S
Samsung
Guest
Ben uçurmam adsenseyi bırakacam bekletecem bakalım 1-2 gün akıbete
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 adsense işleme girdi.4 ünede aynı ipden giriyorum.şimdiye kadar bişey olmadı. inşallah ilerde bi sıkıntı cıkarmaz.korkmaya basladım acıkcası
aynen kopar
---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------
aynen kopar![]()
bugün itibariyle adsenseden bağımı tamamen kopardım. işleme giren adsensedeki kanallarıda partnere taşıdım. bidaha bu heyacanı kaldıramazdım
Arkadaşlar bişey sorucam mesela ben şimdi bir kanalımı Quize geçirdim bu kanalın 22 günlük ekim parası çöpemi gidiyor yoksa partner mi ödeyecek o parayı ?
Çöp sanırım
Adsenseye yansıyanı adsense öder bence tabi işleme girersesen naptın durum nedir
Hala bakmadım desem inanırmısın![]()
inanmam baksana şuna artık
Hala bakmadım desem inanırmısın![]()
benim 7 adsenseden sadece 1i işleme girmemiş.Çalışma şekli hepsinde aynı 400 tl lik kazanç vardı bunda
Bana kalırsa işleme girmeme sorunu satın aldığımız kanallardan kaynaklanıyor,hatta boş aldıgımız kanallardan kaynaklanıyor,Gmail sorunluysa tüm kanallara bulaşıyor ve işleme girmeyip adsense banlanıyor.İşleme girmemiş adsensedeki kanalı,temiz adsenseye taşıyan kişilerde temiz adsensesi de işleme girmemiş bu en büyük kanıt olabilir.
benim 7 adsenseden sadece 1i işleme girmemiş.Çalışma şekli hepsinde aynı 400 tl lik kazanç vardı bunda
Bana kalırsa işleme girmeme sorunu satın aldığımız kanallardan kaynaklanıyor,hatta boş aldıgımız kanallardan kaynaklanıyor,Gmail sorunluysa tüm kanallara bulaşıyor ve işleme girmeyip adsense banlanıyor.İşleme girmemiş adsensedeki kanalı,temiz adsenseye taşıyan kişilerde temiz adsensesi de işleme girmemiş bu en büyük kanıt olabilir.
Arkadaşlar bişey sorucam mesela ben şimdi bir kanalımı Quize geçirdim bu kanalın 22 günlük ekim parası çöpemi gidiyor yoksa partner mi ödeyecek o parayı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.