Ekrem Bora youtuber olarak albümlerini,şarkılarını youtube'de yayınlıyor bildiğim kadarıyla , haliyle youtube sayesinde parladı , şu an albüm çıkardı ve deli bi satışı var
Şu an alman rap piyasasında marka diyebiliriz.. müzik yapan arkadaşlara yol gösterebilir diye düşünüyorum
Bio
Müziğe başlamadan evvel Mönchengladbach'da ayakkabı mağazasında çalışmıştı. Rap müziğine 1998 yılında başladı. Bu tarihte Berlin'de katıldığı bir konserde Kool Savaş'ın dikkatini çekti. Kool Savaş'ın kendisini Berlin'e davet etmesinin ardından Kool Savaş ile birlikte ”König von Deutschland” adlı bir EP yayımladı.Eko Fresh çok tuttu ve meşhur oldu.Ancak ardından Kool Savaş'ın Eko Fresh'i kıskanmasından dolayı araları açıldı. Her fırsatta Türk olduğunu belirten Eko Fresh bunu belirten hareket ve giysilerden asla kaçınmamış, aslını unutmamış, inkar etmemiştir. Türkçe İntro şarkısında Adım Ekrem Bora ama artist değilim, süperstarım memleketim Sivas der. Röportajlarinda rapi hayata olan bağlılığı olarak değerlendirdi.
Videoları;
Eko Fresh feat. Sami Nasser - Orient Express - YouTube
Eko Fresh - Quotentürke - YouTube
Eko Fresh feat. Bushido - Diese Zwei - YouTube
ekleme /// burdada Almanyada Tank kullananırken görmeniz münkün.
http://www.youtube.com/watch?v=yxOiPIlQjaM
Bio
Müziğe başlamadan evvel Mönchengladbach'da ayakkabı mağazasında çalışmıştı. Rap müziğine 1998 yılında başladı. Bu tarihte Berlin'de katıldığı bir konserde Kool Savaş'ın dikkatini çekti. Kool Savaş'ın kendisini Berlin'e davet etmesinin ardından Kool Savaş ile birlikte ”König von Deutschland” adlı bir EP yayımladı.Eko Fresh çok tuttu ve meşhur oldu.Ancak ardından Kool Savaş'ın Eko Fresh'i kıskanmasından dolayı araları açıldı. Her fırsatta Türk olduğunu belirten Eko Fresh bunu belirten hareket ve giysilerden asla kaçınmamış, aslını unutmamış, inkar etmemiştir. Türkçe İntro şarkısında Adım Ekrem Bora ama artist değilim, süperstarım memleketim Sivas der. Röportajlarinda rapi hayata olan bağlılığı olarak değerlendirdi.
Videoları;
Eko Fresh feat. Sami Nasser - Orient Express - YouTube
Eko Fresh - Quotentürke - YouTube
Eko Fresh feat. Bushido - Diese Zwei - YouTube
ekleme /// burdada Almanyada Tank kullananırken görmeniz münkün.
http://www.youtube.com/watch?v=yxOiPIlQjaM
Son düzenleme: