Ekran Kartı Önerisi

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
S.a arkadaşlar M5A97 R2.0 model anakart, amd FX8320 8 kern CPU ve 16 gb ram pc var elimde yalnız ekran kartı 2 gb amd r7 200 serisinden..

şimdi GTX 1060 5gb 192 bit DDR5 ekran kartı ana karta uyar mı ve uyarsa oyun için işimi görür mü ?

yada GTX 1050ti 128bit DDR5 4gb olan var sizce hangisini almalıyım..

Bu arada sanırım anakartım DDR3 DDR5 uyar mı yoksa DDR3 ekran kartlarına mı bakmalıyım..

Eğer bu model dışında oyun için uygun fiyata model öneriniz varsa yazarsanız sevinirim..

Şimididen teşekkürler..

Anakartlarımız aynı 1060 6gb var 1050ti 4gb da var ama ben 1070i daha çok seviyorum Hangisi dersen para varsa 1060 ama 1050ti de çok iyi ancak alırken soğutulu olanları tercih et mesela strix serisi olabilir soğutması çok iyi. Bendeki 1050ti ler asus direct 2cu mu ne öyle bir seri ancak soğutması strixle aynı sstrixten tek farkı extra güc girişi yok. (madenciyim o yüzden tüm kartlardan var dedim)

Anakartlarımız aynı 1060 6gb var 1050ti 4gb da var ama ben 1070i daha çok seviyorum Hangisi dersen para varsa 1060 ama 1050ti de çok iyi ancak alırken soğutulu olanları tercih et mesela strix serisi olabilir soğutması çok iyi. Bendeki 1050ti ler asus direct 2cu mu ne öyle bir seri ancak soğutması strixle aynı sstrixten tek farkı extra güc girişi yok. (madenciyim o yüzden tüm kartlardan var dedim)
Eyvallah hocam yani ddr5 olması sorun değil. Yani 1060 yada 1050ti modellerinden birisini alabilirim

selam. o ddr ifadesi ram'i hedef alan bir ifade. Ekran kartıyla bir alakası yok. 1070'e kadar herhangi bir karta bakabilirsiniz. AMD tarafında ise RX590'a kadar bakabilirsiniz. Fakat benim size önerim RX580 olacak (480'de iş görür). Ya da RX580'e yakın fiyata GTX 1060 bulabilirseniz onu da satın alabilirsiniz. GTX1070 fiyat anlamında sizi yorabilir.

Ayrıca fps türü oyunlar oynayacaksanız rx580 alıp, monitörü'de freesync desteğiyle iyi bir f/p bilgisayarı elde edebilirsiniz.

Hocam ebay'de aşağıdaki ekran kartları var tavsiye edermisiniz ?

Fiyatlar niye bu kadar düşük anlamadım 0 ürünler.. Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum

1 GTX 1060 5GB 192Bit

2 GTX 1050ti 4GB 128Bit

3 AMD ATI Radeon HD7670 4GB 128Bit

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:34 ----------

selam. o ddr ifadesi ram'i hedef alan bir ifade. Ekran kartıyla bir alakası yok. 1070'e kadar herhangi bir karta bakabilirsiniz. AMD tarafında ise RX590'a kadar bakabilirsiniz. Fakat benim size önerim RX580 olacak (480'de iş görür). Ya da RX580'e yakın fiyata GTX 1060 bulabilirseniz onu da satın alabilirsiniz. GTX1070 fiyat anlamında sizi yorabilir.

Ayrıca fps türü oyunlar oynayacaksanız rx580 alıp, monitörü'de freesync desteğiyle iyi bir f/p bilgisayarı elde edebilirsiniz.

saol hocam yorum için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

teşekkür ederim hocam fiyatlar iyi ama ödeme ve kargo konusunda sıkıntı olur benim için ikamet yerinden dolayı ..

Ekran kartlarınında sahtesi var dikkat et. Ama Almanyada vergi daha az olduğu için fiyatların ucuz olmasıda normal. Alıcaksan Amazon.comda satıcısı Amazon olan kartlardan al. En az Nvidia GTX1060 6gb yada AMD RX580 8gb olsun.

paylaştığın linkteki kartların satıcısı çinliler ve fiyatlar açık arttırma fiyatları. bu kartlar alman gereken performansı sana vermez ve bir anda bozuk bir kart satın almış olabilirsin. Türkiye'den ikinci el üründe alabilirsin. fakat garantisi olmasına dikkat edip gönül rahatlığıyla alabilirsin. amazon vs'den alırsanda mutlaka uluslararası garantisi olmasına dikkat et. son olarak içerikte bahsettiğin HD serisi amd kartlarda dahil olmak üzere eski kartlara yönelmemeni tavsiye ederim. buna eski nvidia kartlar da dahil. elektrik sarfiyatı kartlar bunlar. orta vadede zararlı çıkarsın. bütçen kısıtlı sanırım ama alabiliyorsan 1060 ya da RX590 veya 580'i düşünmeni tekrar öneririm.

paylaştığın linkteki kartların satıcısı çinliler ve fiyatlar açık arttırma fiyatları. bu kartlar alman gereken performansı sana vermez ve bir anda bozuk bir kart satın almış olabilirsin. Türkiye'den ikinci el üründe alabilirsin. fakat garantisi olmasına dikkat edip gönül rahatlığıyla alabilirsin. amazon vs'den alırsanda mutlaka uluslararası garantisi olmasına dikkat et. son olarak içerikte bahsettiğin HD serisi amd kartlarda dahil olmak üzere eski kartlara yönelmemeni tavsiye ederim. buna eski nvidia kartlar da dahil. elektrik sarfiyatı kartlar bunlar. orta vadede zararlı çıkarsın. bütçen kısıtlı sanırım ama alabiliyorsan 1060 ya da RX590 veya 580'i düşünmeni tekrar öneririm.

Teşekkürler hocam rx580 i aldım taktım ve test ettim gayet memnunum süper oldu oyunlar. Tavsiye için teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri