Eirsint Firmasından Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SavixieN

Kayıtlı Üye
Web sitesi
kubilayberkaslan.com.tr
Şikayetçi Üye: [MENTION=83813]SavixieN[/MENTION]

Şikayet edilen üye: [MENTION=96999]eirsint[/MENTION]

Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/vps-vds-host...cretsiz-plesk-firewall-otomatik-teslimat.html

Olay ve Kanıtlar:

Merhabalar,

Kendilerinden 2 adet VDS hizmeti alıyorduk. Bir sunucumuzda hostumuzu diğer sunucumuzda ise kurumsal maillerimizi yönetmek adına kullanıyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam sunucularımıza 1 Kasım 2022 yani dün akşam 22:00 surlarından itibaren erişemiyoruz. Kendilerinden bilgi almaya çalışsak da sadece 1 kere yanıt verdiler ve durumun güncelliğini sormaya çalıştığımızda ise cevap alamamaya başladık. Bizde boş duvarla konuşuyormuş gibi hissettiğimiz için kendilerinden şikayetçiyiz.

Kesinti sonrası görüşmelerimiz; TIKLAYINIZ.
Panelden Duyuruları; TIKLAYINIZ.

İyi güzel, panelden duyuru geçmişler ama biz TR lokasyon hizmeti almak istemiyoruz. Haliyle içeriklerimizin tümüyle TR olduğu için TR lokasyon hizmeti almalıyız. Bu sebeple TR dışı lokasyonlu hizmeti kabul etmiyoruz. Ayrıca projelerimiz bu süre zarfında zarara uğruyor ve kurumsal maillerimizi kullanamaz hale geldik. Son olarak bizde yedekler vardı ama son güncel yedekler sunucunun içerisindeydi. Kendilerinden son güncel yedeklerimizin dosyalarını ve hizmetlerimizin iadesini talep ediyoruz.

NOT: Diğer forum mecralarında benim gibi birçok şahıs aynı durumdan müzdariptir. Lütfen Sn. Moderatör arkadaşlar, üyeliğine bir yaptırım sağlayın ve daha fazla üye mağdur olmasın.

Son olarak birkaç mağdur olarak firmanın kendisine günlerce WhatsApp üzerinden ne kadar arasak ne kadar mesaj atsak da oyalayıcı tavırlarından vazgeçmemektedir. Vaat ettikleri para iadesi söz konusu bile olmamıştır. Daha fazla detay isterseniz ek olarak iletebilirim.

Teşekkürler.

Hocam üye en son Temmuz ayında giriş yapmış. Üyenin bu saatten sonra aktif olacağını da sanmıyorum. Yaptırım sağlamak adına belli bir süre mi tanımlayacaksınız bu durumda?

Evet kontrol etmiştim, ayrıca konuyu sanırım r1o'dan kopyaladın çünkü tarih hatası var. Firmaya ait r1o'da epey bir şikayet daha var. Ama prosedürler gereği söz hakkı vermek zorundayız. Takipte olup gerekli şekilde işleme alacağız.

Evet kontrol etmiştim, ayrıca konuyu sanırım r1o'dan kopyaladın çünkü tarih hatası var. Firmaya ait r1o'da epey bir şikayet daha var. Ama prosedürler gereği söz hakkı vermek zorundayız. Takipte olup gerekli şekilde işleme alacağız.

Evet hocam, doğrudur. Direkt copy paste olarak açtım. Üye belirlediğiniz süre zarfında aktif olursa veya itiraz ederse güncel mesajların SS'lerini de paylaşırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri