Ekin Soyak'ın kanalı kapanmış!

Eq99qA.jpg

arkadaşlar aşağıdaki resim ne anlama geliyor ?

Yanlış anlamayın ama bizim mahkemelere biri bu sebeple şu zamanda şikayet edecek ve ceza olarak 10.000 TL istenecek.Hakim bir tarafıyla güler.Partner bizim mahkemelere başvurmak yerine youtube ile iletişime geçerse sorunu daha hızlı çözer (bence).
valla yakın tanıdığımın bu şekil oldu kendisi vermedi zaten mahkemeye bağlı olduğu partner firması verdi.

Ona gecmis olsun o zaman özgün kanalın partneri quiz gibi freedoom gbi partnere benzemiyor malesef her türlü de ev adresini buluyorlar. Bir video şikayetine 10 bin tl ceza yedi erzurumdaki şahıs bu nolur bilmiyorum

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimmiş o şahıs çok merak ettim linkini paylaşırmısın

Araştır bakayım sallıyomuymusum bi halt bildiğin yok. Git özgün kanal alan bi partnerle konuş bakayım seni nasıl koruyor seçip mi veriyorlar sizi?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buzzmyvideos ve muse networkte 4 tane özgün kanalım var böyle kendini komik duruma düşüren kendi hayal dünyandaki şeyleri kendine sakla.Belki aklın sıra flagın önüne geçmek için bunu yapıyor olabilirsin saygı duyarım ama bu bir çözüm olmaz.

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Google Plus isminden dolayı devre dısı bırakılmıs.G+ a girip kanal ismini değiştir

yardım etmeyin şu dolandırıcı herife

buzzmyvideos ve muse networkte 4 tane özgün kanalım var böyle kendini komik duruma düşüren kendi hayal dünyandaki şeyleri kendine sakla.Belki aklın sıra flagın önüne geçmek için bunu yapıyor olabilirsin saygı duyarım ama bu bir çözüm olmaz.

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

yardım etmeyin şu dolandırıcı herife

sana burda laf söylersem kendimide banlatırım git yaz bakayım o özgün partnerlere kanalın özgünse onaylıysa seni nasıl koruyolarmış ? Burda gelmiş laf konuşuyosun kim olduğun belli değil tartışma çıkartma zorla.

sana burda laf söylersem kendimide banlatırım git yaz bakayım o özgün partnerlere kanalın özgünse onaylıysa seni nasıl koruyolarmış ? Burda gelmiş laf konuşuyosun kim olduğun belli değil tartışma çıkartma zorla.

sen zaten gerçek dünyadan banlanmışsın hayal dünyasında yaşıyorsun burdan banlansan ne olacak :) tamam daha yazmıyorum hadi iyi forumlar

cocuk turkiye gundeminde yav onedio bile haber yapmis 1 ayda duzelir kanali su anda 600 abonesi var eski aboneler tek tek geri gelir adam zaten izleniyordu her turlu yine kazanir istedigi parayi

hakkaten ne kadar boş işleri seviyoruz . hiç meşgul edemem kendimi böyle şeylerle

Arkadaslar, konuyu bilmeyen arkadaslar için kisa bir bilgi yazsaniz, bu arkadas kimdir ne yapmistir gibilerinden :) ben de ilk defa goruyorum bu arkadasin ismini merak ettim mevzuyu :)

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav bi bırakamadınız şunu ya.Bize ne sundan.Demekki bu kadar bağıs yapacak salak bolca varmıs ne diyelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri