Ek Gelir Modeli Olarak Ne Yapıyorsunuz?

reis1477

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sanaldan ek gelir olarak neler yapıyorsunuz?

300/500 fark etmez aylık olarak

dropshipping e başladım geçenlerde ama henüz bişey yok tabi.belki 3-5 kuruş gelir,bişeyin ucundan tutar diye girdik bakalım sonu ne olacak.hakkımızda hayırlısı :)

dropshipping e başladım geçenlerde ama henüz bişey yok tabi.belki 3-5 kuruş gelir,bişeyin ucundan tutar diye girdik bakalım sonu ne olacak.hakkımızda hayırlısı :)

Bende 1 2 haftadır onu araştıyorum hocam
Genellikle tiktok videosu yapıp onu mağazaya yönlemdirip para kaldırıyorlar zor ama bilen çok kazanıyor

Bende 1 2 haftadır onu araştıyorum hocam
Genellikle tiktok videosu yapıp onu mağazaya yönlemdirip para kaldırıyorlar zor ama bilen çok kazanıyor

benim resmi olarak 2 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam ama aslında 20 gündür ilgileniyorum.sadece tiktok olarak degil,genel olarak sosyal medya hit çekmek için en güzel yoldur.yıllarca web sitelerime sosyal medya agırlıklı hitler çektim,çok ekmegini yedim.baştaki iş yogunlugundan sonra sosyal medya ile de destek çıkmak gerek tabiki.

hocam mağazanızı hangi ülkede açtınız? Nasıl açtınız?

hem yurt içi hem yurt dışı olarak bu işe girmeyi düşünüyordum bi süredir hocam.ilk olarak yerli olana girdim yani n11,trendyol,hepsiburada gibi yerlerle başladık şimdilik.her işin başında çok emek,zaman harcamak gerekiyor malum.burdaki yogunlugu bi atlatırsam,az-çok burdan ufak tefek gelirler gelmeye başlarsa amazona da el atmayı düşünüyorum.

Geçen konusunu açtım ama çok ilgilenen olmadı. Çok doğru anlatamadım herhalde https://www.ytpara.com/konu-disi/158195-saglik-ve-girisimcilik-bir-arada.html Bence bu dünyada en çok ihtiyaç duyulan şey sağlık. Herkes hasta ve herkes dertli. Hocamın sunumunun ekran görüntüsünü alıp özet haline getirdim. O bile 38 dakika yaptı. Bilimsel kanıtlarıyla anlatıyor. Kanser Bile önlenebilir arkadaşlar. Dileyene video linkini gönderebilirim, bir çok insana dokunup hayır duası alıp üstüne bir de kazanç elde edebilirsiniz. Çok yakınımda aylık 150.000 TL kazanan arkadaşlarım da var. Ben de 15 Ocak itibari ile emekli oluyorum kendimi tamamen buna adayacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri