sorum olucak pek alakalı değil videoya reklam ekledim.alttaki süre barı full kırmızı gözüküyor sizde de öyle mi?

teşekkür ederim yorumlarınız için yalnız bir sorum olucak pek alakalı değil videoya reklam ekledim.alttaki süre barı full kırmızı gözüküyor sizde de öyle mi?

videonun başında ortasında 7. dakikasında ve sonunda reklam var ben görebiliyorum, başarılar sen dediğim yerlerde çektiğin videoları paylaş eminim çok kişinin duasını alıcaksın. :)

videonun başında ortasında 7. dakikasında ve sonunda reklam var ben görebiliyorum, başarılar sen dediğim yerlerde çektiğin videoları paylaş eminim çok kişinin duasını alıcaksın. :)

tamamdır bende de düzeldi şimdi çok teşekkürler yardımlarınız için vermiş olduğunuz linkleri dikkatle inceleyeceğim

Anlatımı beğendim ama şu vakitlerde ygs ön planda o alandaki sayısal derslere ağırlık verseniz daha etkili olur

Belli sayıda izleyicin olur, ama daim olur. Başarılar, anlatım güzel.

Kanalın için biraz araştırma yaptımda, açıklamalarına Turkiyede en çok aranan kelimeleri ekle alt alta verdiğim şekilde, yani normal açıklamanı konu altına yaz özgün şekilde neler anlatmak istediğini video içeriklerini ve daha sonra alt alta benim şuanda yazdıklarımı koy anahtar kelime topluluğu aramalarda yukarılarda olmasını sağlar videonun, vericeğim etikerleride kendi videonun ana ders bölümünü başa yaz yanına virgül koy bunları ekle, daha yukarılarda olmanı sağlayacaktır her başlığının sonunada Aöf dersleri yaz bunlar benim bölümümle alakalı deme gösterim olarak bu kelimeler arasında yükseliceksin benim örnek gösterdiğim gibi, başarılar. :)

Başlık; Aöf Lojistik Bölümü - Gümrük Mevzuatı Ders 1 | Aöf Dersleri

etiket;

aöf
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf ders ekle sil
aöf pazarlama yönetimi
aöf hukukun temel kavramları
aöf iktisat
aöf genel muhasebe 1
aöf işletme 1. sınıf (tüm dersler)

Açıklama;
aöf
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf ders ekle sil
aöf pazarlama yönetimi
aöf iktisat
aöf genel muhasebe 1
aöf temel bilgi teknolojileri 1
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf ders ekle sil
aöf pazarlama yönetimi
aöf iktisat
aöf genel muhasebe 1
aöf dersleri
aöf arapça 1
aöf adalet
aöf ders ekle sil
aöf dersleri
aöf devlet bütçesi
aöf denetim
aöf genel muhasebe 1
aöf genel matematik
aöf genel işletme
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf iktisat
aöf ingilizce 1
aöf işletme 3.sınıf dersleri
aöf ingilizce
aöf istatistik
aöf kamu yönetimi 3.sınıf dersleri
aöf kamu ekonomisi
aöf kamu personel hukuku
aöf matematik
aöf mikro iktisat
aöf pazarlama yönetimi
aöf sosyoloji
aöf siyaset bilimi
aöf sosyal politika
aöf türk dili 1

Kanalın için biraz araştırma yaptımda, açıklamalarına Turkiyede en çok aranan kelimeleri ekle alt alta verdiğim şekilde, yani normal açıklamanı konu altına yaz özgün şekilde neler anlatmak istediğini video içeriklerini ve daha sonra alt alta benim şuanda yazdıklarımı koy anahtar kelime topluluğu aramalarda yukarılarda olmasını sağlar videonun, vericeğim etikerleride kendi videonun ana ders bölümünü başa yaz yanına virgül koy bunları ekle, daha yukarılarda olmanı sağlayacaktır her başlığının sonunada Aöf dersleri yaz bunlar benim bölümümle alakalı deme gösterim olarak bu kelimeler arasında yükseliceksin benim örnek gösterdiğim gibi, başarılar. :)

Başlık; Aöf Lojistik Bölümü - Gümrük Mevzuatı Ders 1 | Aöf Dersleri

etiket;

aöf
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf ders ekle sil
aöf pazarlama yönetimi
aöf iktisat
aöf genel muhasebe 1

Açıklama;
aöf
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf ders ekle sil
aöf pazarlama yönetimi
aöf iktisat
aöf genel muhasebe 1
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf ders ekle sil
aöf pazarlama yönetimi
aöf iktisat
aöf genel muhasebe 1
aöf dersleri
aöf arapça 1
aöf adalet
aöf ders ekle sil
aöf dersleri
aöf devlet bütçesi
aöf denetim
aöf genel muhasebe 1
aöf genel matematik
aöf genel işletme
aöf iktisada giriş 1
aöf ilahiyat
aöf iktisat
aöf ingilizce 1
aöf işletme 3.sınıf dersleri
aöf ingilizce
aöf istatistik
aöf kamu yönetimi 3.sınıf dersleri
aöf kamu ekonomisi
aöf kamu personel hukuku
aöf matematik
aöf mikro iktisat
aöf pazarlama yönetimi
aöf sosyoloji
aöf siyaset bilimi
aöf sosyal politika
aöf türk dili 1
hocam elleriniz dert görmesin :) yardımlarınız için çok teşekkürler

Ses tonun iyi dostum devam edersen iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Tabi sosyal medya ile desteklemeni de tavsiye ederim. Yalnız timeline kısmı full sapsarı gözüküyor neden öyle hocam?

Ses tonun iyi dostum devam edersen iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Tabi sosyal medya ile desteklemeni de tavsiye ederim. Yalnız timeline kısmı full sapsarı gözüküyor neden öyle hocam?
bende anladım bende de bi öyle gözükmekte başka arkadaşlarda normal gözüküyor çözemedim gitti.para kazanma kısmında ürün yerleştirmeleri hariç diğerleri hep çentikli, ve video ortasında bir reklam mevcut

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri