Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
arkadaşlar aşağıdaki resim ne anlama geliyor ?
valla yakın tanıdığımın bu şekil oldu kendisi vermedi zaten mahkemeye bağlı olduğu partner firması verdi.Yanlış anlamayın ama bizim mahkemelere biri bu sebeple şu zamanda şikayet edecek ve ceza olarak 10.000 TL istenecek.Hakim bir tarafıyla güler.Partner bizim mahkemelere başvurmak yerine youtube ile iletişime geçerse sorunu daha hızlı çözer (bence).
![]()
arkadaşlar aşağıdaki resim ne anlama geliyor ?
Ona gecmis olsun o zaman özgün kanalın partneri quiz gibi freedoom gbi partnere benzemiyor malesef her türlü de ev adresini buluyorlar. Bir video şikayetine 10 bin tl ceza yedi erzurumdaki şahıs bu nolur bilmiyorum
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araştır bakayım sallıyomuymusum bi halt bildiğin yok. Git özgün kanal alan bi partnerle konuş bakayım seni nasıl koruyor seçip mi veriyorlar sizi?
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google Plus isminden dolayı devre dısı bırakılmıs.G+ a girip kanal ismini değiştir
attım.kimmiş o şahıs çok merak ettim linkini paylaşırmısın
Senden mi yardım istiyor ali hayırdır![]()
buzzmyvideos ve muse networkte 4 tane özgün kanalım var böyle kendini komik duruma düşüren kendi hayal dünyandaki şeyleri kendine sakla.Belki aklın sıra flagın önüne geçmek için bunu yapıyor olabilirsin saygı duyarım ama bu bir çözüm olmaz.
---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------
yardım etmeyin şu dolandırıcı herife
sana burda laf söylersem kendimide banlatırım git yaz bakayım o özgün partnerlere kanalın özgünse onaylıysa seni nasıl koruyolarmış ? Burda gelmiş laf konuşuyosun kim olduğun belli değil tartışma çıkartma zorla.
Tamam kardeşim sensin herşeyi sen herkesten çok bilirsinsen zaten gerçek dünyadan banlanmışsın hayal dünyasında yaşıyorsun burdan banlansan ne olacaktamam daha yazmıyorum hadi iyi forumlar
yok zeki kanalı kendi kapatmış hala ben kapatmadım madurum ayaklarına yatıyor. İfşa ettim hala saçmalamaya devam ediyor .![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.