Ekim Ödemesi İşlem Anketi

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ödemeniz işleme girdi mi ?

• İşleme girdi.

Oy: 177 76,6%
  • İşleme girmedi

Oy: 51 22,1%
  • İşleme herkesten sonra girdi.

Oy: 3 1,3%

• Kullanılan toplam oy
    231
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben uçurmam adsenseyi bırakacam bekletecem bakalım 1-2 gün akıbete

Bende partnere ağırlık vericem inş partnerlerin sonu böyle olmaz

4 adsense işleme girdi.4 ünede aynı ipden giriyorum.şimdiye kadar bişey olmadı. inşallah ilerde bi sıkıntı cıkarmaz.korkmaya basladım acıkcası

büyük cesaret :) tebrikler gerçekten..

umarım işlemeye girmeyen herkes ödemesini alır sabahın erken saatlerinde, şuralar biraz gülen yüzlerle dolar..

aynen kopar :)

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

aynen kopar :)

bugün itibariyle adsenseden bağımı tamamen kopardım. işleme giren adsensedeki kanallarıda partnere taşıdım. bidaha bu heyacanı kaldıramazdım

An itibariyle 1 kanalım;

Burdan adsensenin Allah belasını versin diyorum.

Arkadaşlar bişey sorucam mesela ben şimdi bir kanalımı Quize geçirdim bu kanalın 22 günlük ekim parası çöpemi gidiyor yoksa partner mi ödeyecek o parayı ?

Please keep in mind that your channel is not eligible to be qualified as the referred channel, because the Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program.

Quize refimden başvurdum 2. kanalda böyle hata verdi ne diyor bu ?

benim 7 adsenseden sadece 1i işleme girmemiş.Çalışma şekli hepsinde aynı 400 tl lik kazanç vardı bunda

Bana kalırsa işleme girmeme sorunu satın aldığımız kanallardan kaynaklanıyor,hatta boş aldıgımız kanallardan kaynaklanıyor,Gmail sorunluysa tüm kanallara bulaşıyor ve işleme girmeyip adsense banlanıyor.İşleme girmemiş adsensedeki kanalı,temiz adsenseye taşıyan kişilerde temiz adsensesi de işleme girmemiş bu en büyük kanıt olabilir.

Aynı fikirdeyim.

benim 7 adsenseden sadece 1i işleme girmemiş.Çalışma şekli hepsinde aynı 400 tl lik kazanç vardı bunda

Bana kalırsa işleme girmeme sorunu satın aldığımız kanallardan kaynaklanıyor,hatta boş aldıgımız kanallardan kaynaklanıyor,Gmail sorunluysa tüm kanallara bulaşıyor ve işleme girmeyip adsense banlanıyor.İşleme girmemiş adsensedeki kanalı,temiz adsenseye taşıyan kişilerde temiz adsensesi de işleme girmemiş bu en büyük kanıt olabilir.

Aynı fikirde değilim çünkü adsenselerinin bir kısmı ödenen bir kısmı ödenmeyen ve kanallarını kendi açanlar var. [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]

info doğru söylüyor. bugün işleme girmemişse adsense o adsense çöp artık.

bugün işleme girmediyse yarın yapmanız gereken partnere taşınmak ve adsensede niye ödenmedi diye bildirimde bulunmak. ya öderler ya banlarlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri