Eko Fresh ( o bir TÜRK!)

• Kullanıcı NoFuture
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar

NoFuture

Kayıtlı Üye
Ekrem Bora youtuber olarak albümlerini,şarkılarını youtube'de yayınlıyor bildiğim kadarıyla , haliyle youtube sayesinde parladı , şu an albüm çıkardı ve deli bi satışı var :p Şu an alman rap piyasasında marka diyebiliriz.. müzik yapan arkadaşlara yol gösterebilir diye düşünüyorum

Bio

Müziğe başlamadan evvel Mönchengladbach'da ayakkabı mağazasında çalışmıştı. Rap müziğine 1998 yılında başladı. Bu tarihte Berlin'de katıldığı bir konserde Kool Savaş'ın dikkatini çekti. Kool Savaş'ın kendisini Berlin'e davet etmesinin ardından Kool Savaş ile birlikte ”König von Deutschland” adlı bir EP yayımladı.Eko Fresh çok tuttu ve meşhur oldu.Ancak ardından Kool Savaş'ın Eko Fresh'i kıskanmasından dolayı araları açıldı. Her fırsatta Türk olduğunu belirten Eko Fresh bunu belirten hareket ve giysilerden asla kaçınmamış, aslını unutmamış, inkar etmemiştir. Türkçe İntro şarkısında Adım Ekrem Bora ama artist değilim, süperstarım memleketim Sivas der. Röportajlarinda rapi hayata olan bağlılığı olarak değerlendirdi.

Videoları;
Eko Fresh feat. Sami Nasser - Orient Express - YouTube
Eko Fresh - Quotentürke - YouTube
Eko Fresh feat. Bushido - Diese Zwei - YouTube

ekleme /// burdada Almanyada Tank kullananırken görmeniz münkün.

http://www.youtube.com/watch?v=yxOiPIlQjaM

Son düzenleme:
69.252.245 görüntüleme

Sadece YOUTUBE sayesınde patladıysa çok ıyı rakamlar bence :)

Artık sarkı soylemeyı bırakabılır :D

69.252.245 görüntüleme

Sadece YOUTUBE sayesınde patladıysa çok ıyı rakamlar bence :)

Artık sarkı soylemeyı bırakabılır :D
elbet sadece youtube değil , sosyal medya vs. artık sanatçıları dinleten şey sadece sosyal medya gerisi hikaye. :rolleyes:
Şu an albüm fiyati 50 euro ve kafadan 5000 satışı var..

Not:istek olursa fikir vermesi açısından başarılı TÜRK'ler serisi yapabilirim :)

Eko'yu 1 radyo yayınında sevdiğim bi rap sanatçısının tavsiyesi üzerine dinlemeye başladım.. Oldukça başarılı bir sanatçıdır kendisi. Çoğu kişi onu quotentürke parçasıyla tanıyor :)
Ceza, Killa Hakan gibi bir çok kişi ile düetide vardır.

az önce turkish memes fb sayfasında gördüm 2 dk sonra burda karşıma çıktı, gerçekten sağlam eleman :)

bir kool savaş değil kendisi :) (video başında türkçe şiir okuyan babası.)

https://www.youtube.com/watch?v=RMmMHK7CTQs

ayrıca kool savas'ın eko fresh'e şöyle bir disside vardır:

https://www.youtube.com/watch?v=fLll2lD4iE4

bildiğim kadarıyla barıştılar :o

---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:14 ----------

Eko'yu 1 radyo yayınında sevdiğim bi rap sanatçısının tavsiyesi üzerine dinlemeye başladım.. Oldukça başarılı bir sanatçıdır kendisi. Çoğu kişi onu quotentürke parçasıyla tanıyor :)
Ceza, Killa Hakan gibi bir çok kişi ile düetide vardır.

7 yıl öncesine dönelim.

https://www.youtube.com/watch?v=rbEb9xfjMsQ

---------- Spam Engelliyici 04:17 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------

az önce turkish memes fb sayfasında gördüm 2 dk sonra burda karşıma çıktı, gerçekten sağlam eleman :)

takip etmeye değer görüyorum, cidden başarılı

eco fresch,killer hakan,cool savas bunlar burada cok meshur rapciler.kaya yanar,serdar somuncu gibi konserlerine bilet cok zor bulursunuz.sadece türklere degil tüm almanya ve avrupaya hitap ediyorlar.benim tarzim degil ama islerini cok iyi yapiyorlar,tabii alman medyasi bundan hic memnu degil,en ufak bir firsatta bu isimlere linc kampanyasi baslatiyorlar.

2# başarı hikayesi
Hüseyin kökseçen ( KC REBELL)

https://www.youtube.com/watch?v=fvkacsZFJE0
3# başarı hikayesi
Summer Cem (CEM TORAMAN)

fazla detaya girmiyorum , siz incelersiniz arkadaşlar daha çok müzisyen arkadaşlara yol gösterecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=DrzQSX6Lqs0

---------- Spam Engelliyici 04:28 ---------- Önceki Mesaj 04:27 ----------

eco fresch,killer hakan,cool savas bunlar burada cok meshur rapciler.kaya yanar,serdar somuncu gibi konserlerine bilet cok zor bulursunuz.sadece türklere degil tüm almanya ve avrupaya hitap ediyorlar.benim tarzim degil ama islerini cok iyi yapiyorlar,tabii alman medyasi bundan hic memnu degil,en ufak bir firsatta bu isimlere linc kampanyasi baslatiyorlar.

aynen , muhabbet - sinan ( tam parlamasada) bunların arasında acayip dinleniyor..

Eko Fresh i ceza ile bi şarkısı vardı ordan hatırlıyom adam harbiden başarılı. bi de almanyada Alpa Gun (Alper Şendilmen) var uzaktan akrabam :) o da baya popüler

Eko Fresh i ceza ile bi şarkısı vardı ordan hatırlıyom adam harbiden başarılı. bi de almanyada Alpa Gun (Alper Şendilmen) var uzaktan akrabam :) o da baya popüler
herşeyden önce yapıma hayranım bu adamların kalite akıyor her işten. takip etmemek münkün değil
Alpha'nın türkçe şarkısı :
Alpa Gun - Sor Bir Bana ft. Sido - YouTube
Eko fresh feat ceza
Eko Fresh, Ceza, Yener, Killa Hakan, Ayaz Kapli - Ghetto - YouTube

---------- Spam Engelliyici 04:40 ---------- Önceki Mesaj 04:36 ----------

Sagopa kajmeri'de beğeniyorum, ama mesele dünya çapında iş çıkarmak..böyle çok kaliteli bir klip,yapım hatırlamıyorum ona ait.

hocam insanları yanlış yonlendiriyorsunuz rap müzik öyle kolay bi şey değil ve eko fresh bir youtuber hiç değil adam rapçi ve bu onun mesleği yani ozgunluk olsun diye rap yapılmaz yapılsa da dinlenmez verdiğiniz örnekler en iyi rapçiler arasında piyasada belkide binlerce rapçi var benim bile iki tane arkadaşım vardı ikiside bi kaç yıl uğraştı hala devam ediyolar ama yt izlenim sayısı 10 bin değil

herşeyden önce yapıma hayranım bu adamların kalite akıyor her işten. takip etmemek münkün değil
Eko fresh feat ceza

Sagopa kajmeri'de beğeniyorum, ama mesele dünya çapında iş çıkarmak..böyle çok kaliteli bir klip,yapım hatırlamıyorum ona ait.

Sidoyu da çok seviyorum Türk değil ama hiç almanca bilmesem de seviyorum takip ediyorum :) özellikle şu; https://www.youtube.com/watch?v=RveIJFR7LV4

https://www.youtube.com/watch?v=DZ_Hitp33WE
Eko fresh feat ceza

Küfürsüz müzik pek para etmiyor malesef:)

hocam insanları yanlış yonlendiriyorsunuz rap müzik öyle kolay bi şey değil ve eko fresh bir youtuber hiç değil adam rapçi ve bu onun mesleği yani ozgunluk olsun diye rap yapılmaz yapılsa da dinlenmez verdiğiniz örnekler en iyi rapçiler arasında piyasada belkide binlerce rapçi var benim bile iki tane arkadaşım vardı ikiside bi kaç yıl uğraştı hala devam ediyolar ama yt izlenim sayısı 10 bin değil
Burda bahsedilen şey ;
Müzik yapanlar için yakalanması gereken kalite
Video çekenler için yakalanması gereken kalite (Kurgu,yapım)
Youtube Yabancı kategoride başarı ve kazanılan ilgi (TÜRK olmasına rağmen)

ve 100lerce ders çıkarılabilir , çok yanlış düşünüyorsun.yinede sağol:)

Ekrem Bora youtuber olarak albümlerini,şarkılarını youtube'de yayınlıyor bildiğim kadarıyla , haliyle youtube sayesinde parladı , şu an albüm çıkardı ve deli bi satışı var :p Şu an alman rap piyasasında marka diyebiliriz.. müzik yapan arkadaşlara yol gösterebilir diye düşünüyorum

Bio

Müziğe başlamadan evvel Mönchengladbach'da ayakkabı mağazasında çalışmıştı. Rap müziğine 1998 yılında başladı. Bu tarihte Berlin'de katıldığı bir konserde Kool Savaş'ın dikkatini çekti. Kool Savaş'ın kendisini Berlin'e davet etmesinin ardından Kool Savaş ile birlikte König von Deutschland adlı bir EP yayımladı.Eko Fresh çok tuttu ve meşhur oldu.Ancak ardından Kool Savaş'ın Eko Fresh'i kıskanmasından dolayı araları açıldı. Her fırsatta Türk olduğunu belirten Eko Fresh bunu belirten hareket ve giysilerden asla kaçınmamış, aslını unutmamış, inkar etmemiştir. Türkçe İntro şarkısında Adım Ekrem Bora ama artist değilim, süperstarım memleketim Sivas der. Röportajlarinda rapi hayata olan bağlılığı olarak değerlendirdi.

Videoları;
Eko Fresh feat. Sami Nasser - Orient Express - YouTube
Eko Fresh - Quotentürke - YouTube
Eko Fresh feat. Bushido - Diese Zwei - YouTube

ekleme /// burdada Almanyada Tank kullananırken görmeniz münkün.

Eko Fresh - Euer Vater - YouTube
kayserili koçum benim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri