Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
B

byc

Guest
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

Hoşgeldin hocam, İlk soru benden olsun :) Ehliyetler 5 yılda bir değişecekti şuan durum nedir bilginiz var mı?

Merhaba hocam hoşgeldin [MENTION=5111]byc[/MENTION] ; direksiyon sınavı 11 ocak ya da 18 ocakta olucak demişlerdi bana kesin tarih belli oldumu?

Hocam hoşgeldiniz. :) Size bu forumdan baya soru çıkar sanırım..

Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

Hoşgeldiniz aramıza

Bir sorum var benimde. Şimdi ben ağustostaki yazılı sınava girdim geçtim.Fakat yurtdışına çıkmam gerektiğinden 14 eylüldeki direksiyon sınavınada 23-24 kasımdaki direksiyon sınavınada giremedim şimdi en yakın ne zamanda girebilirim ve sanırım ceza falan ödemem gerekiyormuş sınavdan kaç gün önce yatırılıyor paralar ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Hoşgeldin hocam, İlk soru benden olsun :) Ehliyetler 5 yılda bir değişecekti şuan durum nedir bilginiz var mı?

o konu hakkında netleşen bir durum bu aralar lafı bile geçmiyor şimdilik yakın bir zamanda beklenmiyor öncelik ehliyetlerin sınıf sayısını arttırmak.:D

---------- Mesaj saat 22:25:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:22 civarında gönderildi. ----------

Merhaba hocam hoşgeldin [MENTION=5111]byc[/MENTION] ; direksiyon sınavı 11 ocak ya da 18 ocakta olucak demişlerdi bana kesin tarih belli oldumu?

Sadece Teorik yani yazılı sınav tarihleri tüm TÜRKİYE de aynıdır ancak direksiyon sınav tarihleri illere /ilçelere göre farklılık gösterebilir.Çünkü bu tarihleri il milli eğitim belirler :D

Hoşgeldiniz.Sizinde youtube ile ilgili sorularınız olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız .

MErhaba Hocam Ehliyet sınavına 2 kere katıldım Gelecek Sınav Ne Zaman Ve Bu Sınavda 65 - 67 yerine 70 alsam ehliyetim ceptemi ?

1-2 Sene Sonra Ehliyet Almak İçin Katı Kurallarmı Geliyor ?

sınav harcınızı yatırdıysanız 12 ocak 2014 cumartesi günü sınava girmeniz gerekir

---------- Mesaj saat 22:31:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam hoşgeldiniz. :) Size bu forumdan baya soru çıkar sanırım..
Bilgi paylaştıkça güzeldir :D

---------- Mesaj saat 22:33:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:19 civarında gönderildi. ----------

Hoşgeldiniz aramıza

Bir sorum var benimde. Şimdi ben ağustostaki yazılı sınava girdim geçtim.Fakat yurtdışına çıkmam gerektiğinden 14 eylüldeki direksiyon sınavınada 23-24 kasımdaki direksiyon sınavınada giremedim şimdi en yakın ne zamanda girebilirim ve sanırım ceza falan ödemem gerekiyormuş sınavdan kaç gün önce yatırılıyor paralar ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Direksiyon sınav tarihleri illere ve ilçelere göre değişiklik gösterir bu konu hakkında en doğru bilgiyi kayıtı olduğunu kursla hemen iletişime geçin

Hoşgeldiniz hocam benim bi sorum var; Bu ay içerisinde bir ehliyet kursuna başvurucam ama arç kullanmayı hiç bilmiyorum, direksiyon sınavını geçicek kadarını gideceğim kursda öğrenirmiyim yoksa bi araç bulup kendim mi pratik yapmam lazım? Teşekkürler...

Hoşgeldiniz.Sizinde youtube ile ilgili sorularınız olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız .

zaman zaman ihtiyacım oluyor o bilgilere zaten bir çok paylaşımcı arkadaş başka forumlarda para ile satılan bir çok bilgiyi ücretsiz paylaştığını gördüm bunun için bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim son 3 günde ciddi bilgiler öğrendim kendime göre ama olsun öğrenmenin yaşı yoktur.

---------- Mesaj saat 22:39:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:37 civarında gönderildi. ----------

Hoşgeldiniz hocam benim bi sorum var; Bu ay içerisinde bir ehliyet kursuna başvurucam ama arç kullanmayı hiç bilmiyorum, direksiyon sınavını geçicek kadarını gideceğim kursda öğrenirmiyim yoksa bi araç bulup kendim mi pratik yapmam lazım? Teşekkürler...

Direksiyon sınavına girmenize daha zaman varsa bu işi bilen sabırlı bir yakınınızdan ders alın çünkü kurs da sizi verilecek dersler sınavı geçmenize yetmeye bilir çünkü temel eğitimi ancak yetiştire biliyoruz . Çünkü direksiyon sınavı ülke genelinde ciddi anlamda zorlaştı eğer bu bilgiler güncel olarak takip etmek istersen Facebook sayfamdan takip edebilirsin.

[MENTION=5111]byc[/MENTION] 18 yaşına girmeden 2 3 ay önce kursa yazılıp yaş geldiğindede sınavlara girip ehliyeti alabiliyor muyuz?

[MENTION=5111]byc[/MENTION] 18 yaşına girmeden 2 3 ay önce kursa yazılıp yaş geldiğindede sınavlara girip ehliyeti alabiliyor muyuz?

ay/gün/yıl olarak doldurmalısınız zaten sistem kabul etmez 2014 yılında 1996 doğumlu kardeşlerim ( yaşım 32) bu sene doğum günün kutladıkları zaman pastadan bir dilim alıp en yakın sürücü kursuna gidecek :)

Ehliyet Sınav soruları 60'dan 50 Soruya indirilmiştir.

Her Sorun 2 puan 50*2= 100 puan

Geçer Not almak için en 35 doğru soru bilmelisiniz buda 35*2=70 puan yapar :)

Merhaba hocam , bir soruda ben sorayım izninizle :)

2009 Yılında aldığım B sınıfı ehliyetim var , ehliyeti E sınıfına yükseltmek istiyorum.Bulunduğum bölgede ki bir kaç kursa sorduğum yaklaşık bana 1.500 TL fiyat verdiler. Daha da fazla araştırma yapmaya elim değmedi , bu fiyat normal mi acaba ? Bana biraz pahalı geldi sonuçta yükseltme yapmak istiyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden..

E sınıfı ehliyetin harç ücreti 578 Lira

Yeni Kart Parası 107 Lira

Direksiyon Sınav Ücreti 50 TL toplam 735 Lira geri kalanı da ortalama bir kurs ücreti fiyatıdır.

benimde ehliyetim var ama trafiğe çıkma cesaretim olmadığından 4 yıldır hükümsüz ehliyetim:)

hocam merhaba, 8 mart sınavı için en son ne zaman kayıt yaptırmamız gerekiyor? Bir de b ve a2 beraber almak istiyorum. Önce a2 yi sonra b yi alma şansım var mı ?

Hocam merhaba

Ben ağustosta direksiyon sınavını geçtim. Ama dosyam hala sürücü kursunda duruyor. Onu istedigim zaman alabilirmiyim? Bir sıkıntı çıkarmı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri