Merhabalar.
Kendi çapımda minnak bir youtube içerik üreticisiyim. PlayStation 4 ile oyun oynayıp içeriklerimi youtube a yüklüyorum. Bunun için bir video kamera satın aldım. Kameram şu;
CANON LEGRIA HF-R806 VİDEO KAMERA
Bu kamerayı PC ye bağlayıp canlı yayınlar vs yapmak istiyorum. Biraz araştırdım bunun için capture card alınması gerekiyormuş. Aklımdaki kart şu;
ELGATO Cam Link 4K Görüntü Aktarıcı
Sorum şu;
Tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kendi çapımda minnak bir youtube içerik üreticisiyim. PlayStation 4 ile oyun oynayıp içeriklerimi youtube a yüklüyorum. Bunun için bir video kamera satın aldım. Kameram şu;
CANON LEGRIA HF-R806 VİDEO KAMERA
Bu kamerayı PC ye bağlayıp canlı yayınlar vs yapmak istiyorum. Biraz araştırdım bunun için capture card alınması gerekiyormuş. Aklımdaki kart şu;
ELGATO Cam Link 4K Görüntü Aktarıcı
Sorum şu;
- 1) Bu kart ile playstationdaki görüntüyü PC ye aktarma yapabilir miyim?
- 2) Bu kart ile video kameramı PC de webcam olarak kullanabilir miyim?
- 3) OBS ile yayın açarsam (PC den) bu kart yardımı ile video kameramdaki görüntüyü ve playstationdaki görüntüyü aynı anda yayınlayabilir miyim? (Çoklayıcı vs gibi birşey işe yarıyor mu?) (Yada bunun için şöyle bir model alman lazım diyebileceğiniz bir başka model capture card tavsiye edebilir misiniz?)
- 4) Herhangi bir yöntem ile video kameramı playstation üzerine webcam olarak aktarabilir miyim?
Tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkür ederim.