Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam Merak ettiğin şeyler için satış konuma bakabilirsiniz ve istediğiniz ürünü alıcağınız fiyattan daha ucuza temin edebilirim.
http://www.ytpara.com/e-ticaret/111584-uygun-fiyata-e-sigara-ve-e-sigara-hakkinda-hersey.html
Whatsappdan yazarsaniz daha iyi olur hocam 05546958999
likit tavsıye varmı arkadaslar
benım lıkıtler cok acı boğaz yakıyor
8mg nıkotınlı
All-day-vape olarak one hit wonder muffin man kullanıyorum, tarçınlı elma ve kek tadını hissedebiliyorsunuz kokusuda güzel tadıda. Onun dışınde Gurmen'nin çilekli olanını beğendim en son ama birincilikte şu an lotus marka likitler var. Ben peanut butter olanını çok beğendim şahsen adamlar yapmış8 MG nikotinli likit evyap dışında olmaz bu arada. Nikotin seviyesini düşürün bence hocam 9 MG ağır geliyorsa 6 MG size yeterli gelebilir.
8mg nıkotınlı
Likit konusu tamamen zevk meselesi hocam
Benim beğendiğimi sen beğenmezsin, senin beğendiğini ben beğenmem.
İlk önce tütün aromalı mı meyve aromalımı seviyorsun ona karar ver.
Ondan sonra çeşitli markaların deneme teaser setlerinin al ve test et hocam. Beğendiğinle devam edersin yada mbase ve aroma alır beğendiğin likiti kendin yaparsın daha ucuza mal olur
Mesela tütün seviyorsan efkar tutulan bir markadır.
Meyve aromalı seviyorsan mest likitleri deneyebilirsin.
Esigara bilgi paylaşım forumu var
esigaram.us
Bu foruma üye ol markalar hakkında kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.
Üstelik tedarikçilerde bulabilirsin.
Benim devamlı kullandığım bahreyn elma likiti var. Aradığın bu sanırım senin nargile aromalı.dostum ben elmalı nargile gibi olmasını ıstıyorum
hocam tesekkur ederım
cok agır benım lıkıt zehır gıbı,
normalde gunde 1 paket lm ıcıyorum ama bu lıkıt mafettı benı zaten suan kullanmıyorum
bahsettıgın lıkıtı nerden bulabılırım
Joytech ego aio aldım bugün pazartesi gelicek elime bunun maksimum 2 haftaa bir atomizerini degistirmek gerekiyormuş baya masrafliya denk gelicek gibi görünüyor bunun hakkinda bir bilgisi olan varmı
8mg nıkotınlı
Ben açık kalmasını pek önermiyorum. Eğer masada öyle arada bir çekiyorsan kapatmana gerek yok şarjdan bariz yediğini görmedim bugüne kadar bu şekilde. Ama cebine falan kesinlikle koyma açık bir şekilde.Merhaba bugün geldi elektronik sigaram dumanı çekmediğim sıra cihazı kapatayım mı yoksa açık kalsa şarjı gitmezmi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.